Skocz do zawartości
IGNORED

TRAGICZNY karambol pod Bialymstokiem

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

A w czym jest to gorsze od: hej Hank naplwajmy se troche na tych wschodnich pokurczow ? BTW jaki jest twoj wzrost ? Nosisz wysokie obcasy ? Rozowa silikonowa bransoletke ?

Nie dudku, ja wychodze usmiechniety z piekna kobieta z pieknego samochodu i wchodze do wykwintnej restauracji. Ty stoisz z watacha za rogiem, drapiecie sie po lysych grzbietach i knujecie jak to zepsuc. LOL

Na zdrowie, wejdz do restauracji ! nie poznasz juz swojego pieknego samochodu. LOL. A jak koledzy beda w nastroju to zaczekaja na twoja piekna kobiete i tez jej nie poznasz.

P.S. Nie mamy w zwyczaju drapac sie po owlosionych grzbietach. W ogole nie mamy owlosionych grzbietow ? Ty masz ? Kurcze, kupimy ci depilator, nasza strata, znaj gest ! Ale pozwolisz nam popatrzec jak sie depilujesz ?

LOL. To sa wlasnie rezultaty twojego gleboko zakorzenionego wschodniego myslenia. No, dudek, przyznaj sie, ile samochodow juz porysowalas gwozdziem tak z wrodzonej wscieklosci i tych kompleksow? LOL

Ach mow do mnie tak jeszcze ! Mow do mnie tak duzo, Jazz ! Pozycz ten skorzany stroj od szczerbatego sasiada, ktory cie nachodzi i jego srogi pejcz i knebel i rozkaz mi pojsc na parking (moze byc platny aby mnie mocniej ponizyc). Kaz mi pisac twoje imie na najwykwintniejszych lakierach luksusowych limuzyn !

dudivan, 5 Paź 2005, 18:09

>P.S. Nie mamy w zwyczaju drapać się po owłosionych grzbietach.<

Przy tej kwestii zakrztusiłem się herbatą (góralską zresztą).

Jazz ;-) - praktykuję też picie napojów pospolitych, takich jak herbatka z prądem (w wersji zachodniej z rumem), których nie pija się w eleganckich restauracjach z wykwintnymi kobietami (czy może odwrotnie). Jest to jeden z powodów dla których takie nudne - wykwintnie eleganckie lokale, omijam :)))

Na pewno nie będziesz rozczarowany jeśli zdradzę, że czasem zamiast Baccardi czy Seagram'sa lubię tak się całkowicie zeszmacić jakimś wschodnim zamiennikiem jak np. Golden Rum czy Lubuski (to drugie zresztą w dawnych czasach przed UE nazywało się jałowcówką, obecnie pojawia się w działach z napisem gin... Chociaż śmierdzi tak jak dawniej).

Nie bryluj już bo przez te polemiki, które wywołujesz zadławię się na śmierć i ktoś może dojść do wniosku, że jesteś równie niebezpieczny jak drzewa przy naszych wschodnich drogach... I trzeba zrobić z tobą to samo co postulują zrobić z nimi - wyciąć ;)

dudivan, 5 Paź 2005, 18:48

Panie Dudi - jeśli wypiję jeszcze więcej tej herbatki z prądem to zatańczę nawet z betoniarką :)))

PS. Jazz coraz bardziej przekręca mój nick. Widać że stara się zyzskać na czasie, by przywalić mi jakąś długą i mało zrozumiałą ripostą ;)

Nie sadze, przeciez okazal ci najwyzszy szacunek tytulujac cie Sirem i Bogiem. Chyba, ze czegos w rozpaczy porzucenia nie zrozumialem i chcial tylko zjesc Chees z Boczkiem. Kiedy juz skonczy wyzywanie sie na biednej klawiaturze swojego Apple w bezlitosnej riposcie, niech dorzuci o co mu wlasciwie chodzilo.

>punktualnie o 13:30 podeszlo do mojej lawki dwóch warszawiaków

O przepraszam, to był najmniłościwiej nam panujący prezydent Warszawy "incognito" z obstawką....Poznawał problemy naszej stolicy....Bo potem jaki program pierdyknął.....:-)))

jar1, 5 Paź 2005, 19:30

>O przepraszam, to był najmniłościwiej nam panujący prezydent Warszawy "incognito" z

>obstawką....Poznawał problemy naszej stolicy....Bo potem jaki program pierdyknął.....:-)))

Mam prośbę odnośnie wyborów- wszyscy tylko nie Kaczyński - za to co przeżywam na Marynarskiej i Jerozolimskich;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.