Skocz do zawartości
IGNORED

Najdurniejsze nicki :-)

wężu

Rekomendowane odpowiedzi

Urni,

wylacznie. Na inna szkoda czasu. Moze byc tez ambitna rozrywkowa. HP nie jest ani ambitny ani dobry ani rozrywkowy. Wogole nie jest literatura. To takie spontaniczne zjawisko drukarskie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:-)

Ukryta Zawartość

kolejny kandydat

:-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i kolejny:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) :)

Ukryta Zawartość

Chyba jest jakieś niepisane prawo forumowe, aby nie dworować sobie z czyiś nicków, no chyba, że jest w sposób oczywisty prowokujące, albo gdy jego właściciel sam się z niego śmieje, lub znamy gościa na tyle, że można "pobawić się" jego nickiem nie spoufalając się przy tym za bardzo.

• 4 miesiące później...

Ururam Tururam, 12 Sie 2005, 09:52

>Qubriku, a widziałeś kogoś, kto by szedł POD górę w dosłownym rozumieniu słowa "pod"?

Owszem... Górnik idzie pod górę w dosłownym znaczeniu słowa "pod".

A uczucia nadal sie nie obrażają. Widziałeś obrażone uczucia?

Idiotyzm mojego nicka wynika z mojej silnie zaburzonej umiejętności czytania. Niestety często zdarza mi się, że czytając szybko i napotykając nieznane wyrazy lub nazwy własne, czytam je niepoprawnie. Tak było np. ładnych parę lat temu z pixelem (wg. mnie - piskelem) i tak jest z moją xywą, która stanowi mutację pewnej nazwy własnej występującej w grze pt. Baldur's Gate 2.

Odnośnie książek fantasy (piszę teraz bo wcześniej nie było mnie w Polsze i temat mi uciekł): pełna zgoda z dudivanem odnośnie pottera (liamk, współczuję szefa). Nie wiedziałem że na forum znajdę fanów prozy moich ulubionych autorów!

- DragonLance (takie czytadło fantasy, ale cholernie przyjemne i sprawnie napisane),

- Forgotten Realms (liamk, trylogia mrocznego efla rulez!!!),

- Tolkien (Władca to cholernie nudna książka, tylko czemu czytałem ją cztery razy?)

- no i przede wszystkim Magister Magnus imć herr A. von Sapkowski, geniusz i precedens.

Początkowo używałem nicka Jamen. Raz że nazwa wpadła mi w ucho, dwa że na wszystkich portalach darmowych nie trzeba było dodawać cyferek do nazwy konta. Jednak jak to w życiu bywa wszystko do czasu. Prawie każda kobita zadawała mi to samo pytanie: Jesteś Arabem ? Znudziło mi się odpowiadać i zmieniłem pierwszą literkę.

Yamen brzmi durnie, ale zawsze lepsze to niż np. dupa.słonia.

> wężu

wężu jest jak najbardziej ok.

> parantulla

Miałeś niezłą przygodę. Przyznam że mi by chyba ze śmiechu zwieracze puściły. ;)

yamen

Loszmi Miłosz. Ksywka od imienia, ale jakaś taka nie medialna... Ale własna. Kiedyś wymyślali - miszoł - a z tego wychodziło - szołmi - potem - show me........... No. Miało być Łoszmi, ale polskie czcionki...

Jasno się wyraziłem?

www.myspace.com/loszmi

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.