Skocz do zawartości
IGNORED

żegnaj Hi-Fi, witaj muzyko

graaf

Rekomendowane odpowiedzi

>Że nie zlinczuje to wiem, ale też nikogo rozsądnego taka opinia nie wzruszy.

Argos, nie wiem czy jestem rozsądny czy nie, dgyż sami w stosunku do siebie nie jesteśmy krytyczni, ale Twoją opinię przeczytałbym z zaiteresowaniem- sądzę, że napisałbyś swoje prawdziwe odczucia a nie zwyciężyłaby chęć dokopania tylko komuś.

Jeszcze jedna uwaga: postaraj się nie peronalizować przedmiotów z posiadającymi je osobami i ich charakterami, to prowadzi donikąd.

lancaster, 21 Gru 2007, 14:59

>maciek, może i lekko nienaytrlny ale za to z fantazją !:) Ja bym brał...

Też się skłaniam. A w dodatku to jest również wybór Argosa!

On jeszcze tego nie wie, ale również należy do sekty Rehdekowców! (Zresztą to chyba już kiedyś vector mu powiedział).

Argos, nie opieraj się. Ciemna strona mocy jest łatwiejsza, ale jasna ma większy power.

"Idzie Rehde, Moc truchleje ...".

A czy ja personalizuję przedmioty? Ani razu na powaznie nie napisałem nic złego o Rehdeko, wyrobiłem sobie jedynie opinie o poru osobach, to tyle. Ale zupełnie nie dziwię się ludziom, że ich reakcją na usilne próby wmówienia czegoś co urąga ich inteligencji jest całkowite odrzucenie. Pisałem o tym Vectorowi na PW już dawno, podałem mu nawet przykłądy kilku gości co też stawiali się w roli autorytetów a teraz sa pośmiewiskiem tego forum, ale i tym raem Vectorek uznał ze jest mądrzejszy, dlatego teraz pusty śmiech mnie ogarnia jak płacze, że ludzie nienawidzą Rehdeko. To jest w zasadzie tylko i wyłącznie jego zasługa, ja nigdy wbrew temu co próbują niektórzy powiedzieć nie uczestniczyłem w żadnej nagonce, prostowałem jedynie niektóre mity jakie się tutaj rodziły, czas pokazał zresztą że miałem rację. Okazało się że bas Rehdeko jest jednak słabo rozciągnięty, że wstawione w niewłaściwe pomieszczene jednak potrafią zaliczyć wtopę. To wszystko było oczywiste od dawna, ale nie, trzeba było jechać do poznania żeby to zweryfikować, bo inaczej jest się niewiarygodnym. A prawa fizyki? one przecież są do dupy! No, ale teraz to pewnie moja wina, bo zacząłem jakąś niewyobrażalną krucjatę i zniszczyłem wspaniały produkt. LOL!!!

I pomyśleć jak byłoby fajnie, gdyby dyskuzja od początku była rzeczowa, o zaletach i wadach, a nie tylko ślepe zachwyty, wtedy naprawdę wiele osób byłoby zaintrygowanych, bo są to bardzo nieszablonowe konstrukcje.

maciek , nie lekceważ ciemnej strony mocy... raz pójdziesz ciemną ścieżką i nie będzie już odwrotu!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jasna strona mocy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir,

Sugerujesz, że po jasnej stronie mocy jest cisza?!?! Na pewno nie!!

Chyba, że to metafora i chodzi ci o to, że potem jest już błogostan - można cieszyć się Naturą.

Argos,

>Pisałem o tym Vectorowi na PW już dawno, podałem mu nawet przykłądy kilku gości co też stawiali się

>w roli autorytetów a teraz sa pośmiewiskiem tego forum, ale i tym raem Vectorek uznał ze jest

>mądrzejszy, dlatego teraz pusty śmiech mnie ogarnia jak płacze, że ludzie nienawidzą Rehdeko.

Placze, to owszem ale ze smiechu....:-))))

>To

>jest w zasadzie tylko i wyłącznie jego zasługa, ja nigdy wbrew temu co próbują niektórzy powiedzieć

>nie uczestniczyłem w żadnej nagonce, prostowałem jedynie niektóre mity jakie się tutaj rodziły, czas

>pokazał zresztą że miałem rację.

Generalnie jestem zadowolony, ze to moja zasluga - przynajmniej pare osob posluchalo Rehdeko.....:))))

>No, ale teraz to pewnie moja wina, bo

>zacząłem jakąś niewyobrażalną krucjatę i zniszczyłem wspaniały produkt. LOL!!!

Zniszczyc to Ty go niestety nie mozesz........

....mozesz tylko probowac, jak to zwykle bywa w imperium zla......

Ale to tylko chwilowe zaslepienie. Jedna noga jestes juz po jasnej stronie. Widac doskonale jak Cie powoli wciaga..... Opierasz sie jeszcze troche ale juz niedlugo!!

Na szczescie jasna strona zwyciezy!!!!

"Idzie Rehde......"

