Skocz do zawartości
IGNORED

Trafił swój na swego

WOJTEK2

Rekomendowane odpowiedzi

Usłyszałem dziś w radiu że Ich Troje ma wyruszyć w trasę z A.Lepperem.

Myślę - przesłyszałem się , a jednak :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może ktoś zna bliższe szczegóły.

Chętnie bym się wybrał na taką imprezę -:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/20533-trafi%C5%82-sw%C3%B3j-na-swego/

A zniknie , zniknie... tak jak wątek Telewizja_znow_klamie nr 20518.

A podobno w naszym wolnym kraju nie ma cenzury.

Powiem tyle: chujowe te nasze portale, na WP taka cenzura wypowiedzi komentujących, że co kliknę, to napis na czerwono, że usunięte przez administratora.

Nietkórych rzeczy nie da się wogóle napisać, bo nie przechodzą przez filtr...

taką mamy k**wa wolną Polskę... no comments.

nie porownuj cenzury na wielkich portalach do tego, co robi Lukar. to jego forum, zalozyl, ze politykowania tu nie bedzie i tyle.

chcesz sie nagadac w tym temacie, zaloz forum, podaj linka i jechane. co za problem.

Lukar ma racje, wszystkie takie watki, nawet jak sie fajnie zaczynaly, szybko dzieki paru osobom schodzily na psy.

co do duzych portali - zgadzam sie, ze to niefajne. dobrze, ze jednak siec jest a tyle zlozona, ze kazdy cos dla siebie znajdzie.

Z ciężkim sercem się z tym godzę... wątki polityczne (były) są tu tak okazyjne, że nikomu wielkiej krzywdy nie robiły. Nie wiem czemu unikać akurat tego... nie piszemy o broni narkotykacha produkcji bomb, o rzeczach nielegalnych i zakazanych. To jest ta mała różnica. PS. Przepraszam czyatjących za te przekleństwa, ale czasami się zdenerwuję i takie coś napiszę... no wiecie... nerwowy jestem :) Lukar, sorry!

Taa... Lukar tak sie zabral za wyczyszczanie niewygodnych watkow, ze przestal zwracac uwage na pare maili z prosba o dodanie jakiejs tam wytworni...

Podobno jakis watek na temat jakiegos sklepu tez dziwnie zniknal... to tez polityka? ;)

Pozdrawiam.

były tutaj tak ciekawe wątki polityczne - niestety celowe działania prowokacyjne i manipulacyjne pewnych osób

doprowadziły do upadku tych wątków.

W efekcie Lukar wprowadził całkowity zakaz wypowiedzi politycznych - cóż forum moim zdaniem straciło w ten sposób sporo odsłon.

Forum zrobiło sie nudne - cóż, coś za coś.

Niestety w obecnych czasach tzw. poprawność polityczna pełni rolę doskonałej cenzury.

Ludzie boją się otwarcie wypowiadać bardziej niż w czasach oficjalnej cenzury.

Może komuś uda namówić się Lukara by nie wpadał w konformizm i śmiało stawił czoła poprawności politycznej, w końcu nie ma się czego obawiać, stworzyłby tym samym forumowy wzór do naśladowania wokół. Pechowa "13" - Ten punkt Regulaminu jest najbardziej przez niego egzekwowany, a wcześniejsze już chyba nie tak bardzo... nie jesteśmy aż tak rozpolitykowani by się z tym udawać na inne fora.

Punkt 12: Nie zamieszczaj ogłoszeń na forum - od tego jest zakładka ogłoszenia. Na forum obowiązuje także zakaz reklamy - takie wpisy będą usuwane.

Jest nagminnie łamany i w zasadzie nic...A bardziej zaśmiecające. A polityka była tylko na bocznicy.

jar =>

Co racja to racja. :) Chociaz mi osobiscie ani reklamy (poza jednym przypadkiem = gorkiem) ani polityka nie przeszkadzala, poniewaz zazwyczaj byly to osobne watki.

A moze zaczniemy snuc mala teorie spiskowa dotyczaca...? ;)

Pozdrawiam.

pitdog, 20 Sie 2005, 20:30

>wszystkie takie watki, nawet jak sie fajnie zaczynaly, szybko dzieki paru osobom schodzily na psy.<

Czyli na Pitdoga i Dead_Doga...

