Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Otrzymałem od firmy Vattenfall broszurkę pod tytułem "Taryfa dla energii elektrycznej dla odbiorców bla, bla, bla". W niej zaś informację następującą: "podział doby na strefy czasowe stosowane dla grupy taryfowej G12, G12e jest następujący :

- dzień godziny ....

- noc godziny 13,00-15,00 (!) i 22,00-06,00"

A co tam, skoro ślimaki już robią za ryby...

- Jaka jest podstawowa i jedyna zasada przy leczeniu schizofrenika?

- Nie wk***iać...

Pływa sobie żółw w morzu. Zrelaksowany leniwie macha łapkami. Wkoło niego pływa rekin i uważnie przygląda się żółwiowi. Żółw pływa tak jakby nigdy nic. Nagle rekin nie wytrzymał, podpłynął i odgryzł żółwiowi nogę. Żółw spojrzał na rekina z wyrzutem i mówi:

- No, k***a bardzo śmieszne...

Pani pyta Jasia o jego największe marzenie.

Po chwili Jasio:

- Ja to chciałbym umrzeć tak spokojnie we śnie jak mój dziadek, a nie ze strachem w oczach i krzykiem przerażenia, jak jego pasażerowie.

Po czym eskimosi poznają że jest duży mróz???

- Kiedy im psy na zakrętach pękają...

Student umarł i poszedł do piekła. Diabeł się pyta:

- wybierasz piekło dla studentów czy zwyczajne?

Student pamiętając, ze za życia studenci zawsze mieli bardziej przeje*ane wybrał piekło zwyczajne. Cały dzień jadł, pił, palił i walił, ale wieczorem przyszedł diabeł z młotkiem i wbił mu gwóźdź w dupę. Na drugi dzień impreza nonstopówka, ale wieczorem znów przyszedł diabeł i wbił mu gwóźdź w dupsko. Na trzeci dzień student się wqrwił i poprosił diabla o przeniesienie do studenckiego piekła. Diabeł się zgodził. Mijały błogo dni impra imprę poganiała, student zsiadał z lasek tylko na jedzenie, piwo strumieniami, przepalone płuco - jednym słowem czad. A tu nagle w styczniu wchodzi diabeł do pokoju studenta z WIADREM GWOŹDZI i ELEKTRYCZNA WBIJARKĄ.

- Ej, diabeł, co jest, qrwa!? Przecież się przeniosłem!

Diabeł na to:

- sesja student, SESJA!

Cambridge Audio CXC (modyfikowany) -> NuPrime DAC-9 -> Atoll IN200 Signature / słuchawkowy Trilogy 931 -> Xavian Perla Esclusiva

Po korytarzu lata młody człowiek. Co podejdzie pod jakieś drzwi i wyciągnie rękę do klamki- cofa się.Wyraźnie zdezorientowany.

Przechodząca osoba pyta czy może jakoś pomóc.

- No bo ja tu jestem pierwszy dzień w pracy i jeszcze nie wiem do kogo udać się po podwyżkę!

zimno to pojęcie względne

+ 20°C Grecy zakładają swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć) Egipcjanie ogacają palmy

+ 15°C Jamajczycy chętnie włączyliby ogrzewanie

+ 10°C Hiszpanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki

+/- 0°C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje

- 5°C Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa

- 15°C Kot upiera się, że będzie spał z tobą w łóżku. Norwedzy zakładają swetry

- 18°C W Oslo włączają ogrzewanie. Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze

- 20°C Amerykańskie samochody nie zapalają.

- 25°C Niemieckie samochody nie zapalają. Wyginęli Jamajczycy.

- 30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi w twojej piżamie

- 35°C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskie samochody.

- 40°C Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa.

- 42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy

- 45°C Wyginęli Grecy.

- 50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli.

- 60°C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe.

- 70°C Zamarzło piekło.

- 73°C Finowie ewakuują świętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki

- 80°C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu spirytu

- 114°C Spirytus zamarzł. Rosjanie są maksymalnie wkur****ni

Edytowane przez mamel

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość masza1968

(Konto usunięte)

zimno to pojęcie względne

+ 20°C Grecy zakładają swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć) Egipcjanie ogacają palmy

+ 15°C Jamajczycy chętnie włączyliby ogrzewanie

+ 10°C Hiszpanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki

+/- 0°C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje

- 5°C Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa

- 15°C Kot upiera się, że będzie spał z tobą w łóżku. Norwedzy zakładają swetry

- 18°C W Oslo włączają ogrzewanie. Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze

- 20°C Amerykańskie samochody nie zapalają.

- 25°C Niemieckie samochody nie zapalają. Wyginęli Jamajczycy.

- 30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi w twojej piżamie

- 35°C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskie samochody.

- 40°C Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa.

- 42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy

- 45°C Wyginęli Grecy.

- 50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli.

- 60°C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe.

- 70°C Zamarzło piekło.

- 73°C Finowie ewakuują świętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki

- 80°C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu spirytu

- 114°C Spirytus zamarzł. Rosjanie są maksymalnie wkur****ni

Oficer dyżurny Specnazu z Moskwy telefonuje do oficera także Specnazu w Pietropawłowsku:

- Czołem Sasza, co u Ciebie? Słyszałem, że niemiłosiernie zimno?

- Witaj Wołodia. Zimno? Nieee, skąd? Wszystko OK jak zawsze, cieplutko. -30.

