Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Przychodzi facet do domu , przestepuje z nogi na nogę , ściska uda i mruczy pod nosem : Boże jak pragne kobiety , jak pożadam kobiety , no juz nie wytrzymam ... usłyszała to żona i rozanielonym głosem proponuje : no to zróbmy to kochanie ... a mąż na to : nieee tam - jakoś to rozchodzę...

True story (apparently...)

Scientists at Roll Royce built a gun specifically to

launch dead chickens at the windshields of airliners,

and military jets, all travelling at maximum velocity.

The idea is to simulate the frequent incidents of

collisions with airborne fowl to test the strength of

the windshields. American engineers heard about the

gun and were eager to test it on the windshields of

their new high speed trains. Arrangements were made,

and a gun was sent to the American engineers.

When the gun was fired, the engineers stood shocked as

the chicken hurled out of the barrel, crashed into the

shatterproof shield, smashed it to smithereens,

blasted through the control console, snapped the

engineer's back-rest in two and embedded itself in the

back wall of the cabin, like an arrow shot from a bow.

The horrified Yanks sent Rolls Royce the disastrous

results of the experiment, along with the designs of

the windshield and begged the British scientists for

suggestions.

..

You're going to love this......

Rolls Royce responded with a one-line memo:

"Defrost the chicken."

Przychodnia po reformie.

Pacjenci wchodzą do lekarza:

Pierwszy:

- Panie doktorze, jak nagniatam klatkę piersiowa to mnie wszystko boli.

- Nie nagniatać, nie będzie bolało. Następny !

Wchodzi matka z córką.

- Panie doktorze, czy to możliwe żeby po pięciu miesiącach urodziło się dziecko?

- Możliwe, następne przyjdą w terminie. Następny !

- Panie doktorze, wracałem z wczasów i na koniec coś złapałem, czy to przejdzie?

- Przejdzie na żonę i dzieci. Następny !

- Panie doktorze, jestem panienką i zaszłam w ciążę, co robić ?

- Nie siusiać trzy tygodnie, może się utopi. Następny !

- Panie doktorze, z moim żołądkiem coś się dzieje, zjem śliwki - robię śliwkami, zjem kartofle - robię kartoflami.

- Jak chce pan robić gównami to zjedz pan gówno. Następny !

Wchodzi panienka.

- Panie doktorze, mam chłopca w sile wieku, karmię go kluskami, zacierkami, bułeczkami, a on dalej nie może.

- Od krochmalu to tylko kołnierzyk stoi. Następny !

- Panie doktorze, mój interes tak mi zmalal. Co robić ?

- Owinąć w Gazetę Wyborcza, ona wszystko wyolbrzymia. Następny!

- Panie doktorze, mam 40 lat. Kolega w moim wieku mówi, że jeszcze może, a ja nie.

- Mów pan, że i pan może. Następny !

- Panie doktorze, od dwóch dni nie mogę siusiać.

- Ile ma pan lat?

- 80.

- To już pan swoje wysiusiał. Następny !

- Panie doktorze, mnie od pewnego czasu tak w brzuchu jeździ tam i z powrotem. Co to jest ?

- Ma pan dwie dupy i gówno nie wie którędy wyjść. Następny!

- Panie doktorze, moj synek połknął stalówkę. Co robić ?

- Niech wypije litr atramentu, będzie miał swoje własne wieczne pióro. Następny!

- Panie doktorze, moja żona połknęła igłę. Co robić ?

- Zakładać naparstek. Następny !

- Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują...

- Nastepny proszę! Co, to już wszyscy? Chwała Bogu, tak się zmęczyłem. Siostro, proszę o szklankę dobrej mocnej kawy.

Wiarygodny test onkyo 7711

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A to jest autentyczna scenka, której dzisiaj byłem świadkiem robiąc poranne "przedpracowe" zakupy:

Wchodzę do sklepu, a dwie sprzedawczynie przesuwają stojak reklamowy z czekoladami. Zauważyła to kierowniczka i mówi: "Tu nie, bo Wedel ma w tym miejscu jajo postawić. Trwają negocjacje".

Poziom absurdu przekracza już granice śmieszności !! Jak tajniak to tajniak

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie ma się z czego śmiać. Każda formacja mundurowa (WP,Policja,SG,SP) ma swoje "przepisy ubiorcze" (tak to się jajcarsko nazywa:))) ), a te mogą być wprowadzone tylko drogą ustawy. Po prostu. I tak jest na całym świecie.

pozdr.

