Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

za bash.org.pl:

masakra

wysiadam w Dublinie z samolotu

i tam zawsze przy wyjsciu stoja

z kartkami

ze na kogos czekaja:

albo imiona,

albo firma

i stoi chyba hindus

w garniturze

i ma kartke:

SIARA JAK ch*j

:-)

Dresy to najtroskliwsi ludzie jakich znam. Zawsze jak przechodzę obok nich pytają czy mam jakiś problem.

Szef- człowiek, który nigdy nie widzi jak pracujesz, ale zawsze zauważy kiedy odpoczywasz.

Pracownicy w firmie urlopy dzielą na dwie kategorie:

- urlop własny,

- urlop przełożonego.

Wraz z wprowadzeniem nowego hasła - "Palce lizać", personel KFC

wycofał papier toaletowy z firmowych ubikacji.

Zagadka.

Na łące leży facet, na plecach ma plecak, wokół latają muchy.

Pytanie: Co jest w plecaku?

Odpowiedź: Spadochron.

Producenci lodów modlą się, żeby lato było upalne, producenci kremów modlą się o to, aby lato było słoneczne, producenci parasoli modlą się o deszczowe lato, a producenci wódki się nie modlą - nie mają czasu, muszą produkować.

Gra wstępna jest bez sensu.To tak jakby trąbić przez 15 minut przed wjazdem do garażu.

- Zenek, ty flegmatyku jeden, jak chcesz zostać fotografem? Dlaczego zdjęcie ślimaka jest nieostre?

- Poooruszył się ...

Nowa woda kolońska: dzięki aromatowi nawozu, połączonego z delikatnymi nutami końskiego potu, zapewni ci wolne miejsce w dowolnym środku transportu publicznego.

Na dobrym filmie w ciągu dwóch godzin główny bohater zdąży pannę poznać, wyrwać, wyobracać i rzucić. W życiu tak nie jest... chyba, że na wyjeździe integracyjnym z firmy.

Jeśli ożenisz się z miss to tak, jakbyś kupił mercedesa klasy S. Masz pewność, że produkt został sprawdzony przez co najmniej pięciu specjalistów.

Ostatnio pojawiła się możliwość płacenia komórką za przejazd pociągiem do Wołomina. Jeden przejazd - jedna komórka.

Gdyby nie Radio Maryja człowiek nigdy by się nie dowiedział jak wiele pieniędzy potrzeba do życia w ubóstwie.

Podawanie wysokości pensji w wartości brutto jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem...

Uczeni skrzyżowali buraka, marchew, groszek, ziemniaka i... świnię. Wyszedł obiad.

Pomyśleć, sąsiedzie, że wasz Artuś się dziś żeni! A jeszcze wczoraj raczkowało to na czworakach po podwórku, taplało się w kałużach, gaworzyło...

- Wieczór kawalerski wczoraj miał...

Z cyklu komentarze internautow :)

"rozne dziwne rzeczy"

Pewnego razu z kołchozie rybackim złowiono wielkiego jesiotra i to nie jest dziwne. Dziwne było to, że ryba od łba do ogona miała 2,70m , a od ogona do łba 2,20m. Najstarsi komuniści nie pamiętali takiego przypadku, więc napisali zapytanie do Akademii Nauk CCCP, jak to możliwe? Odpowiedź przyszła, że jest to zupełnie normalne, bo np. od niedzieli do wtorku są dwa dni, a od wtorku do niedzieli jest dni piec.

Słyszałem, że w Polska Norma budowalana stwierdza: rura wodociągowa moze zostać poprowadzona w odległości od gazowej nie mniejszej niz 80 cm. Natomiast gazowa od wodociągowej nie mniej niż 100 cm.

Sytuacja analogiczna jak z jesiotrem.

>Kulki samograjki

mam całą płytę dvd z takimi czarami

- jest jeszcze wiele innych niesamowitych instrumentów...

poszukajcie gdzieś na jotubie ANIMUSIC powinno być - fajnie się ogląda :)))

np

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Prawdziwe zdarzenie-rebus :)

- blondynka zgłosiła się do szpitala bo... pralka jej spadła na głowę:)

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Gość

(Konto usunięte)

85-letni aktor Andrzej Łapicki wziął ślub - donosi "Fakt". Oczywiście ma do tego prawo, ale nie o to chodzi. Jego wybranką jest teatrolożka Kamila, która młodsza jest od swojego męża o 60 lat!

post-3355-100002319 1245175014_thumb.jpg

coz - jak dla mnie to niewidze w tym malzenstwie niczego zlego - moj dziadek tez przed smiercia sa ozenil sie prawie 3 raz !!! z kobieta mlodsza od mojej matki ( tzn. okolo 40 lat roznicy ) i byl fascynujacym czlowiekiem - 100% niewyszla za niego dla kasy - raczej dlatego ze ja zakrecil ( i to raczej nie rozporkiem ) - on aktor ona teatrolozka - nic to nikomu niemowi ?? - ale coz jak ma sie myslenie na pozomie cycatych blondyn "zajezdzajacych" dziadkow dla spadku....

Urzędnik w USC próbuje wyperswadować panu "młodemu" ślub z 20-latką:

- ... ale zdaje Pan sobie sprawę, że od nadmiaru seksu można umrzeć?

- Cóż, jeżeli będzie musiała umrzeć to umrze.

Ocasek, 16 Cze 2009, 22:39

>Znajomy dzwonił dziś do klienta.

>

>Nagle słyszy w słuchawce: "RMF FM najlepsza muzyka!"

>

>Jak dla mnie to ftopa roku.

A niby dlaczego?

Też jakiś czas temu tak miałem. Dzwonię do księgowej, a w słuchawce słyszę "RMF FM najlepsza muzyka", a ja na to (również tego dnia wysłałem sms do rmffm )- Wie Pani, w sumie to moja kwestia :-P

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.