Skocz do zawartości
IGNORED

diora ws 704 problem z jednym kanałem

sony

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich prosze pomocy mam diorke ws 704 postanowiłam wymienic w nim wszytkie małe kondziorki z elwy na jamicony główne napieciowe orginalne samsunga i co dziwo po wymianie pokazoło sie jakies dziwne zachowanie wzmacniacza to znaczy jeden kanał tu podam ze to kanał lewy obojetnie czy na przełacziku a czy b ten jeden nieszczesliwy kanał lewy ma odbicia tzn po właczeniu jest oki ale po 15 min grania jest jakies stukanie i przestaje grac jeden głosnik ale jak go podgłosze jest wszystko oki prosze pomocy co moze byc czy to mozliwe ze kondziorki złe pojemnascia sie zgadzaja nawet takie same sa na 2 kanałach

witam. Niedawno w moje ręce trafił cd technics sl-ps70. Po włożeniu płyty pisało "no disc". Przeczyściłem laser izopropanolem i zaczął widzieć płyty. Zaczął odtwarzać cd jednak z cd-r są problemy. Pokazuje jaki jest jej czas ale są problemy z zaskokiem. Coś w środku chodzi ale cd-r y nie zaskakują. Czy to wina mechaniki bo kieszeń dość głośno się wysuwa? Czy ten laser jest sprawny i nadaje się jeszcze do przełożenia do innego cd? Czy tego cd należy już tylko dać na częsci lub ewentualnie wyzłomować? Dziękuję za wszelkie informacje.

witam. Niedawno w moje ręce trafił cd technics sl-ps70. Po włożeniu płyty pisało "no disc". Przeczyściłem laser izopropanolem i zaczął widzieć płyty. Zaczął odtwarzać cd jednak z cd-r są problemy. Pokazuje jaki jest jej czas ale są problemy z zaskokiem. Coś w środku chodzi ale cd-r y nie zaskakują. Czy to wina mechaniki bo kieszeń dość głośno się wysuwa? Czy ten laser jest sprawny i nadaje się jeszcze do przełożenia do innego cd? Czy tego cd należy już tylko dać na częsci lub ewentualnie wyzłomować? Dziękuję za wszelkie informacje.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Do Sony przeczytalem Twoje ''o mnie'' jakie zamieściłeś-jeśli tak podchodzisz do sprawy to ja nie chce mieć nic wspolnego z Twoim watkiem !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to by było na tyle Panie Sony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.