Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory 2005.. ale bez chamstwa ....

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

dudivan, 8 Paź 2005, 07:58

> uczcimy?

Czy na tym forum poza sobą widzisz jeszcze chętnych na taką imprezę?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

>dudi, Ty jestes chory. Jakieś drgawki agonalne. Przeczytaj, to co piszesz za jakis czas, a sam nabierzesz do tego wstrętu. Ale Ci w tej głowie inni narąbali, A szkoda....

Następny krok, to już będzie własnoręczne wymierzanie sprawiedliwości. Przerzucasz swoja nienawiśc na każdego 'innego' od Ciebie w danej chwili i walisz z najgrubszej armaty, niezależnie od kogo chodzi.

Mówisz o UBekach, a sam żadnego na oczy nie widziałeś, za to z zadziewiającą łatwowiernoscią przyjmujesz 'prawdy objawione' przez swoich wątpliwych nauczycieli. Bo jakiż to może byc nauczyciel i autorytet, który w tak młodym człowieku naprodukował tyle nienawiści,j adu i zrobił z niej podstawowy motor napędowy dla jego poglądów i oceny drugiego człowieka. Czy masz coś wiecej do zaoferowania?

> Czy masz coś wiecej do zaoferowania ?

Sprzedam szafe trzydrzwiowa w dobrym stanie. Jesli reflektujesz, poprosze o info na priva, jesli nie, wyjasnij dlaczego ci, ktorzy tobie zrobili kisiel z mozgu, sa lepsi od tych, ktorzy mi zrobili i dlaczego tobie zrobili kisiel lepiej niz mi.

Co sadzisz o naglym nawroceniu Donalda ku Kosciolowin ? Pare lat temu uwazal, ze "prawo nie powinno opierac sie na zadnych elementow katolickich", dzis wynalazl jakiegos ksiedza-padalca, ktory placze, ze mu nie daja na hospicjum. Ponadto znow zaczal lgac, ze pracowal na wysokosciach, a zaprzestal sprzedawac te bujde niedawno, kiedy wyszlo na jaw, ze nigdy nie pracowal, bo ma lek wysokosci. Ale to wszystko drobiazgi. Nie odpowiedziales, co sadzisz o kandydacie na najwyzszy urzad w panstwie w swietle cytatow, ktore zamiescilem na poczatku watku (Polskosc to nienormalnosc). Dlaczego teraz jest dobrem najwyzszym ? Nieprzypadkowo Kwach mianowal go na swego nastepce. Tusk ma rownie szmacianny kregoslup jak on. Powie wszystko, do wszystkiego sie dostuje, zapusci w zaleznosci od okolicznosci: wasik a la Adolf, pejsy a la Mojzesz, brode a la Bin-Laden. Przekonala mnie o tym ostatnia debata w TVP1, przy ktorej wymiotowalem caly czas, kiedy tylko byl widoczny w kadrze. Nie przypadkiem Kaszubi wypieprzyli go ze swojego zwiazku, poznali sie wreszcie co za on. No i ta jego zapowiadana elastycznosc w polityce zagranicznej. Nie watpie, nabyl jej wskutek swego upodobania do pederastow.

To nie społeczeństwo - Ty masz problem. To Ty każdego, który nie mieści się w Twoim sposobie organizacji swiata w danej chwili uważasz zawsze za najwyższe zło. Nikt Ci nie zabrania własnych poglądów, ale również inni tez maja do tego prawo. Jesli celem jest prawo, porządek i ogólne poszanowanie to nie zaczyna sie od opluwania...Tym bardcziej, że nigdy nie masz pewności, że tych plwocin niedługo sam nie bedziesz musiał wypić. Ale do wypijania własnych plwocin LK jest zahartowany w boju - już publicznie to zrobił w sprawie Gudzowatego. Tak więc troche spokoju, dystansu i opanowania życzę, bo swiat się nie kończy ani nie zaczyna od rodzaju polityka jakiego się wybierze. Warto dbać o siebie i swój własny komfort, aby samemu sobie nie pluć w twarz przy goleniu.

