Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa rewelacja I.C.-Bodo_Z-S.E1

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm...

Kabelek rzeczywiście ma klasę.

Według mnie, brzmi niemal dokładnie, jak...Sonus Oliva.

Wersja testowa ma jednak marnitkie wtyki (mój SO jest na Bulletach), więc chyba tylko lepiej mogłoby być?

Właśnie z powodu tych wtyków jest mi ciężko o końcowe wnioski, bo być może byłoby nawet lepiej, niż SO?

W każdym razie, bodo_z może śmiało uzbrajać sznurówkę w jakąś łądną otulinkę, zakańczać czymś solidnym i nie martwić się o opinie!

Dzięki za udostępnienie kabelka i pozdrawiam:)))

PS.Kto następny?

bodo_z,

wiem, wiem, z "martwieniem się o opinie" (nie martwieniem się:) to miałem na myśli, że kabelek jest super, nawet z tymi przejściowymi wtykami:)) Pozwoliłem sobie tylko na kilka sugestii, ale i tak pewnie już zamawiać można na dowolnych wtykach i jakiejś bardzie ochronnej koszulce.

Odsłuch każdemu kablarzowi i niekablarzowi polecam w tym przypadku jak najbardziej!

PS.Skusiłbym się na odsłuch tak czy inaczej, w ogóle ta akcja to rewelacja,

pozdrawiam serdecznie Konstruktora;) i fubba (dzięki fubb!!)

Pirwszy etap odsłuchu wykonany. Aby wydać osąd, potrzebuję jeszcze czasu. O swoich odczuciach i wrazeniach napiszę później.

Natomiast ad. wtyków nie ma potrzeby przeceniania- wtyki do pewnej ceny to wyłącznie biżuteria bez wpływu na jakość brzmienia.

Pozdr.

Bodo- wczoraj oglądaliśmy mecz do póżna w ogrodzie przy..... .

Gość _harry

(Konto usunięte)

kabelek od pkrecz'a jest u mnie - chetnych do odsluchu/wypozyczenia - zapraszam na priv...

zaznaczam jednak ze ostatnio zmienialem pare elementow w torze i musze miec troszke czasu na odsluchy.... dlatego moge oddac kabelek nie wczesniej niz za tydzien/dziesiec dni....

sam teraz nie wiem czy kabel mi tak namieszal czy tez wstawienie konda na wejsciu GC.... ;-(((

jednoczesnie informuje iz w wypadku gdy zglaszajaca sie po kabelek osoba bedzie miala "slaby staz" na forum, nauczony bolesnymi doswiadczeniami jednego z kolegow pozwole sobie oddac kabelek bezposrednio do bod'a_z... bez jakichkolwiek wyjasnien...

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witam serdecznie kolegów. Wakacje się skonczyły i czas urlopowy miną {:o), więc mam nadzieję ze osoby u których w tej chwili są kabelki Podejmą temat i potwierdzą ze posiadają i poproszą o adresy do przesłania dalej kabelków.Miałemw wakację parę telefonów z zapytaniem o odsłuch.Całkiem się pogubiłem kto w tej chwili jest w ich posiadaniu i słucha. Pozdrawiam Bodo_z

:) Nie zepsuj ich:) Bodo_Z nie bedzie miał teraz czasu ich naprawiać:) GRATULACJE Bodowi z powodu wtórnego zostania T..ą :) Niech się chowa jak NAJLEPIEJ i NAJZDROWIEJ!!!

Dziękuję Jacku za poinformowanie kolegów . Chciałem to sam zrobić ,od dłuższego czasu staram się założyć nowy wątek w diy i niestety nie potrafie ciągle mnie wywala . Czyszbym był zablokowany a moe teraz to sie robi inaczej ?

Wystarczy wyrazić chęc odsłuchu i poczekać aż kabelek się zwolni oczywiście dobże jest napisać mejla do osoby która się zadeklaróje ze w tej chwili słucha i że czeka na chętnego.

Cynamon< to nie ma zamiaru oddać ? Miałem nadzieję że jednak okaże się uczciwy.A tu już ze 2 miesiące trzyma?

Dziękuję za gratulacje SYN waży 4,230KG i 61 cm długi :o))).

• 4 tygodnie później...

bodo_z, 15 Wrz 2006, 22:45

Gratulacje sam mam 2 miesiecznego melomana :)

Słuchaj czy sznurówka nie jest podobna do takiego drucika ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.