Skocz do zawartości
IGNORED

Miło było ale odchodzę za dobre dziękuję

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

złego nie pamiętam. potrzebujący pomocy znajdą w O mnie mój adres internetowy.Dziękuję wszystkim zwłaszcza

McGyverowi za okazaną mi pomoc i udzielone porady jak czas i zdrowie pozwoli powrócę chyba, że szlag mnie wcześniej trafi ....ale to już inna bajka.

Korwin

>jak czas i zdrowie pozwoli powrócę chyba<

To wygląda jak jakieś ostateczne pożegnanie. Korwin zawsze mądrze piszesz. Powiedz coś więcej o tym odejściu. W o mnie piszesz, że lubisz Niemena. Ja szczególnie z okresu Enigmatic. Ze Skrzekiem, Antymosem, Mikułą, Bartkowskim. Mój zawsze ulubiony to Ptaszek.

Trzymaj się i wracaj.

Mentre che la speranza ha fior del verde... (Póki źdźbło bodaj nadziei ostatnie.) Dante.

Ale może nie jest aż tak źle? Może jakoś pomóc?

Pyru o sobie:

"Muzyki słucham różnej, pojęcia o sprzęcie też troche mam."

Myślę,że przydałoby Ci się również trochę pojęcia o dobrym wychowaniu.Zanim coś walniesz to trochę się zastanów i szanuj innych forumowiczów,choćby ze względu na ich wiek (vide Korwin).

Wg Ciebie szczerość nie leży w dobrym tonie? W takim razie przpraszam, bardzo będzie brakowało mi pseudointeligenckich wywodów nie na temat okraszonych piękną łaciną autorstwa Korwina. A szalenie interesujący wątek o lutowaniu dodam do obserwowanych.

Pozwolę sobie olać twój (specjalnie z małej litery) wpis cienkim sikiem - bo ja nie uważam za przejaw inteligencji np. wypisywania nieskładnych bzdur o romantyźmie w temacie dotyczącym zepsutego magnetofonu. Jak dla mnei mozesz sobie nawet postawic przed lozkiem jego figurke i modlic sie do niej co rano, ale nie zabronisz mi wyrazac wlasnego zdania.

jar1, 25 Lip 2005, 00:00

>pyru jak lubisz szczerość, to wsadź se ją w d...

Jar1 - zastanów się chwilę. Przecież nie każdy musi znajować przyjemność w tym co Ty...

Pozdrawiam

Antek M.

Czesc, nie zebym bronil uzytkownika: "pyru", ale zapytam czy musi to byc w az tak dramatycznym tonie ? A ze Kaziku napomknales cosik o kulturze osobistej, to powiem ze dojrzaly (nie wspominajac o Tych (z calym szacunkiem) w podeszlym wieku, cokolwiek to oznacza...) czlowiek powinien inaczej podchodzic do pewnych spraw, a nie wzbudzac litosci i zalu w jednym w polaczeniu z wyciskaniem krokodylich lez u innych. Jak facet nie ma ochoty klikac przez pare tygodni, to niech tego nie robi i juz. Do Ciebie Korwinie: jak troche odpoczniesz od tego forum, to wroc - zwyczajnie wroc !

Nie nalezy wszakze do dobrego tonu w "Halkie" lub "Nad Niemnem" zmieniac tego forum ;)

wydaje mi sie, ze Panowie troche tutaj chyba mylnie interpretuja tresc tego co napisal Pyru. Bo jezeli ktos u nas, w tej chwili, na biezaco, w konkretnych bardzo okolicznosciach tego forum, gdzie nalezymy wszyscy nagle mowi, ze dla niego Korwin moze nie wracac, jesli ktos w ten sposob mowi Panowie, to przeciez nie mowi tego serio poprostu. I to nalezy rozumiec. On poprostu mowi zartobliwie, ironicznie, ze stosunkiem jakims takim zartobliwym do tematu i do samego siebie, ze on w ten sposob mowi. I w zwiazku z czym twierdzie, ze nie jest to wypowiedz pozbawiona szacunku tylko jest to wypowiedz optymistyczna w tonie, zartobliwa, wesola, z akcentem humorystycznym (patrz: znaczek ":D" na koncu wypowiedzi). POTRZEBA NAM OPTYMISTYCZNYCH WYPOWIEDZI NA FORUM, WLASNIE TAKICH NAWET CZASAMI ZARTOBLIWIE IRONICZNYCH ;) ---> patrz watek "Brak humoru na forum".

americano >>> Ale nagadales sie ze pierwszy raz niewiem o sooo chodzi i chyba jednak wole jak o Thielach prawisz z cala pewnoscia.

A i jeszcze jedno zamieszales mi nimi w glowie i za to cie kurcze nie lubie >>>>(zartowalem) :)

Największa przygoda życia przed Korwinem. Szkoda że nie można z niej powrócić ale ona na każdego z nas poczeka więc nie czas na łzy czy hurraoptymizm. To część życia.

;-)

Opyscił nas Yaba,opuscił nas Korwin ech co za życie......

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

dla tych co nie "skumali" ten moj pokrecony wywod to byl nieco zaadoptowany cytat z "Rejsu" Marka Piwowskiego ;)

a Korwina oczywiscie pozdrawiam, trzymaj sie i nie daj sie chlopie !

Eeee, Korwin jak ta sójka. Bywalo, juz odchodzil, powracal. Cieszy to, ze czasem osobniki, ktore przywodzily go do tych rozpaczliwych gestow, zdychaly na forum w nieslawie, zanim Korwin zdazyl powrocic.

Ma on ostatnio zly czas, zaczal bowiem psioczyc na Mickiewicza i Slowackiego. Jak mu przejdzie niestrawnosc - wroci. Ducha nie gascie !

w ogole nie kumam motywu z opuszczaniem forum i zakladaniem w tym celu watku

to jakis akt jak samospalenie czy co?

sprawa jest prosta - nie podoba sie to wynocha

ale moze ja jakis dziwny jestem....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.