To nie społeczeństwo - Ty masz problem. To Ty każdego, który nie mieści się w Twoim sposobie organizacji swiata w danej chwili uważasz zawsze za najwyższe zło. Nikt Ci nie zabrania własnych poglądów, ale również inni tez maja do tego prawo. Jesli celem jest prawo, porządek i ogólne poszanowanie to nie zaczyna sie od opluwania...Tym bardcziej, że nigdy nie masz pewności, że tych plwocin niedługo sam nie bedziesz musiał wypić. Ale do wypijania własnych plwocin LK jest zahartowany w boju - już publicznie to zrobił w sprawie Gudzowatego. Tak więc troche spokoju, dystansu i opanowania życzę, bo swiat się nie kończy ani nie zaczyna od rodzaju polityka jakiego się wybierze. Warto dbać o siebie i swój własny komfort, aby samemu sobie nie pluć w twarz przy goleniu.

Jar1, konkrety - co myslisz o jego wypowiedzi o tej ostatniej wywloce - Polsce, ktorej tak do niedawna sie wstydzil ?

A co do spoleczenstwa - mam je w d.... Orly nigdy nie lataja stadami.

jar1, 8 Paź 2005, 13:59

>To nie społeczeństwo - Ty masz problem. To Ty każdego, który nie mieści się w Twoim sposobie

>organizacji swiata w danej chwili uważasz zawsze za najwyższe zło(...)Tak więc troche spokoju,

>dystansu i opanowania życzę, bo swiat się nie kończy ani nie zaczyna od rodzaju polityka jakiego się

>wybierze. Warto dbać o siebie i swój własny komfort, aby samemu sobie nie pluć w twarz przy goleniu.

Amen

Przepraszam, pomylka - slawetne cytaty z kandydata na urzad Tuska byly w watku "Do urodzonych...". Widze, ze nie mozesz znalezc jar, wiec specjalnie dla ciebie wklejam:

"Polskosc to nienormalnosc"

"Polskosc wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu"

"Piekniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej"

"Husarie i ułani, powstancy i marszałkowie, majacza Dzikie Pola i Jasna Gora, dziejowe misje, polskie miesiące, zwycięstwa i klęski. Zwyciestwa? Jak wyzwolic się z tych stereotypow, ktore towarzysza nam niemal od narodzenia, wzmacniane literatura, historia, powszechnymi resentymentami ?"

"Co pozostanie z polskosci, gdy odejmiemy od niej cały ten wznioslo-ponuro-smieszny teatr niespelnionych marzen i nieuzasadnionych urojen? Polskosc to nienormalnosc - takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywoscia,

kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskosc wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bog wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemie, ktorego nie mam specjalnej ochoty dzwigac... Piekniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak czesto nas oglupia, zaslepia, prowadzi w kraine mitu. Sama jest mitem."

>dudi, wyluzuj...w ten sposób to nikogo nie 'nawrócisz';-)

Powtarzasz się, jak zdarta płyta...

Wiekszość tzw. tworzonych prawd i objawień jest gówno warta.

Zresztą jak masz w dupie społeczeństwo, to ci za różnica, kogo ono wybierze. Orły i tak latają samotnie:-)

jar,

jakie objawienia ? Co ty bredzisz ? Mam podejrzenie, ze istotonie przeszedles pranie mozgu i teraz na jakiekolwiek pytanie czy wypowiedz odpowiadaszpomidor, pomidor...

To sa czyste cytaty z Tuska, niekomentowane. I widac powinienem je jeszcze wkleic 100 razy, ich nigdy nie dosc.

Facet mowi do dziewczyny: ty k..wo, wywloko, franco, szmato, obmierzla suko, gardze toba, brzydze sie, smierdzisz (zupelnie jak w tej reklamie spolecznej) by przed postawieniem kropki na koncu wypalic znienacka: wyjdzisz za mnie ?

Po mojemu to on jest kropniety na umysle. Diagnozuje ciezka postac oligofrenii. Wariatom na urzedzie mowimy stanowcze NIE !

Ta forma agitacji i podburzania sprawdza się dobrze w przypadkach linczu....i skierowana jest do najbardziej niskich instynktów w człowieku. W ten sposób nie przemawia się do audiofili;-)

Do niczego, pisalem juz o tym. Pytania glupawe i sugerujace np. to o dyskryminacji kobiet, sa 3 mozliwosci: kobiety sa za malo dyskryminowane, za bardzo, w sam raz. A do cholery nie ma mozliwosci, ze nie sa wcale dyskryminowewane !