Wszystko to już było. Za komuny jajka miały pieczątki owalne, okrągłe i trójkątne co wykładało się jako jajko świeże, chłodnicze i wapienne (pamięć zawodna, więc być może pomyliłem kolejność).

A tu artykuł do wcześniejszego wpisu.

Ukryta Zawartość

A od kiedy tajniacy chodzą w mundurach?

Ukryta Zawartość

Na sali w szpitalu psychiatrycznym siedzi dwóch chorych. Nagle "Bum!", zgasło światło. Jeden mówi:

- To chyba korki.

Drugi na to:

- To idź mu otwórz.

* * *

- Dlaczego 21 marca to ważny dzień w życiu urzędnika?

- Bo wtedy kończy mu się sen zimowy, a zaczyna zmęczenie wiosenne.

* * *

Mąż i żona jedzą obiadek, żona paskudnie oblała się zupą:

- Popatrz jak ja wyglądam - jak świnia!

- No - i jeszcze się zupą oblałaś.

* * *

Rozmawia dwóch znajomych:

- Wiesz co, chcę sobie psa kupić, żona mi nie daje...

- A co, myślisz że suka da?

* * *

Po balu rozmawiają dwie koleżanki:

- Jak spędziłaś Sylwestra?

- Sam zszedł...

* * *

- Każdy polityk ma dostać paczkę pampersów. Dlaczego?

- Żeby z reform gówno nie wyszło...

* * *

- Co to jest etyka?

- Jest to coś, co nie pozwala rzeźnikowi zostać chirurgiem.

* * *

Ordynator oddziału strofuje stażystę:

- Musi pan być bardziej dokładny w sporządzaniu dokumentacji. Znowu wczoraj w karcie, w rubryce "przyczyna zgonu", wpisał pan swoje nazwisko...

* * *

Duża firma informatyczna oferuje pracę dla doświadczonych hackerów. CV oraz List Motywacyjny prosimy umieszczać na stronie www.microsoft.com

"najinteligentniejsza" BY ONET.pl !!!

komentarze ponizsze dostyczą artykułu o pobitych nastolatkach

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Myślę, że to wpływ zbyt dużego stężenia hybrydy rezonansowej szeregu struktur mezomerycznych

======

Przepraszam, ale z punktu widzenia mezomerii wykreslnej, hybrydy rezonansowe nie sa w stanie

prawidlowo propagowac w strukturach szeregowych.

====

Myślę, że to wpływ zbyt dużego stężenia hybrydy rezonansowej szeregu

ależ skąd, egzemplifikując i respektując regulację artykuły 23 ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 Kodeks

Cywilny(Dz.U Nr 16,poz 93 z późniejszymi zmianami Kodeksu Cywilnego RP) uprzejmie potwierdzam ,że

obywatel przedmówca racji nie ma, co dodatkowo potwierdza zapis niskonapięciowy o dominującej

czynności szybkiej beta i nieregularnej ,nielicznej czynności podstawowej alfa o częstotliwości 9-10

Hz i amplitudzie do 40uV co znamionuje,iż jest bez istotnych zmian patologicznych.

=

Piedestalem powyzszego zalozenia jest, badz co badz, archaiczna metodyka wspolsrodkowosci, zatem

idea ta, nawiazujac to inkoherentnej paraleli, pozbawiona jest wątku lokalnego.

=

Indeferencjacja wymienionych hybryd nakłada pewne ograniczenia...

=

Oj panowie, racji niestety nie macie, struktury mezomeryczne zwane potocznie diheliopsami

trybohydralnymi są pochodną rotoleksji fazy rotacyjnej przypływów dolnej wisły w okolicy gdzie wyżej

wymieniona Wisła krzyżuje się z dolnym biegiem Amazonki (sic!), co oczywiście ma wpływ na

pretoturbulencyjne zachowanie się Marsa w okolicy halo gwiazdozbioru strzelca w dipolaroidalnej

konstelacji, gdzieś na południu Chińskiej Republiki Ludowej, co jak wiemy miało niebanalny wpływ na

decyzje podejmowane w Parlamencie Europejskim w czasie przesilenia zimowego, w roku 817 naszej ery.

Wynik z tego taki, że wszystko co istnieje, nie istnieje, bo istnienie to już dowód nieistnienia

istnienia, poprzez turbulencje Jowisza, w chwili gdy gwiazda północna górowała nad antarktydą.

