Skocz do zawartości
IGNORED

Audioklan - wiejski marketing

yamen

Rekomendowane odpowiedzi

zildjian => całkowicie cię popieram , trzeba bronić tego co jest ok. ;-)

a miałem tylko dobre i bardzo dobre kontakty z TOP HI FI w Sopocie (Audioklanem)

A mogę się przyznać publicznie, że przed laty często się latało tam na odsłuch ,a kupowało z Niemiec poprzez znajomego handlarza, fakt po dużo niższej cenie i nie tylko ja tak robilem ;-)

panowie z TOP HI FI z Sopotu wiedzieli o tym procederze, ale zawsze byli z klasą , cierpliwie przetrzymali to i teraz myślę.....że jest ok. ?

Niestety nie jesteśmy tak bogaci jak Niemcy, Anglicy czy Amerykanie itd.

Czasy się zmieniły nie ma już klocków za 1/2 z Niemiec. W ogóle te różnice w cenach jednak trochę się zatarły.

No są Chiny ,ale to osobna bajka.

Gutek

...rzeczywiście byli cierpliwi.

Ale ze mną nie wytrzymał facet z "krzaczorów" w ogródkach działkowych.Co prawda z innego powodu:brałem od niego dziesiątki pieców,kolumn.Cedeków może trochę mniej.Ale zawsze kupowałem w końcu albo u niego albo w Sopocie. U schyłku działalności nie wytrzymał i powiedział co o mnie myśli..... I nie obyło się bez riposty. Do tej pory niektórzy dystrybutorzy w kraju dostają torsji na jego wspomnienie.

Jadąc w kierunku Sopotu widzę jakoby nowy szyld się pojawił?!

zildjian => Tak myślę ,że ten "nietuzinkowy" człowiek chyba działa ???

Przestałem tam chodzić - nie podobał mi się jego stosunek do ludzi ,którzy pytali o zestaw Cambrdge.

zapraszam do watku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i poparcia inicjatywy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 3 tygodnie później...

Musze przyznac , ze nie mam bezposredniej stycznosci z polskim rynkiem audio. Od czasu do czasu wymieniam emaile z polskimi producentami audio i nigdy nie zdarzylo mi sie by ktos nie odpisal.

Nie mam w mojej okolicy nikogo kto sprzedaje kable Siltech. Pomyslalem, ze przy najblizszej wizycie w Polsce moze kupie kable Siltech w Polsce. Wedluch strony Siltech dystrybutorem na Polske jest Audio Klan. Napisalem wiec e-mail do Audio Klan proszac o orientacyjna liste cen i o wskazanie miejsca w okolicach Trojmiasta gdzie moglbym je kupic. Wydaje mi sie, ze nie zadalem zbyt wiele. Niestety minelo kilka tygodni i zero odzewu.

Taka postawa to nawet nie jest wiejski marketing, bo kobieta sprzedajaca jajka na targu (nie obrazajac nikogo sprzedajacego jajka na targu) ma lepszy marketing bo krzyczy glosno oglaszajac dobra cene jajek.

Parsec - Ja miałem kiedyś podobny przypadek , ale nie obraziłem się ( bo to chciałem je mieć ) i pojechałem do nich !

No wiesz . to było kiedyś i kiedyś inaczej się rozmawiało z nimi , można było coś tam uczknąć , był rabat , no i ............. :)

Teraz z tą firmą jest ciężko chcąc cokolwiek załatwić , ale życzę Ci Wszystkiego najlepszego :))

Kupowałem kabelki :)

• Redaktorzy

"Ale ze mną nie wytrzymał facet z "krzaczorów" w ogródkach działkowych.Co prawda z innego powodu:brałem od niego dziesiątki pieców,kolumn.Cedeków może trochę mniej.Ale zawsze kupowałem w końcu albo u niego albo w Sopocie. U schyłku działalności nie wytrzymał i powiedział co o mnie myśli...'

A co, powiedział ci że dość tego zawracania gitary? Całe lata wytrzymywał, a teraz ma już potąd?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.