Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam mocnego basu w kolumnach tonsila.

jacus

Rekomendowane odpowiedzi

Jacus, Pawel, Piotrek - jestescie trojaczkami i wszyscy sluchacie Tonsilow.

Ale co w tej Legnicy Panowie za spryciarze mieszkaja to to przesylam wyrazy szacunku normalnie...

Ja też mam Tonsile:) Ostatnio słuchałem paru kolumn w zakresie do 2000zł. Najbardziej podobały mi się kolumny podstawkowe Mission-a model m71 oraz 780.Zagrały rewelacyjnie.Do pełni szczęścia brakowało tylko najniższych basów, ale nawet bez tego są super i polecam każdemu.W tym odsłuchu uczestniczyły także moje Tonsile Soundfinder130. Stało się tak jak przypuszczałem moje kolumny musiały ustąpić przed rywalami z zakresu do 1000zł (Mission m71), ale muszę przyznać, że pomimo niedosatków w basie i przestrzeni dzwięk pozostał spójny oraz przejżysty...Niedługo uzupełnie wcześniejszą recenzje ( opinie ). Oj troche się dostanie Tonsilom.Pozdrawiam:)

• 2 tygodnie później...
Gość adamadam

(Konto usunięte)

W tym przypadku powiedzenie szukajcie a znajdziecie na pewno sie nie spelni - Wlasciciel Infinity, modelu z przed rozpadu firmy.

Basik dla mnie za niski (skarpetki spadaj przy cichym sluchaniu) ,jeszcze na CD-6000 Marantza!!

Teraz nie kpię jeżeli chodzi o tonsile.

Bolero 200, Bolero 200 exlusive, Bolero 300, subsat ten większy.

Odradzam te kolumny z innych wzgledów ( ogólnie kiepsko grają ).

Bolore 200 exlusive mają jakiś zagraniczny gwizdek i cenę znacznie wyższą. Nie słuchałem ich. Subsat ma dużo niskich, ale zato strasznie zmulonych.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.