Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie oddać głośniki do tuningu w wawie

DeadlyKid

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś zna jakiś adres albo ma jakiś kontakt do sklepów lub jakis serwisów które by sie podjeły upgradu Tannoy Mercury M2 bo czytałem że dużo daje wymiana komponentów na lepsze ale z drugiej strony boje się że jak ktos to zrobi źle to mi zrąbie ich unikalność i już nie bedą grały tak dobrze. Prosze o rade i oczywiście o jakieś kontakty

Kwestia co chcesz zrobić?Wymiana okablowania,usztywnienie skrzyń,zmiana cewek itp. czy tylko okablowanie z pojemnościami w zwrotnicy?

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

chciałbym wymienić to czego wymiana poprawi jakość dzwięku czyli podejżewam że wiąże sie to z wymiana wszystkiego. Ale czy to faktycznie daje taki ogromny efekt ??

watpie czy jakas firma sie tym zajmuje oprocz McGyvera, tyle ze wszystkie zmianki w M2 to jego pomysly. Jesli udostepnilby Ci schemat nowej zwrotki to z dalsza czescia nie ma problemu. najlepiej skontaktuj sie z nim.

ja w wakcje bede upgradowal swoje M1, tylko ze schemat zwrotnicy juz mam.

A nie lepiej sprzedac i kupic cos innego? Te M2 zejda ci jak swieze buleczki. Zostaw tak jak sa dozbieraj kasy i kup cos innego. Mozna sie bawic w tuning jak sie ma takie kolumny jak moje tzn slabo chodliwe, wiece bym stracil na ich sprzedazy.

Ja kupujac teraz cos nowego zastanowilbym sie nad produktami AA, szczegolnie ze teraz sa w super promocjach!!

no ja wiem ze MacGyver robi takie akcje ale od mieszka nie w warszawie a ja nie bardzo ufam poczcie polskiej a sam nie wiem czy dam rade bo wlasnie brakuje mi pomocy w postaci jakis fotek albo czegos jak to po kolei robic a schemat zwrotnicy sie przyda tylko ze wlasnie bede potrzebowal kogos kto mi ja wykona z takich komponentow jak ja bede chcial

Pomijając już fakt wymiany okablowania i budowy zupelnie nowej zwrotnicy nalezy tez umiec dostroić skrzynię pod nową zwrotnicę. Nie jest to łatwe zadanie jeśli nie znasz się na tuningu, bo to tak, jakby Ci ktoś przez telefon powiedział jak nastroić fortepian ;-)))))

kurde ale ja nie chce ich sprzedawac bo je dopiero co kupilem tylko chce zrobic im tuning a nie wiem u kogo bo nie wiem czy w warszawie sie ktos tym zajmuje wiec prosze o pomoc. www.audiosklep.com.pl jest spoko wiec juz wiem skad wziasc czesci ale potrzebuje zeby ktos mi to sklecil w calosc tylko nie jakis pan zbysio tylko ktos zeby kumal o co chodzi i nie spartolil roboty. A ile by mniej wiecej moglo kosztowac tuningowanie u MacGyvera z przesyłka i tuningiem taki full wypas że muzg staje, taka górną granice cenową

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.