Weźcie se trybunke ustawcie na jakims placyku i tam sobie gardłujcie na tematy polityczne. Możecie sobie nawet robić konfrontację podczas której każdy piesek będzie obsikiwał murek przeciwnika.

Wasz problem polega na tym że waszych wypoconych pogładów politycznych nikt nie chce słuchać. Ludzi ena ulicy omijaja z daleka politykujących palantów. To was właśnie boli. Nie macie z kim przy wódzi popierdolić o polityce więc się na Internet przerzuciliście.

Tylko dlaczego na forum audio???

Jar1 - bzdury opowiadasz... Że tematy polityczne zwiększają znacznie ilość odsłon??? To pokaż mi jakies forum polityczne które ma więcej odsłon niż audioforum??? Jakoś nie spotkałem takich, a tam gdzie są to moderowane przez jak najbardziej politycznych moderatorów, którzy dopuszczają tylko jedynie słuszne z ich punktu widzenia wypowiedzi. Albo wręcz celowo sami wpisują kontrowersyjne wypowiedzi żeby rozpocząć jałową dyskusję o dupie Maryni, która zwiększy liczbę odsłon - jak np. "Interia".

Czy "HiFi i Muzyka" zachęca na forum do poruszania tematów politycznych? Może z tego samego powodu co "Interia", bo ich forum jest reklamą pisma, więc nie ważne o czym się tam pisze i co sie czyta byle dużo, gdyż w ten sposób wzrasta efektywność reklamowania pisma przez Internet. im więcej rozpolitykowanych debili przyciągnie ich forum tym wieksza jest szansa że wzrośnie sprzedaż tego kolorowego pisemka o audio - dostosowanego zresztą do poziomu politykierów z netu :)))

• Redaktorzy

1. nie interesuje mnie nabijanie odsłon tematami o polityce, w ogole nie interesuje mnie nabijanie odsłon

2. forum stało się nudne bo nie można pogadać o polityce? w takim razie niech pozostanie nudne

3. porównanie do cenzury? forum ma określoną tematykę i tego się trzymajcie, ja wiem że mijają lata, wszystkie tematy omówione po 5 razy, wszyscy tu siedzą i się nudzą no to co - z nudów pogadamy o polityce... a tak właśnie ma nie być, od polityki jest sporo innych forum

>qubric tym razem wyjatkowo bredzisz lol, nie czytasz co napisalem wyzej? toz ja wlasnie nie chce politykowania, co tu pleciesz chopie

trybunka to sie tobie przyda jesli juz, mi do audio wystarczy wygodny fotel

Gość

(Konto usunięte)

Lukar , czy ty w realu , w czasie rozmowy która , jak to w normalnym życiu , zboczy na inny temat ------tupiesz nóżkami i walisz pięścią w stół krzycząc ........... NIE NA TEMAT >>>>>>>>> NIE NA TEMAT!!!!!!

Bo czasami tak się tutaj zachowujesz!!!!!!!!!!!!

Qubric - znów zrobiłeś śmierdzącą kupę, znów ich coraz więcej na forum, opanuj się człowieku, choć troszkę.

Aż tak mocno jesteś poniżany w swoim życiu i tu na forum musisz odreagowywać - kopiąc kto się nawinie.

Przecież to ty robisz z forum TRYBUNKĘ dla swojego ja.

Ostatnio dostałeś darmową małą lekcję - i były chwile słodkiego spokoju i braku twojego chamstwa.

Teraz znów poczułeś się mocny i znów kubły małointeligentnych żałosnych pomyjów.

Mnie obecna polityka nie interesuje od 16 lat. Nie czytam tzw. polskich gazet, nie mam nawet telewizora w domu.

Jakie ja tu zakładałem wątki polityczne ?

Kochane psiaki – Pitdog i Dead_Dog ;)

Przepraszam, że nie wziąłem poprawki na waszą inteligencję. Do Was odnosił się tylko pierwszy akapit mojej wypowiedzi – ten o schodzeniu wątków na psy.

