Skocz do zawartości
IGNORED

Integra / końcówka mocy do 16.ooo zł

mahler

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli znajdzie się czas i przychylność Elberotha to może posuchamy Bel Canto u ABs ? Ale to najwcześniej za 2 tyg. Wyjeżdzam za kilka dni. Papamek, jeśli zaproponowany termin jest możliwy to jesteśmy umówieni.

Jeśli jest ktoś z Krakowa lub okolic posiadający wzmacniacz o poszukiwanych preferencjach i byłby chętny poświęcić nieco czasu na odsłuch, będę bardzo wdzięczny. Zapewniam transport.

Philips Bartka na początek jest ok. Ale warto spróbować, chociaż dla samego odsłuchu, jak zagrają te kolumny właśnie np. z Audio Aero, które jest gęste i detaliczne. Zaręczam, że wzmacniacz wyda się wtedy sprawą wtórną i kosmetyczną, oczywiście chodzi o określony poziom. Chyba, że scena jest bardzo ważna (klasyka) dla właściciela to wtedy musi być dual mono albo monobloki.

Przykro mi to mówić ale IC Bartka w tym zestawieniu to nieporozumienie. Będzie go słychać:) Oczywiście co innego sieciówki i głośnikowe. Bardzo polecam. IC musi być bardzo dobry. Co najmniej poziom 1500 pln z trzeciej ręki, miedziany:)

PS.

Z powodu przede wszystkim okablowania, moim zdaniem, nie do końca udała się prezentacja w Krakowie:(

Papamek, mowa jest o tych samych kolumnach. Możesz oczywiście wpaść do ABs i możesz też wpaść do mnie.

Ja skorzystam więcej bo sprawdzę ile jest wart i jak sobie z nimi poradzi Jazz.

OK. Mahler Ty zaprosiłeś, ja przyjąłem, więc nie wycofuję się i prawdodpobnie w niedziele 23.10. przyjadę do Krakowa.

A wcześniej nie ma problemu, żebyśmy umówili się z ABs, bo z tego co zrozumiałem nie jest to żadna daleka wyprawa. I jak rozumiem, tu chodzi o porównanie Krell - SoundArt :) Proponuję np.sobote 15.10.

Będzie wstępnie wiadomo, czy warto ciągnąć te kilogramy do Krakowa :)

Pozdrawiam.

Tak się składa, że słuchałem ww kolumn. Znakomite, kunsztownie wykonane, dźwięk tylko pozazdrościć. Rzeczywiście od nich można zacząć kompletowanie systemu. Niewątpliwie wymagania mają. Na pewno można im podać jak najlepsze klocki na tacy i nie będą limitowały,nagrodzą za to z nawiązką, znając koszt tych "cacek" aż trudno uwierzyć...ale o tym się widzę chyba przekonają niektórzy:-) polecam, ciekawe doświadczenie ! Lampę Accuton lubi, z natury surowy, ale dźwięczny, nie lubi bezbarwnych, suchych kompanów:-) zresztą biały jest trzeba mu dodać nieco kolorów, aby tylko czyste były, brudu nie zniesie:-) Tranzystor

leży mu również, sęk w tym, że do takiej klasy kolumn byle czego się nie podpina, szkoda ich marnować:-)

mahler ciekawe czy to by Ci zagrało

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale zdaje się, że to matrwy juz link:-(

ABs dobrze proponuje Alepha 0, też widziałem był do sprzedania...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.