Skocz do zawartości
IGNORED

Który cd kupić na allegro??

e-can

Rekomendowane odpowiedzi

e-can -> Jest w tej chwili na Allegro 500 odtwarzaczy CD. Czy mozesz przejrzec je i wybrac kilka, ktore Cie zainteresuje? Nie wymagaj od wszystkich by przegladali 500 odtwarzaczy na Allegro. Zreszta jesli przejrzysz forum to latwoz najdziesz najczesciej polecane modele.

...przeciez napisalem, ze do 500zl ;) wiec pozostaje ich troche mniej :)...bedzie to gralo z klonami sonus faber minima (excel+morel) + power follower + lampowy preamp audio note line...

wazne tez, zeby byl latwy w tuningu elektronicznym i dawalo to jakies efekty...wiec transport musi byc juz jakis dobry...oczywsicie w tej cenie :))

pzdr.

Odradzam kupno cd na allegro.....zdecydowana większość to zreanimowane rupiecie z wyeksploatowanymi laserami, lub ekstremalnie podkręconymi, które juz długo nie pociągną. Radze dozbierać i kupić chociażby nowego NADa 521BEE ( na allegro Kmicic oferuje za 1200zł ) Co jak co, ale cd powinno być nowe.....sam kilka razy naciąłem się na allegro. dlatego przestrzegam innych ( nic nie pomogło kupowanie od tzw. pewnych sprzedaców )

...ee tam nie takie allegro straszne...sa czasami uczciwi sprzedawacy (sprzedaje cos czasem ;)...zreszta juz kupilem harman kardon 710...z instrukcja i pilotem...troche stary ale moze bedzie jeszcze grac ;)...a jesli laser bedzie do du...to wstawiam nowy i mam nowego cd'ka :))..duzo zreszta za niego tez nie dalem...300zl + przesylka wiec zostaje troche srebrnikow na nowy laser...a potem tunning :))...i niech gra...a do nad'a to sie zrazilem...sam mialem kiedys wzm nad'a...tyle dalem a to taki bubel...samemu mozna zlozyc lepsiejszy a nad'a tylko przez okno wyrzucic...

pzdr.

houek, 1200zł dać za 521BEE to zbrodnia, niezła rada...

Na allegro mozna kupić jakiegoś starego marantza np CD84, lub CD63 pod tuning. Niedawno (moze jeszcze jest) NAD 524 za 500zł, po tuningu REWELKA.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

...NAD mi sie cos nie podoba ;)....ale z tym marantz'em to mi wyskoczyles, bo mialem brac marant'za... cd53mkII...tyle, że trochę droższy...a ten H/K 710 to zły wybór? może coś z niego wycisnę po tunning'u :)

pzdr.

jeśli już marantz to cd84 a nie cd63. CD63, mimo że nowszy, to budżetowa zabawka - wiem co mówię bo długo się pastwiłem nad jego środkiem. Generalnie gregaudio podał na swojej stronie modele warte zainteresowania. całe szczęście, że nie ujął wszystkiego co warte zainteresowania :)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Odpytajcie MacGyvera na temat CD Pioneera napewno coś doradzi CD63 i CD84 montowane są na podzespołach

Philipsa a jego napędów po za cholernie drogim idealnie wykonanym tak zwanym przemysłowym raczej bym nie polecał [cena gołego z podstawową elektroniką zamontowaną w ekranowanym pudełku po prawej stronie ciężkiej metalowej obudowy [dotyczy to zwłaszcza bardzo stabilnej szuflady przekracza 1500 zł lub nawet więcej] . Jak już dojrzejesz do kupna i doradzą ci konkretnego producenta i będziesz miał symbol modelu wyślij

maila do Korwina, a w odpowiedzi otrzymasz namiary na kogoś Kto nie doprowadzając cię do bankructwa w pełni sprawny i osobiście sprawdzony z Niemiec przywiezie

A jeśli już Marantz to tak jak ci Rambo radzi CD84 , NAD to finansowe samobójstwo jego podroby nie warte są tej

ceny którą za niego żądają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.