Skocz do zawartości
IGNORED

Staszów 17.09.2005 - spotkanie forumowe

Hiszpan

Rekomendowane odpowiedzi

Suma kontrolna: 11

Hiszpan

pal55

Teo

inżynier

pp ? (raczej)

parmenides ? (raczej)

andrea29 ? (raczej)

burak

Piterski

stomatic1 (może +1)

To już za dwa tygonie, nawet niecałe :-)

Zapraszam do dopisywania się.

-> tdrozd

Staszów jest na południowy zachód od Sandomierza, w pobliżu jest Baranów Sandomierski. Nie wiem, jaka jest najlepsza droga ze Śląska. (Na początku wątku jest droga z Wawy, ale tamte wskazówki Ci za bardzo nie pomogą.)

Dopisuję Cię na listę - musimy mieć orientacyjną liczbę uczestników spotkania.

Sorry!!! Moja śliczna połówka przypomniała mi o zobowiązaniach rodzinnych. Bardzo żałuję ale nie przyjadę .Mój kolega niestety też dostał krótszą smycz.Pozdrawiam i życze cudownych wrażeń.

Suma kontrolna: 8

Hiszpan

pal55

Teo

inżynier

pp ? (raczej)

parmenides ? (raczej)

burak

Piterski

Kto może i chce wziąć udział w spotkaniu, niech się dopisuje.

Pozostał już tylko tydzień do spotkania. Na razie wygląda to dość kameralnie.

Czas na dopisywanie się, potwierdzanie uczestnictwa w spotkaniu i organizowanie się.

Może uda mi się wyskoczyć, jeśli będę w Polsce. Będę wiedział w pierwszych dniach tygodnia. Potwierdzę do środy/czwartku rano. Jeśli zatem ktoś z Krakowa chciałby jechać, to przyzwoicie mogę podwieźć 3 osoby (nie licząc siebie).

Witam panowie

Mam przykrą wiadomość a mianowicie muszę niestety odwołać spotkanie w sobotę 17 września. Niespodziewanie muszę wyjechać w okolice Piły, co prawda mam tam być w piątek ale nie mam żadnej gwarancji że uda mi się powrócić do Staszowa na sobotę. Przykro mi że informuję was o tym dopiero dzisiaj ale sam się dowiedziałem dosłownie przed chwilą. Sprawa którą mam załatwić jest dla mnie naprawdę bardzo ważna.

Wypada mi tylko was przeprosić i zaproponować inny termin. Ale najlepiej będzie jak wy to sami zrobicie.

Na otarcie łez mogę w każdej chwili dać jakiś sprzęt do klubu audiofila.

-> amplifon

Nie szkodzi. Zdarza się.

Za jakiś czas na spokojnie się skrzykniemy ustalając jakiś dogodny termin. Co do użyczenia czegoś do KAiM, to bardzo miło z Twojej strony. Z pewnością skorzystamy z tego.

Co się odwlecze, to nie uciecze :-)

-> parmenides

Nie wiedziałem, że szykowałeś taką niespodziankę :-o Z przyjemnością wysłucham kiedyś takiego zestawienia. Bardzo lubię Harbeth'y, chociaż nie znam ich dobrze. Kiedyś nie mogłem się oderwać od słuchania muzyki (sic!) przy podpiętych HL5 (grały z brytyjską lampą). Podobne wrażenie miałem dawno temu ze swoimi Spendorami zanim jeszcze je kupiłem.

-> Hiszpan: nic straconego. sądząc ze słów Amplifona będzie następna okazja i jeśli będę się mógł wpisać w następny termin to przytargam kolumny. pozdrowienia

ps jeśli pojawiłby się w klubie audiofila amplifon to dajcie proszę znać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.