Skocz do zawartości
IGNORED

MS Internet Explorer 7 Beta

Rekomendowane odpowiedzi

Dudivan, Individual:

Co macie do ext2? Nie jest to szczyt nowoczesności, jest za to niezatapialny. A ponieważ każdy Prawdziwy Komputer powinien mieć UPSa, i pracować na systemie z Niezatapialnym Jądrem®, to dziennik w systemie plików powinien być *zasadniczo* zbędny. Zauważcie ponadto, że fs z journalingiem powoduje czasem komplikacje, np. przy stosowaniu szyfrowania w locie (vide loop-AES). ( ale to tylko taki mały troll ;) )

A jeszcze przyczepię się jednej z wypowidzi Avatara (baczcie, że nie jego samego ;) ): owszem, MacOS X jest niezły... ale to tylko (tzn. aż) port FreeBSD na sterydach, i z dołożonym odj...nym interfejsem graficznym. Nb. o ile wiem, na BSD-kowym kodzie stosu TCP/IP chodzi także Windows :)

Witam !

Jaki fajny wątek :)

JA używam IE tylko do "kalibacji" mojego routera :(, a tak poza tym to Mozilla i Netszkapa - ta ostatnia to nawet z poziomu IRIX-a ( jak ktoś nie wie, to taki komercyjny unix ). Co do ogólnej stabilności systemu to bez wątpienia XP jest lepsze od 98, jednak do unixów jeszcze mu daleko. Poza tym koniecznośc używania antywira jest dość uciążliwa, ale cóż, trudno :)

Trzeba pmiętać, że XP wywodzi się od NT, a NT to nie to samo co 3.11, 95 i 98. Ale to już inna bajka.

Co do wyższości IE nad M/F/O lub odrotnie to za bardzo mnie to mnie to nie rusza - ma działać a nikt mi nie będzie dyktować czego mam używać :)

Pozdr.

Z zaciekawieniem czytam ten wątek, bo jak na razie używam Opery. Mój wybór podyktowało życie. Często szukam informacji na serwerach rządowych lub organizacji ponadnarodowych i muszę przedzierac sie przez wielopoziomowe menu. W przypadku, gdy wejdę nie tam gdzie trzeba, to Operowe przełączanie międzyokienkowe powoduje, że nie muszę tracić czasu, jak w innych wyszukiwarkach, na ponowne ładowanie strony. Opera jest o wiele szybsza niż IE, lecz dość często programiści piszą skrypty stron pod IE i czasami muszę korzystać z produktu Billa, jeśli chcę miec poprawnie wyświetloną stronę.

Marcin (g)

Niestety UPSa nie posiadam a moim małym misteczku prąd wyłączają czasami nawet w piękny i słoneczny dzień po południu (chyba im zostało ze starych czasów)

Długo używałem ext2 ale od jakiegoś czasu mam reisera (bodajże od początków gentoo na moim kompie, tj ponad rok)

Pozdrawiam.

• Redaktorzy

nie ma to jak profesjonalne zabezpieczenie ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a w skrócie - poniższa linijka bardzo ułatwia życie większości posiadaczy (przynajmniej w naszym pięknym kraju) winzgroz:

javascript:void(window.g_sDisableWGACheck='all')

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Ciekaw jestem, czy wersja 7 IE bedzie miała (obecną jescze w starej Mozilli) opcję odhaczania, co skrypty mogą robić z okienkami (otwirać nowe, przesuwać, zmieniać rozmiar, a czego nie.

Zaś w Firefoksie (faktycznie miła przeglądarka) najbardziej brakuje mi możliwości kamuflażu, czyli ustawienia, żeby przedstawiała się stronie jako inna.

A co mi tam, mała szpileczka nie zaszkodzi...

(nie pracuję dla BMW ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.