Skocz do zawartości
IGNORED

Najdurniejsze nicki :-)

wężu

Rekomendowane odpowiedzi

Royber

Rojber to nasze kociewskie, gwarowe określenie psotnika, takiego niegroźnego ale pełnego życia chłopaczka, którego wszędzie pełno i czasami soś zmalije.

Pozdrawiam, Stempur, też ze Starogardu, też w młodości niezły rojber

Najdurniejszy to jest mój pseudonim artystyczny - rozk_rock, nawet nie mogę sobie przypomnieć z kąd się wziął.

Jeszcze durniejsza jest nazwa mojego zaprzyjaźnionego zespołu "Cerowane Condony" zresztą także mojego autorstwa. (:

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

gutten: nagranie My oh My pojawilo sie w 1983 roku na plycie The amazing kamikaze syndrome formacji Slade a nie Foreigner...

To tak z dziennikarskiego obowiazku:):):):) discomaniac71 wcale nie oznacza ze jestem fanem muzyki tanecznej i do niej sie ograniczam. W 1995 roku zaczalem prace w radiu i tak mi zostalo. Bylo to krakowskie Radio Alfa jesli ktos zna. Prowadzilem programy ze stara muzyka taneczna od 1996 roku. Stad discomaniac a 1971 to moj - niestety - rok urodzenia.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Yanoosh - walijska grupa Budgie w tym czasie znana byla z innego przeboju: I turned to stone. ja najbardziej lubie kompozycje Parents. Ale Budgie nie miala nic wspolnego z glam rockowym Slade'm.

Na tej samej plycie ( The amazing kamikaze syndrome ) ukazala sie przebojowa kompozycja: Runaway.

Bo "The amazing kamikaze syndrom" to niestety jeden wielki przebój. Wszystkie 10 kawałków. Nie poszło chłopakom. W każdym bądź razie daleko jej do "Slade in flame". "Keep your hands off my power supply", czy też "We'll bring the House down". Te są zdecydowanie lepsze.

A to ja też pochwalę się skąd mój nick - fanfic "Wiedźmin Geralt strikes back", fragment dot. syna wójtowego Misiomora:

" W chacie wójta też "jechało" jak gnomowi z pępka ale cap ten łamał się z bardziej przyjaznym aromatem podgardła wędzonego z syropem klonowym na papryce kandyzowanej.

- Ot, kuchnia regionalna, no to dawajcie wójcie tę michę. A zasmażki dajcie z bitą śmietaną dużo!

Geralt rozsiadł się za ławą i kątem oka zauważył ruch, właściwie tylko ruchu cień, a właściwie to chyba nic nie widział tylko z glodu postacie z kreskówek mu przed oczami latały, pomiędzy czarnymi plamkami, zręcznie je omijajac.

- Nie, tam coś jest - pomyślał - może to ta ślamdziungwa co to wężownice od bimbrowni zapycha, zaraz się przekonamy...

Szybkim rzutem ciała znalazł się w rogu izby, ale po chwili zorientował się, że to nie ten róg, wiec tygryskiem przeskoczył pod przeciwległy.

- Ech, starzeję się... - pomyślał i zamknął na oślep dłonie na tym czymś chowającym się w cieniu.

- Pomiłujcie Panie!!! Nie bijcie! Wytłumaczcie!!! Laboga! Matulu, Tatulu! Wiedźmuch mnie ucapiiiiiił!!!!

Wrzask zmroził Geraltowi krew w żyłach - Zamknij ryja! Kiego się drzesz?! Krzywdy ci nie zrobię, wychodź z kąta!

Najpierw z ciemności pokazała się twarzyczka, chyba dziecięca ale to należało raczej do domysłów zważywszy na plątaninę kłaków i grubą warstwę brudu, sadzy i (chyba) resztek owsianki.

- Jam wójtowy syn, Misiomor ... - z drżeniem wyszeptała twarzyczka - a wy jesteście wiedźmuch co dzieci porywa i je potworzy?

- Kto ci takich pierdół naopowiadał? Czy ja wyglądam na potwora? Powiedz mi lepiej, smarku, co tu u was się dzieje? ... I mordę wytrzyj bo na razie tylko z imienia wnoszę żeś chłopcem.

- ŚLAMDZINGWY Panie, nas opadły, Burka mi zeżarły, tatulowi ynteresa psowaja a matuli pachnidła wypijają. Kowalową pono wydydkały, hi hi hi, i wygódki nam wybuchłyyyyy - jednym tchem wyrecytował smarkacz i adekwatnie do swego miana zakończył wypowiedź taaaaaakim pociągnięciem nosa że chyba jednocześnie pięty sobie odszlamił...

- No dobra - mruknął wiedźmin - cho no teraz do stołu.

- Gdzie! Do stołu?!?! On juże jadł w tym tygodniu, wystarczy! - zawarczał Znikeron."

>czasami włącza mi się dysleksja i czytam Twojego nicka bez obrazy jako "lamik"

to nazlezysz do wiekszosci :) , jakies 60% ludzi czyta wlasnie lamik, 30% jako limak, niestety tylko 10% prawidlowo :D nick pochodzi od angielskiego imienia Liam, a k to piersza litera nzazwiska.

>Nie wiem, dlaczego, ale w ogóle nie trawię prozy Sapkowskiego.

tez mam pewna niechcec do sapkowskiego . . . jakos z fanatasy wole eda greenwoda, r.a. salvatore, elaine cunningham ale to pewnie ze wzgledu na forgotten realms. Fantsy oparte na swiatach innych od (bardzo bajkowego) forgoten realms wydaja mi sie zbyt bajkowe i dla dzieci.

Btw. czytal ktos harrego plotera ? Czy w wieku 26 lat warto siegac po te ksiazke ? Moj 37 letni szef juz 3 raz czyta cala sage i za kazdym razem jest bardziej zachwycony :DDD

Ze swojej strony milosnikom fantasy moge polecic "trylogie mrocznego elfa" salvatore . . . jendak warto bylo by wczesniej poczytac troche ksiazek o drowach zeby miec lepszey wglad w te rase :)

lancaster,

dudivan wzielo sie z niczego, czyli z glowy. Kiedy po raz pierwszy zajrzalem na forum chcialem zadac pytanie a tu zaskoczenie: trzeba sie logowac. W ciagu 0.5 sek powstal nick, ktory mial byc troche zabawny i uniwersalny - taki, zeby nadawal sie na zagraniczne fora audio.

raz dwa trzy, raz dwa trzy, próba klawiatury...

sorki, że mieszam, ale muszę coś wypróbować...

nie zwracajcie na mnie uwagi...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.