Podsumowując, to i owo, jak i siamto i owamto, nic nam do tego co natura dała

=

Zasadniczo nie zgłaszam sprzeciwu, należy jednak wziąć pod uwagę, że wspomniane hybrydy

skonfigurowane mimometrycznie (nie mylić z mezometrią!), zwłaszcza w kontekście szeroko pojętych

opcji geograficzno-meteorologicznych, nie dają podstaw do optymalizacji procesu.

=

Abstrachujac od altruistycznych dogmatow naukowego pietyzmu, pauperyzacja Twojej mentalnosci nie

obliguje mnie do konwersacji z Toba

=

Szacunek i poczucie honoru obliguje mne do odpowiedzi na tak wyszukaną inwektywę - a odcykaj się! Z

poważaniem -

=

Nie ukrywam, ze Panska teoria prezentuje sie atrakcyjnie ale zapomnial Pan o zjawisku

hydrospektrozy! W jej koncowym stadium amorfizm polikrystaliczny powoduje karboksylacje

nienasyconych wiazan hybrydowych.

=

Polemizowałbym. Ja sądzę jednak ,że to aproksymacja ambiwalentnych inwariantów zobligowała je od

aracjonalnego behawioryzmu.

Ale bez holajzy i tak tego problemu nie rozwiążemy.

=

Znowu ta holajza! W prakseologii funkcjonalnej pojęcie holajzy traktowane jest wymiennie z bzukiem -

odsyłam do literatury przedmiotu - i należy, jak się uważa, traktować je w kontekście

socjotechnicznym. I dopiero wtedy można rozpartywać owe hybrydy w odniesieniu do dychotomicznych

struktur ambiwalentnych.

=

Jednakowoż kolega nie zaprzeczy , że już stary Tuwim dokonał, do dzisiaj aktualnej, analizy tego

pojęcia. A jeśli połączymy jej przedmiot (traktując go jako podmiot) z teorią poznania

św.Augustyna, rozszerzając ją "O krytykę rozumu" Kanta (poprzez projekcję pojęcia 'iluminacji' na

pojęcie 'sądu syntetycznego a priori'), to dochodzimy do rozwiązań oczywistych. Tak oczywistych,

że chyba nie muszę już dalej rozwijać tej mysli.

Mogę co najwyżej zacytować klasyka holajzyzmu stosowanego: "Dana woda, jako ciecz będąca pod

ciśnieniem, napotkawszy szczelinę czyli otwór.. wypływa! Nie bądź Pan rura praw natury Pan nie

zmienisz".

=

Szanowny Panie Profesorze. Rozpatrzyłem poruszony przez Pana problem i zasięgnąłem języka w

literaturze fachowej, jednakże dotychczas nikt nie uzyskał nawet teoretycznie odpowiedzi na pytanie

czy hubrydy mają możliwość dyzaksolacji w polu heksometrycznego stężenia napięć dupleksyjnych w

odniesieniu do diheptozy polaroidalnej. Następujący wzór:

Gx2:3^5+const.A(12xAH)x26CU*

----------------------------

5xsin.b:AH/d+7xAD[f(10Ex1^5])

...jest błęny

=

Kolega sugeruje, żeby rozszerzyć projekcję i przełożyć ją na pole sporu o uniwersalia? Ciekawa

koncepcja..

=

Taaa, jednak zachodzi tu sprzeczność, być może pozorna - chodzi o zwarte szeregi nanosferyczne, co

zdaje się wykluczać podejście marksistowskie - a to - przyzna Pan - nie ma wiele wspólnego z

uniwersalizmem. A szkoda.

=

Selektywnie patrząc przez pryzmat suchej oceny, stwierdzić mogę, że wasza indolencja intelektualna

nie obliguje mnie do kontynuowania rozmowy merytorycznej.

=

Stwierdzenie to nacechowane jest typowym dla renesansowego czlowieka dekadentyzmem tworczym i

kontynuujac powyzszy kolokwializm gotow jestem stwierdzic, iz ponadczasowa a zarazem idylliczna

wizja swiata przedstawiajacego negatywy jest w moim pojeciu rzeczywistowci nienaturalnie aczkolwiek

w pelni dynamicznie, powiedzialbym nawet, interferentnie, ujednolicona, a przeslanie - jednoznacznie

odczytywalne.

