Skocz do zawartości
IGNORED

Pomóżcie, proszę...

Clubbasse

Rekomendowane odpowiedzi

Pomóżcie....głupio mi pytać w taki sposób, ale jeśli ktokolwiek z Was wie coś na temat jakiejś pracy w Warszawie, prosiłbym aby dał mi znać, dramatycznie jej potrzebuję. Do niedawna miałem całkiem dobrą posadę, lecz niestety w myśl starej zasady wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć - nowa dyrekcja, nowi ludzie to tak w skrócie. Najbardziej to mi żal sprzętu, nie chciałbym się z nim rozstawać, a jak tak dalej pójdzie to będę musiał to uczynić......i tego najbardziej bym żałował. Jak tylko będę w stanie to sie odwdzięczę.

https://www.audiostereo.pl/topic/20217-pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99/

-> Clubbasee

Przykra sprawa - współczuję, niełatwo o pracę, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy... Może napisz chcociaż oględnie, czym się zajmowałeś ostatnio, to może pomóc w ewentualnym składaniu Ci jakichś propozycji.

Niestety na razie nie mam żadnego pomysłu, ale jakby co, to się odezwę ;-)

Trzymaj się!

Witaj Krzych i dzięki za miłe słowa. Przez ostatni rok pełniłem funkcję kierownika magazynu w Go-Sport Wileńska, wcześniej przez trzy lata byłem sprzedawcą i serwisantem w tej firmie. Na stanowisku kierownika magazynu było jak w raju, ale tego nie doceniałem.... Pracowałem tam tylko ze względu na ludzi, takich już chyba nigdy nie spotkam. Wielki zawód mnie spotkał kiedy stanowisko nowego dyrektora objęła pewna kobieta. Zwolniła mnie.....

• Redaktorzy

Clubbasse - jak masz nóż na gardle i praca na Pradze/Grochowie Ci nie przeszkadza to przejedź się do Promenady. Wiem,ż ebędzie to pwena degradacja, ale w Big Starze i Wranglerze widziałem ogłoszenia dot pracy sprzedawcy. A sklepów jest tu sporo....

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Dzięki raz jeszcze Fr@ntz, przejąłeś się mym losem cenię takich ludzi, jeśli będziesz chciał czegoś posłuchać u mnie w ramach rewanżu to zapraszam. Promenadę tak się składa, że mam pod nosem. Sprzedawca no cóż, przejdę się nie mam nic do stracenia, a pracy potrzebuję na gwałt.

>Clubbasse

To podajmy sobie rączki,tylko ja na Śląsku,a tu nikt [hindus] nie potrzebuje hutnika.W magazynie też kilka lat zaliczyłem.Szukajmy a znajdziemy jest napisane .Powodzenia Zbyszek.

• Redaktorzy

A co powiesz na to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Clubbasse

Znam ten bol. Kurde wspolczuje ci stary. Ja sam sie zwolnilem pare miesiecy temu, na szczescie nie musialem szukac drugiej pracy narazie. No ale teraz znowu musze;) i tak samo szukam. Droga przez meke powiem ci ale trzeba byc silnym:) 3mam kciuki!

ps. W wawie i tak latwiej o prace w Olsztynie nawet w sklepie ciezko, ostanio mojej dziewczynie powiedzieli ze ma za wysokie wyksztalcenie ( 2 rok studiow ) zeby pracowac w sklepie bo oni kogos po zawodowce szukaja;)

=> nowy40 i młody2 wspólczuję chłopaki i dzięki za wsparcie.

Ta oferta Konsbudu jest całkiem interesująca, pożyjemy zobaczymy, Fr@ntz po raz kolejny Ci dziękuję.

=>krzych Pozdrawiam.

Naprawdę współczuję. To jest coś potwornego jesli chodzi o pracę! Zdarzyło mi się kilka lat temu siedzieć parę miesięcy bez roboty, z rodziną na utrzymaniu, z rachunkami do płacenia.......... Koszmar.

Do rzeczy, spróbuj handlowca:

Ukryta Zawartość

a tu magazynier i inne również:

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam i powodzenia. Ze swojego doświadczenia mogę jeszcze powiedzieć że każda zmiana pracy wyszła mi na dobre a więc głowa do góry :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

The odd get even.

• Redaktorzy

Clubbasse - W Promce na dzień dzisiejszy potrzebują sprzedawców do Athlets Foots - parter przy lodach i Foto MJ (czy jakoś tak) -Ip.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Hi

Wielkie dzięki, ale pomagałem czysto bezinteresownie. Wiem jak ciężko znaleźć pracę a o pozbywaniu się własnego systemu audio to nawet boję się myśleć.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Dzięki chłopaki niespodziewałem się takiego odzewu. Jest mi naprawdę lepiej jak czytam wasze budujące wypowiedzi. Niech Bóg Wam wynagrodzi w dzieciach ;-).

=> thieli28 magazynier to bardzo interesująca mnie oferta, dziękuję Ci bardzo.

=> Fr@ntz - merci beaucoup

No dzięki, jesli chodzi o dzieci to mam już dwójkę i chyba wystarczy :)

Osobiście jednak radziłbym Tobie być raczej handlowcem niż magazynierem. To oczywiście zależy od predyspozycji i generalnie tego co chce się w życiu robić ale wydaje mi się że handlowiec ma okazje złapać naprawdę szerokie kontakty. Ja się wywodzę z wrocławskiego JTT (którego już nie ma :)) i po jakimś czasie handlowcy łapali nową robotę za pomocą dosłownie jednego telefonu, dzwoniąc do dobrze znanych własnych kontrahentów.

To taka myśl na boku, bywam w Wawie, jak jeszcze coś znajdę lub o czymś usłyszę to dam znać na pewno.

Pozdrowienia.

The odd get even.

i tu kilka propozycji

Ukryta Zawartość

To jest duży dystrybutor IT, naprawdę niezła firma, myslę że warto spróbować.

Ukryta Zawartość

The odd get even.

Tu jest oferta na telemarketera.

Ukryta Zawartość

Lepszy wróbel w garści, niż.......:)

Z właścicielem firmy jestem na Ty i wypilismy niejedną wódkę. Tu mogę naprawdę pomóc.

Ukryta Zawartość

The odd get even.

=> parmenides, świetna oferta pracy. Chciałbym właśnie spróbować w branży Audio i sklepy o tej specyficznej tematyce chodzą mi coraz bardziej po głowie.

=> thieli28, masz zapewne rację, nie mam takiego doświadczenia, więc zdaję się na Twoje słowa i szukam tam gdzie mi radzisz. Gdybyś był w Warszawie i miał czas to wpadaj, (po uprzednim kontakcie drogą elektroniczną) jestem Ci winien przysługę za to szukanie.

Dzięki wszystkim.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.