Skocz do zawartości
IGNORED

A teraz z zupełnie innej beczki

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Latwo znalezc ten tekst w necie.

Ale teraz to ja jestem zdziwiony widzac autora tego fragmentu.

Zreszta, ja od dawna nie ufam slowom ludzi, tylko ich namacalnym czynom.

Pozdrawiam.

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

A tak, juz sie zdazylem zlapac za jezyk.

Ale poczytalem troche tego autorstwa i troche mnie ono szokuje.

Ale wrocmy do audio.

Nie o religii to forum.

STOP

We stand in the Atlantic
We become panoramic

Musze Cie rozczarowac. Nie mowilem o sobie tylko o cechach, ktore czasem sie ujawniaja u niektorych osob przebywajacych na forum. To koniec koncow dosc elitarne hobby, chociaz czasem glisty sie trafiaja:)

Gość zdziwiony

(Konto usunięte)

Ależ oczywiście Hieno podrobko, że nie o sobie pisałeś, to Ciebie nie dotyczy....

No wiesz, z mojej strony w stosunku do Ciebie to była tylko taka kurtuazja, przecież ja bym Ciebie nie śmiał nawet podejrzewać o takie rzeczy...

Znow niestety pudlo. Ja wcale nie pisalem ze nie przejawiam takich cech, tylko ze nie pisalem o sobie. Nie napisalem takze, ze je przejawiam, wiec ciezko sie przyczepic na Twoje nieszczescie.

Gość zdziwiony

(Konto usunięte)

Bingo ! ! !

Uderz w stół a nożyce się odezwą, chciałoby się powiedzieć...

Dzielny, nerwy jak stalowe postronki, dzisiaj nie jest oburzony, tak podejrzewałem...

PS. Zaloguję się, na dwie raty, jak będzie mi się chciało i będę miał taki kaprys :-)))))

Spokojnie, na nikogo się nie oburzam, a login tylko proponuję. Jeżeli się to Panu podoba, to może się Pan logować ile wlezie, a ja uważam, że jest fajniej, jak ktoś ma stałą ksywkę.

Proszę, nie było mnie przez weekend i się narobiło. Oto z zupełnie niewinnego tematu zrobił się raban niemalże polityczno-ideologiczny. Panowie "niezalogowany" i "grzegorz" poczuli się zniesmaczeni zamieszczonymi przeze mnie cytatami. Otóż ja drodzy panowie też się czuję nimi zniesmaczony, bo rysują one smutny obraz zjawiska jakim jest działalność RM. Dla ścisłości informuję, że nie było w moim działaniu chęci obrażenia kogokolwiek, zwłaszcza Kościoła katolickiego. Przecież to co wyprawia RM to obraza podstawowych wartości chrześcijańskich właśnie, a bliżej tej radiostacji do postawy talibów, niż do oficjalnej nauki Kościoła. Jeśli ktoś tego nie dostrzega to trudno, pozostaje tylko współczuć. Teraz druga sprawa, czyli poruszanie wątków z audio niezwiązanych. O ile pamiętam, to takie sytuacje miały tu miejsce i nic złego nie powodowały, co najwyżej rozluźnienie czasem gęstej atmosfery. Taki też był cel mojego posta, lecz chyba przeliczyłem się co do intelig..., przepraszam - poczucia humoru niektórych z was. Czy jesteście takimi sztywniakami, że tego nie rozumiecie? Jeśli tak, to szczerze mówiąc nie widzę sensu rozmowy z wami nawet na tematy audio.

Jeżeli kogoś uraziłem swoim postem, to przepraszam. Pozdrawiam wszystkich.

Kubeł, w którym miejscu napisałem, że jestem zniesmaczony. A jeśli nie napisałem to czytaj ze zrozumieniem, nie interpretuj za bardzo i nie przepraszaj, bo nie ma za co, to tylko forum ...

Również pozdrawiam

grzegorz - twoje uwagi wymieniane do spółki z niezalogowanym niestety sprawiają wrażenie waszego zniesmaczenia. Abym tak to odbrał nie musieliście nawet używać w swych wypowiedziach tego słowa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.