Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Komentarz offline :-)

11224375_1656326877934667_4191940849795334106_n.jpg?oh=99c246728f2c3eb2bb3d1d1a01825fc2&oe=5610730A

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

Wybacz, w tym upale obwody się przegrzewają :-)

Dzień z życia feministki:

8.00

Budzę się zlana potem i jakieś mrówki mam na plecach. Znowu śnił mi się facet. Przystojny facet. Goły facet. Podobała mi się ta męska świnia. Jeszcze dziś idę na kolejną terapię do Dr.Liebe w celu blokady wszelkich skojarzeń z męską częścią gatunku.

9.00

Przyszedł listonosz. Facet. Czy mój rejon muszą obsługiwać te stworzenia o ociekających seksem myślach? Mój humor zgasł jak świeczka na wietrze. Przystojna była ta męska swinia. Skarga na pocztę ma trzy strony.

11.00

Poszłam do sklepu. Idę sobie w stanie błogiej nieświadomości męskich istnień a tu nagle... jakiś ostatni cham otwiera mi drzwi! Co za kreatura! Myśli, że tym wyświechtanym gestem naprawi krzywdy moich sióstr? I jeszcze śmieje się do mnie przystojną gębą! Dostał w nią aż klasnęło. Męska świnia!

13.00

Ugotuję sobie coś dobrego. Mam ochotę na mizerię i białą kiełbasę. Ta terapia blokady skojarzeń to jakaś totalna ściema! Tyle kasy... Mam przed sobą ogórek i kiełbasę i co widzę? Gdzie wódka? Znieczulę się zanim wyłoni się reszta wizji, co gorsza przeczuwam, że będzie przystojna.

16.00

Ciemność, widzę ciemność. Korki padły. Zabieram się za wymianę. Ale mnie pierd****ło! Przydałby się facet. Matko Boska, co ja bredzę?! Która to godzina? Jeszcze trochę do terapii.

17.00

No w końcu. Leżę na kozetce. Liczę na to , że już teraz to nic mi się z facetem nie skojarzy.

18.00

Ech... życie... terapia skończona. Dr. Liebe był kur***ko przystojny i w dodatku... okazało się, że to on był brakującą ramą dla ogórka. Dobry był. Męska świnia.

Edytowane przez Papierwoleju

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.