Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmak + kolumienki dla niskobudżetowca

JezusMaryja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przymierzam się do kupna jakichś małych monitorów i wzmaka do nich. Współpracowałoby to z komputerem (Creative Audigy ZS Platinum). Duże moce mnie nie interesują. Słucham rocka, metalu, czasem klasyki i jazzu. Będę tego używał również jako odsłuchy w moim domowym studiu.

Wzmacniacz bez wodotrysków - najlepiej jakby na panelu był tylko włącznik zasilania i potencjometr głośności. Cena: do 300 zł.

Kolumny dwudrożne. Na monitory studyjne mnie raczej nie stać. Cena: (i tu się zaczynają schody...) do 500 zł.

Chciałbym, żeby to razem jakoś współpracowało i zabrzmiało...

Zdaję sobie sprawę z tego, że za taką kasę nie będzie to nic nadzwyczajnego, ale na razie nie stać mnie na coś więcej. Ewentualnie mogę trochę dozbierać.

Za jakąkolwiek pomoc z góry dziękuję. Mile widziane konkretne linki z allegro.

Pozdrawiam

Piotrek

Witaj,

Moglbym Ci zaproponowac cosik takiego, jak kombinację monitorkow TANNOY E11 ze wzmacniaczem CREEK 4140 s2.

To stary sprawdzony brytyjski sprzecik, a cena za calosc tylko minimalnie wyzsza od podanych przez Ciebie.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8109-100004525 1170272969_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam,

dzięki, że naprowadziłeś mnie na Tannoy'e. Mam już na oku oczywiście model M1 :). Powinienem go wychaczyć do tych 450 - 500 zł (używanego oczywiście). Jeśli je macie , proszę rzucać ofertami (zdjęcia mile widziane).

Pozostaje do kupienia wzmak... Były już na forum takie pytania, ale te wzmaki chodzą od 500 zł w górę. Zdaję sobie znakomicie sprawę z tego, że za 300 zł nie kupię czegoś humanitarnego, ale nie mam innego wyjścia. Nie chcę kupić pierwszego lepszego kloca z allegro, więc zwracam się do Was z prośbą o podsunięcie mi jakiegoś pomysłu. Z pewnością macie w Swoich zasobach "emjedynki". Powiedzcie, czym je napędzacie.

Pozdrawiam

Piotrek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.