=

Zakladajac, ze progresywne nastawienie wyrazajace bunt, jest wewnetrzna zacheta do tego, co

koegzystuje w relacjach ekwiwalentnych z kategorycznym zaprzeczeniem hipotez przelomu wiekow, mam tu

na mysli postepujaca degradacje moralno-egzystencjonalnych problemow, jakimi posluguje sie autor,

stwarza coraz to nowsze mozliwosci kreacji, ze szczegolnym uwzglednieniem epickiej wizji

nadchodzacych przemian. Majac to wszystko na uwadze, jestem zdania, iz wszelakie niejasnosci zostaly

logicznie wyjasnione.

=

I tu się przedmówca myli gdyż implementarnie komplementarny suplement wertykalnie polatywny

zanurzany w universum prakseologicznego pragmatyzmu retrospektywnego deterministycznie statyczny w

ośrodku metodologii perceptualnej pasywnie jest adhezyjnie koherentny w stosunku do struktur

mezomerycznych i się nie incydybuje w kqategoriach absolutu na współ z polatywnym determinizmem.

=

Patrząc przez globalny pryzmat przemian, abstrahując do altruistycznych szowinizmów i metafizycznego

biotyzmu konkluduje iż Twój wywód był niezmiernie sugestywny. Mówiąc jaśniej Twoja propederacja

regrowarancyjna załamuje się w dezintegracji oraz adekwatnej symbiozie. Tak na marginesie

pozostajesz w dołku, który koliduje z moimi imperatywami i nie rozumiesz koncepcji idei założeń.

=

szczerze mówiąc brodzik intelektualny w którym siedzicie koliduje z moimi imperatywami co nie

obliguje mnie do dalszej konwersacji na temat moralnych aspektów waszych kwestii.

=

Nie badz taki elokwentny w swojej ekskluzywnej erudycji, bo percepcjonalnie rzecz biorac,

synchronizacja analityczna naszych mysli nie koreluje ze soba.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

uff to juz koniec:) ale czy ktos cos,cokolwiek zrozumial bo jak dla mnie to nie ten poziom percepcji intelektualnej :)

pozdrawiam netboy

>Mieszkajacy od lat w Stanach stary Arab ma 5 hektarowe pole

>ziemniaków,

>Nadszedl czas sadzenia ale jego jedyny syn zostal aresztowany jako

>terrorysta.

>Zalamany Arab wysyla telegram do syna do więzienia:

>"Drogi Abdulu,

>Tu pisze twój ojciec Muhammad. Jak co roku przyszedl czas sadzenia

>ziemniaków, ale ja juz jestem po prostu za stary zeby przekopac pole

>i pozasadzac sadzonki. Wiem ze jakbys tu byl to bys mi pomógl.

>Kochjacy cie ojciec Muhammad."

>Po kilku godzinach przychodzi telegram z więzienia:

>"TATO NIE KOP NIGDZIE NA POLU, TAM SCHOWAŁEM CAŁY TROTYL, WIRÓWKĘ DO

>REAKTORA ORAZ BUTLE Z GAZEM I BAKTERIAMI!"

>Pięc minut po telegramie przyjezdza 300 osobowa ekipa z FBI z psami,

>koparkami i lopatami.

>Przeszukiwali i przekopywali cale pole; przez dwa tygodnie nic nie

>znalezli więc przeprosili i odjechali.

>Na następny dzień przychodzi telegram:

>"Drogi Ojcze, Tu pisze kochajacy cię syn Abdul. Pole przekopane,

>mozesz sadzic sadzonki. Zwazywszy zaistniale trudne okolicznosci

>więcej zrobić nie moglem. Kochajacy cię syn Abdul."

Wiesz Papamek, chyba jestem stary. Bo co ktoś napisze, to mnie się przypominają pierwowzory. Zreszta i tego nie jestem pewien (że to pierwowzory).

Do adremu:

"Przychodzi pracownik do właściciela silosa ze zbożem i mówi, że zboże zaczyna sie zaparzać i koniecznie trzeba je przeszuflować. Kupiec liczy koszty szuflowania i widzi, że kiepsko na tym wyjdzie...

Następnego dnia do oberpolicmajstra dociera anonim: Uprzejmie donoszę, że kupiec zbożowy XXX przechowuje pod zbożem tytoń bułgarski z przemytu.

Jeszcze tego samego dnia grupa ludzi pod nadzorem policmajstra dokładnie przeszuflowała zboże..."

Ta anegdotka jest sprzed I. wojny.

(Nie, aż taki stary nie jestem :))

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.