Dudek,

Nadszedl juz moment zwrocenia ci uwagi. Od pewnego czasu masz werbalne rozwolnienie. Popracuj bardziej nad jakoscia, jestes wszechobecny jak histeryczna kobieta. To nie tyle dominacja twoich wpisow w kazdym temacie, ale juz patologia. Tak paplajacy facet to kompromitujace.

Jazz, nie pamietasz juz jak zostawiles brzydka kobiete sama na parkiecie ? Nieladnie. U ciebie z jakoscia tez nietego. Faktycznie w tym watku jest mnie duzo ale juz inne wystepy mozna policzyc doslownie na palcach jednej reki: BOLEC, Butler, wpadki recenzentow eeeee... i chyba tyle. Wyjdz na spacer z psem, ja jeszcze troche zostane.

dudivan, 8 Paź 2005, 17:41

Buhehehe - w tym durnym kalkulatorze wyborczym brakuje jeszcze co najmniej kilkunastu wariantów odpowiedzi.

Np.

Nigdy nie powinno być reprywatyzacji, prawo obowiązuje i kropka.

Każde szkolnictwo publiczne powinno być bezpłatne.

Aborcję mam w dupie bo jest RU486 (czy jak się tam nazywa te różne pomeny).

Dostępu do archiwów służb specjalnych nie powinni mieć dziennikarze.

Zaznaczyłem najbardziej lewicowe opcje - włącznie z pomocą najuboższym i otrzymałem wynik następujący zgodności poglądów z poglądami kandydatów na Prezia:

Janusz Korwin Mikke - 90% (co ciekawe kiedy nie zaznaczyłem opcji o zaangażowaniu państwa w równouprawnienie kobiet to zgodność z JKM była 71% - od dawna wiedziałem że to parszywy socjalista i farbowany komuch! :)))

Marek Borowski - 52%

Donald Tusk - 33% - ale kiedy wstawię brak zdania na temat lustracji z ochrony praw kobiet to kolejność między nimi się zmienia i zgodność z Tuskiem mam 44% a z Borowskim 32%

Wychodzi na to, że ten zafajdany test ma na celu przekonania lewicowców by głosowali na tego niedojdę Tuska (bo w możliwość przekonania do głosowania na JKM to chyba nawet jego autorzy nie wierzą :)))

Dudivan - czy nie maczałeś czasem palców w autorstwie tego testu? ;)

Przyznaje sie. Posprzatalem dokladnie wszystkie okruszki macy, ktora zarlem podczas sporzadzania tego Tuskowkretu ©® ale i tak sie dopatrzyles. Co robic, GW dobrze placi za takie fuchy, tylko te mace, ktora karmia maja ohydna.

Donald preziem, Donald krolem, Donald, Donald wladca nam !

No widac, dudi, że w końcu poszedłeś po rozum do głowy..:-)) Aleś się przedtem nadroczył... Może będą z Ciebie i ludzie, bo.....wiesz, my orłów to nie lubimy....

Kiedyś Jacek Kuroń opowiadał, jak SBecy nękali go telefonami w formie: "Umrzesz .. umrzesz" na co on odpowiadał:

"A ty fiucie myślisz, że będziesz żył wiecznie?"

Esbecy...Kuronia...nekali... A znajomy mojego taty opowiadal, jak za mlodu Kuron zastraszal studentow, zeby wstepowali do czerwonej mlodziezowki, bo jak nie to wypieprza ze studiow (to standardowa zagrywka, to samo robil Kwasniewski i Jolka na UG). I jeden, ktory byl reakcyjnym twardzielem wyszedl z nerw i dopadl Kuronia. Ten jakos sie wyzliznal z jego lap i dal susa przez otwarte okno. Wszelako wskakujac na parapet naprezyl sie czy rozluznil w okolicach pasa i na posadzke z ciezkim odglosem wypadl... Nagan.

Jak myslisz, kto w tamtych czasach nosil bron palna ?

Fajne tez byly wspomnienia jak to z druzyna czerwonego harcerstwa robili wyprawy antykulacze na wsie i idac wzdluz wsi droga w formacji, z werblami i fletami jak Hitlerjugend, spiewali na cale gardlo sowieckie piosenki. Specjalnie po rosyjsku, zeby napawac sie strachem czy obrzydzeniem, nie wiadomo czym a moze jednym i drugim wzbudzanym u ludnosci. Takie niewinne, mlodziencze przyjemnosci,

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.