Skocz do zawartości
IGNORED

Szybkie zamówienie u Petera

cyku

Rekomendowane odpowiedzi

>Peter Daniel

Dzieki za odpowiedz. Zastanawiam sie nad Gainclonem i stad pytanie. Ale moze zanim zaczne zawracac glowe

skieruje pytanie do Wszystkich:

Czy ma ktos moze plytki pod LM3875 w wydaniu Petera Daniela. Bede wdzieczny za wszelkie info.

A przy okazji zapytam jeszcze jak duze sa roznice pomiedzy ww. wersja a plytka by Veteran?

Witam serdecznie wszystkich , to mój pierwszy wpis :-) . Postanowiłem sprawić sobie GC, widzę, że się spóźniłem ze złożeniem zamówienia u , czy da się jeszcze coś zrobić? Mam też prośbę do osób z 3-city, chciałbym najpierw posłuchać GC, nie jestem pewien jak to zagra z Rotelem 02. Może ma ktoś jakieś doświadzczenie, sugestie? Przywiozę, odwiozę, zaschnięte gardło zwilżę ;-)). Szczegóły w "o mnie". Z góry dziękuję !

ufffffffff.......

1. sa paczki...obydwie - jedna przyszla okolo 14.oo, druga o 19.30.

2. Na cle nawet jej nie otwarli z tego co moge stwierdzic.

3. Jutro wystawiam rozliczenie z wami i porpozycje formy przesylek (kazdy ma cos nadpłaty).

jutro okolo 15.oo wiecej info - urlop mi sie juz skonczyl takze do pracy łazic trzeba.

Nie tylko tobie ;-)

Nie wysylalem jeszcze tak drogiej przesylki poczta, no ale firma sie spisala. Bedzie mozna jej uzywac czesciej gdyz jest tansza od Canada Post. Za ta paczke, wazaca 6.5kg, zaplacilem $43, podczas gdy przez poczte wynioslo by $120. Oczywiscie jest pewna dolna granica wagowa od ktorej to sie oplaca, i wszystkie male przesylki, do 2kg, i tak sa tansze przez Canada Post ( i jak widac tez szybsze).

witam

1. Powiem Wam Panowie wzruszajaco wyglada wyłozone na podłoge 150 sztuk BG N i 400 sztuk Rikkenow i Cadocków...pasowało by mi do wystroju wnetrza ;-)

2. Rolziczenie z Wami sie robi - bedzie za godzine, moze dwie. Przy okazji sprawdzam czy mam wszystkie wasze pelne adresy.

3. Proponuje jako podstawowy sposob rozsylki Poczte Polska list polecony priorytetowy. Wszytko bedzie zapakowane w koperte babelkowo, dodatkowo w przypadku delikatniejszych rzeczy kartonik w srodku i gabka. W niektorych przypadkach trzeba bedzie wyslac cos mala paczka, ale proponuje ta sama droge.

4. Oczywiscie zakładam ze ktos z was wolałby kuriera lub poczte ale ubezpieczona - nie ma problemu. Po cennik takich uslug zapraszam na odpowiednie strony, i kontakt ze mna na priv. Jeli ktos nie wysle mi adnych zastrzezen to zakladam ze to co proponuje mu pasuje i tak bedzie zrealizowana przesylka.

5. Juto zaczynam pakowac

odezwe sie za 2 godziny

update pod stalym linkiem.

Dopisalem 2 kolumny:

nadpłata - czyli kasa kazdego z was ktora jest u mnie. Nadpłata wynika z tego ze zbieralem od Was PLN po zawyzonym kursie dolara, oraz z tego ze cash poszedl bankiem a nie WU.

adres - "ptaszek" oznacza ze mam pelny adres domowy (lub jakis inny podany) , brak ptaszka to znaczy ze adresu nie mam lub brakuje mi jego czesci, lub moj idiotyczny system bankowy tam namieszal ze nie wiem co nr domu a co mieszkania. Osoby "bez ptaszka ;-) " prosze o wyslanie mi mailem adresu na jaki ma isc przesylka, prosze tez nie zapomniec podpisac sie nickiem.

Tak jak pisalem wyzej nadpłata bedzie przeznaczona na koszty przesylki po Polsce (znaczki, koperty itp.) to co jeszcze zostanie dorzuce do przesylki - z reguły jest to 1 - 4 PLN, ale czasami nawet 20 PLN. Jesli kto sie zdecyduje na inna niz proponowana przezemnie forme przesylki to moze sie zdarzyc ze jeszcze bede prosil o dopłate ( ubezpieczenie, kurier, itp.)

Oczywiscie mozna sobie wszystko odebrac osobiscie.

Czy update juz jest zrobiony?

Bo pod stałym linkiem (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) wszystkie okienka są puste.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mi rowniez bedzie szalenie milo jezeli pozostalosc nadplaty wystarczy zebys mogl sobie postawic jeszcze jedno zimne z pianka ;) Jeszcze raz wielkie dzieki za organizacje calego zamowienia !!! :)

widzę że koledzy już przedstawili propozycję więc i ja się dołączam, mam nadzieję że z tego co zostanie na zimne piwo dla Ciebie wystarczy,

pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za cenną incjatywę

Z mojego zamówienia też pewnie jakies groszowe sprawy zostana.... ale ziarnko do ziarnka i wiadomo- człowiek pijany chodził będzie tydzień...:)

Jeśli tydzień nie pojawisz sie na forum to wszyscy będą wiedziec dlaczego:)....

Mam nadzieje, że ze wszystkich nadpłat uzbiera sie na coś znacznie lepszego jak kilka piw- czego z całego serca zycze:)...w podzięce za wykonanie świetnej roboty!

ha! chcialem zaproponowac, zeby Cyku nie wysylal ewentualnych nadplat w paczkach - ale pomyslalem, ze moze inni ktorzy maja nadplaty wiecej ode mnie nie beda sobie tego zyczyli :) Jak widac mylilem sie :)

z mojej strony - cokolwiek zostanie - Twoje zdrowie Cyku!

A moze po prostu cala nadplata - jest ktos przeciw? Nie widze, nie slysze - wiekszosc ma prawo glosu (choc moze nie zawsze tak byc powinno)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.