Drugi był już dużym uogólnieniem. Dead_Dog mógł go sobie wziąć do serca, bo to on wyraził ubolewanie nad brakiem politycznych bredni na forum o audio.

Twoich kup – Dead_Dog, nie widać, widocznie fajtasz w pampersy. Jeśli jesteś ciekaw dysput politycznych to TV oglądaj i zacznij znowu kupować gazety. Albo zmień forum na ciekawsze, przynajmniej będziesz się gdzie indziej rozkładał w takich „ciekawych wątkach politycznych”. Bo tutaj „wiadome osoby” Ci to uniemożliwiają :)))

no to pojadę w twoim stylu Qubric - skoro Lukar dopuszcza twoją działalność na forum, twoje prymitywne chamstwo i NIE REAGUJE na nie, pozwole sobie na kilka słów:

Qubric - zrozum wreszcie jesteś po prostu nudny nawet bardziej niż chamski, jesteś nudny bo jesteś bardzo mało inteligentny. Te twoje pseudo ekonomiczne i pseudo polityczne wywody z masą super skomplilowanych terminów mają zamaskować twą prostotę umysłową.

Twoja nienawiść do ludzi bierze się stąd że w realnym życiu nie masz najmniejszych szans w dyskusji nawet z najpostszymi korwinowcami. Ludzie zbyt łatwo orientują się kim jesteś. Widocznie nie raz zostałeś wyśmiany i stąd taka nienawiść do ludzi. Tylko tu na forum masz jakiekolwiek szanse na zaistnienie.

Po pierwsze masz dużo czasu na wymyślenie odpowiedzi, Po drugie w realnym życiu już dawno by cię wyrzucono za drzwi - i juz nigdy nie wpuszczono nawet na korytarz. Po trzecie jesteś zwykłym tchórzem po pierwszym obiciu twarzy więcej byś się nie pokazał swego chamstwa. I tylko tu możesz być chamem - i to tylko za zgodą Lukara

Doprowadzicie do tego że zostaniecie na forum sami i wtedy będzie cisza.

Ty jednak (Q)Kupac nie możesz żyć bez rzucania gównem w ludzi i za ludzmi podążysz tam gdzie oni i tam będziesz znów manipulował moderatorem. I na pewno nie trafisz na tak łatwowierną i przestraszoną osobę jak tu.

Lukar tu zostanie sam i to on poniesie (i już ponosi) konsekwencje swojej polityki wobec ciebie.

>LUKAR

Tak na dobra sprawe to wszytsko co nie jest zwiazane z audio powinienes wy***rdalac w kosmos!

Z lukarlandii straszny pierdzielnik sie robi.... niestety.

Jak banujesz to bądz konsekwentny.... pozdrówka.

Dead_Dog, 21 Sie 2005, 14:59

Jakoś mnie maluczkiego bez szans na "zaistnienie" wcale nie zdenerwowałeś - jeśli to było twoim zamiarem.

Nawet trochę mi Ciebie żal - robisz bokami. Zaraz wydasz ostatnie tchnienie bo analiza mojej osoby musiała być dla ciebie bardzo wyczerpująca. Zobacz na długość swojego wpisu i pokazujący ten wielki wysiłek który zupełnie niepotrzebnie w niego włożyłeś, gdyż tak się składa że ja dobrze wiem kim jestem, co robię z kim rozmawiam i o czym, i kogo słucham oraz kto ma czy nie ma zamiaru mnie wyrzucać za drzwi. A Ty tego nie wiesz więc musisz sobie fantazjować. Użyj sztuki myślenia i rozszyfruj kto się teraz daje manipulować?

PS. Przy okazji właśnie obraziłeś Lukara. Sugerując mi "prostotę umysłową" a następnie demoniczne wpływy na Lukara, który daje się manipulować takiemu prostakowi jak ja. Użyj logiki złóż sobie co wynika z twojej wypowiedzi dla oceny kondycji Lukara jakiej w swym wpisie dokonałeś.

Obrzucanie się gównem - jak to poetycko nazwałeś - tez wymaga umiejętności, żeby przypadkowo nie trafić w kogoś obok :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.