Skocz do zawartości
IGNORED

urzedowe jezyki na forum

julek

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"No to może dla jasności podałbyś byś niki tych kilku osób, dla których to forum jest ich prywatnym klubem. "

...

Ja nie moge, bo nie mam listy. To lukar moze podac nicki tych pieciu bodaj tysiecy osob, ktorych to forum jest prywatnym klubem. To nie swietlica szkolna, my tu jestesmy dobrowolnie.

Z dudivanem z wiadomych wzgledow nie dyskutuje (przynajmniej do czasu rozwiazania pewnej sprawy), natomiast gdyby ktos chcial wstapic do KAiM, to serdecznie zapraszamy, klub jest otwarty dla wszystkich, ktorych ta tematyka interesuje na tyle, aby chcieli zaplacic skladke.

Duduvanie - no jak ty nie widzisz zależności między architekturą a forum greckim czy "forum greckim" to co ty widzisz? Mógłby być też salon albo loża, nawet masońska. W końcu masoni to mularze czyli murarze, a budowlańcy i architekci to jedna banda...

Prawdę mówiąc to chciałbym znaleźć forum z odrobiną kultury jako takiej ale zawsze znajdzie się wesołek, który albo dupę wystawi albo mięsem bluźnie i zadowolony z lubością ogląda efekty.

Chyba jedyną radą wówczas jest spieprzać z forum i długo nie wracać, bo wdawanie się w pyskówkę tylko wzmacnia doznania wiercącego kijem w forum!

Moim zdaniem admin, jeśli chce, by forum żyło i miało jakiś cywilizowany kształt, powinien ingerować!!!

Pozdowienia

muzyka łagodzi obyczaje

ptaku Dudi Vanie - nic dodać nic ująć! Masz mnie - zatrzasnęła mi się klapka mózgowa - za dużo smalczyku ze skwarkami a za mało miłorząbu!

No to co - warto spróbować greckiej agory lub rzymskiego forum?

Czy lepsze polskie klepisko?

Pozdrowienia

muzyka łagodzi obyczaje

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.