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

...Argos, a próbowałeś już kota przez słomkę ?:)

My tu gadu gadu, a porównaie Alf+Rotel vs Rehdeko+SunAudio powie więcej niż tajemniczy i nieśmiały audiofil, który Cie wkręcił na PW na moją prośbę :D :D :D

...tylko podpuszcm oczywiście...ale na wszelki wypadek zabierz ze sobą wszystkokoszący system 5.1 z odtwarzaczem BlueRay :))))

Pozdrawiam

Vector, teraz to mówię całkiem serio - tego już się nie da wylansować. Posłuchalo parę osób i parę pewnie jeszcze posłucha, ale generalnie słaaaaaaabo... Próbowałem na własną rękę szukać ludzi, którzy byliby zainteresowani kolumnami wysokoefektywnymi, zima, posucha... Do tego spójrz jak długo albatross sprzedawał swoje RK 175, w końcu nikt w PL tego nie kupił. Nawet nie wszyscy, którzy słuchali R u ciebie nie zawsze podzielają ten bezgraniczny entuzjazm, nawet nie masz pojęcia ile mi wiadomości "posprzedawali" na PW niektórzy z nich (prosili niestety o anonimowość, bo nie chcą się mieszać dalej w ten spór). Co tu dużo gadać, w temacie R. w tym kraju jest kupa i dobra mina zrobiona do złej gry nie zmieni tego stanu rzeczy.

Pozdrawiam i życzę wesołych świąt...

yolaos, 21 Gru 2007, 16:10

>Co Ty Lancaster taki złosliwy sie zrobiłeś?

>kupiłeś Rhedeko? Masz je w domu? Słuchasz na nich?

Tja, żeby kupić najpierw trzeba mieć za co... nie widzisz że facet leczy tutaj swoje kompleksy?

Argos, no w tym wątku to leczenie kompleksów to mistrzostwo z Twojej akurat strony :))))

...te kilkupostowe wątki o Twoich kolumnach...co tu dużo pisac...nawet ludzi rozumiem...skany grają jak grają....:D

Rehdeko na raze nie planuję, na razie sie rozgladam za większym lokalem więc mam ważniejsze rzeczy na głowie...ale jak bedzie je gdzie postawic to na bank bede je brał pod uwagę...

Pozdrawiam

mam, mam ))))))))))))

Panowie zaczynacie wchodzic na grząski grunt przygadywek, tu nie o to chodzi, tu chodzi u udowodnienie, co """lepsze""", pomyślałem sobie ,że warto aby w tyn wątku wpisali sie ludzie co posiadają Rhedeko i Ci którzy słuchali, oraz posiadacze Argosów i również Ci którzy ich słuchali oraz w skrocie opisali co tak co nie, bo ni hu.......a nie mam gdzie ich posłuchać to może chociaz poczytam,m myślę ,że inni chętnie też.

acha i dajcie spokój z tymi cytatami ujowo się to czyta krótkie i szybkie riposty)

Argos, no fakt...w naszym kraju dobre rzeczy raczej sie nie przebijają...to akurat racja....od polityków po zakompleksionych producentów audio i nieśmiałych, acz "zyczliwych" Jarząbków :)))))

Do tego jak pokazują badania rynku Polacy lubią kwaśną kawe i kiepskie proszki do prania...

...oczyiście nie wszyscy...ale ststystycznie nic dodac nic ując :)

Wesołych Świąt

yolaos, prosta sprawa...już o tym wszyscy pisali chyba z 10 razy...nawet n tej sronie mi sie zdzyło...postawic jeden system obok drugiego i posłuchać...co za problem...na poczatku rozmowy kiedy argos miał jeszcze nieco więcej fantazji chciał nawet przyjechać z tego co pamiętam na odsłuch porównawczy z Rotelem i swoimi kolumnami...:)

Ja sie z fanów kwśnej kawy oczywiscie nie śmieję, bo na nasz rynek był pompowany najgorszy szmelc w temaci kawa to i badania konsumenckie nie mogły byc obiektywne...piękna nasz Polska cała ;)

Pozdrawiam

maciek, bo pijacy kwaśną kawe pewnie czuja ze cos nie do końca jest OK :)

Argos sie teraz pewnie naradza z Jarząbkami co odpisac :))))

Pozdrawiam

Kurde a taki fajny watek mogłby być gdyby nie Alf...każdyw tym hobby ma inne potrezby/zainteresowania....człowiek sie innym ludziom w tematy o ich fascynacjach audio nie wpierdziela, a trole i tak jak widać przyczłapią...

Jako wyjątkowo niereprezentatywny (w każdym aspekcie tego słowa - urodą nie grzeszę :) członek (tak - posiadam) grupy samopomocy poznańskiej niewątpliwie pasuje ;)

Dla dociekliwych - tak płiem.

aż mnie gały rozbolały tyle opisów, wygląda na to ,że siedzi nas tu paru i pier**limy kocopoły , ale zaraz spadam z roboty i zostawie Was samych, ide odpalić 22TAF/g, ciekawe co powie właściciel kolumn jak go usłyszy kazałem mu przynieśc słoik na szczene, tak na marginesie niezly głośnik i nic nie kosztuje hihi

pozdro i pa wesołych

ps chociaż do 6stej musze kwitnąć ech

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.