- -30? Mówili mi, że u Was -60!

- -60? No chyba, że na zewnątrz...

Młoda, uwięziona w zamku królewna, która raz w roku mogła udać się na krótką chwilę do leśnego źródełka, tego lata spotkała tam smukłego pazia.

- Paziu mój, ach paziu, przystojny chłopcze.... widzisz siedzę ja od lat zamknięta w wieżycy i codziennie myślę tylko o jednym. Słyszałam ci ja legendy o pewnej cudownej rzeczy, którą można na wolności się cieszyć. Niebiańsko cudne to jest podobnoż i nic się z tym równać nie może, a nazywa się tajemniczo: dupczenie. Tylko nadzieja na to, że dane mi kiedyś będzie tego zakosztować trzyma mnie przy życiu. Wybrałam ja ciebie, abyś pomógł mi zaznać owego szczęścia. Wiedz jednak, że jeśli moje marzenie nie spełni się za twoją przyczyną - zginąć marnie ci przyjdzie. Do dzieła, więc!

Pazia nie trzeba było namawiać, bo i królewna brzydka bynajmniej nie była. Obrócił był, więc niewiastę od przodu i od tyłu, na górze i na dole, normalnie i wszystkie inne "-alnie" także, grzmocił aż furczało - godzina minęła jak z bicza trzasł. W końcu opadł młodzieniec bez siły na trawę. Gdy królewna odezwała się w jej głosie dało się wyczuć nutkę zniecierpliwienia.

- Tak, paziu, codzienna higiena jest oczywiście ważna, ale to już dla mnie służba zadziwiająco ochoczo czyni, tymczasem czy mógłbyś się wreszcie wziąć do owego słynnego dupczenia?

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

mały niedźwiadek do starego - brzuszek mnie boli..

- a co jadłeś?

- no poszedłem na to pole z takimi plusami i pojadłem sobie...

- a mówiłem ci że ludzie z gruntu są źli...

^ :)

Hrabia wspomina polowanie, dochodzi do momentu gdy z zarośli wyskoczył tygrys i zaatakował teściową, przerażeni słuchacze przerywają pytaniem:

- I co, i co hrabia wtedy zrobił?

- Ano nic - odpowiada hrabia wzruszając ramionami - Sam se zaatakował, to niech sam sobie radzi.

Edytowane przez wiatrak

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Facet lapie stopa, zatrzymuje sie TIR z wieeelka naczepa, facet wsiada, jada...

Po kilkunastu kilometrach TIR zaczyna zwalniac, silnik wyje, kierowca redukuje biegi a samochod traci sile i zatrzymuje sie. Kierowca wyjmuje z pod siedzenia bejsbola i wali dookola w plandeke. Autostopowicz zrobil oczy jak 5 zloty, ale widzi ze kierowca wkurzony wiec o nic nie pyta.

Ruszaja dalej. Po kilkunastu kilometrach sytuacja powtarza sie, ale tym razem autostopowicz nie wytrzymuje i pyta co jest grane. Kierowca na to:

- Wioze 30 ton kanarkow, samochod ma ladownosc 15 ton, wiec nie ma ch..a, polowa musi latac!!

Dwóch nagich mężczyzn budzi się z potężnym kacem

w jednym łóżku.

Rżewski - pomyślał Strilitz.

A gówno mnie obchodzi kto - pomyślał Rżewski.

:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cambridge Audio CXC (modyfikowany) -> NuPrime DAC-9 -> Atoll IN200 Signature / słuchawkowy Trilogy 931 -> Xavian Perla Esclusiva

Jasio przychodzi do taty i pyta:

- Tato co to jest polityka?

- Polityka synku to kapitalizm, ja jestem kapitalizm bo ja zarabiam, twoja mama to rząd bo rządzi pieniędzmi, dziadek to związki zawodowe bo nic nie robi, pokojówka to klasa robocza bo sprząta i pracuje, ty synku jesteś ludem bo tworzysz społeczeństwo, a twój mały braciszek to przyszłość.

- Tato ja się z tym prześpię i może zrozumiem.

Jasio poszedł spać.W nocy budzi go płacz małego brata, który zrobił w pieluszkę.

Jasio poszedł do pokoju po mamę, ale nie mógł jej obudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki.

Wchodzi, a pokojówka zajęta z tatą, a przez okno zagląda dziadek. Jasia nikt nie zauważył, bo szybko wyszedł, wrócił do swojego pokoju uspokoił braciszka i poszedł spać.

Rano Jasio wstał i zszedł na dół.

Tato mówi do niego:

- No i co Jasiu już wiesz co to jest polityka?

- Tak tatusiu wiem

- Kapitalizm wykorzystuje klasę roboczą, związki zawodowe się temu przyglądają podczas gdy rząd śpi, lud jest ignorowany, a przyszłość leży w gównie.

To jest polityka tatusiu.

Oparty o łopatę student na praktyce pyta akurat przechodzącego majstra.

- Panie majster, a co to takiego ta czasoprzestrzeń?

- Widzisz student tamto drzewo? No! To zacznij kopać w jego kierunku rów. I tak przez cztery godziny.

Gość rydz

(Konto usunięte)

Rodzina za stołem przy obiedzie.

Syn bez apetytu gmera widelcem po talerzu,

Ojciec:

<Jedz,jedz!Bo siusiak ci nie urośnie!

Żona:

<Daj dzieciakowi spokój!Sam byś więcej jadł!!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.