Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy... wybierz sobie jakiś krótszy nick (nie będzie tak ścieśniać tekstu) i zarejestruj się to będziesz z forum...

fadeover... widzisz.. nie miałes co robić to teraz masz :)))

Pzdr.

>>fadeover

pierwsze słuchanie na komputerowych głośnikach (Philips, PLN 90 w MM) bardzo wciągające jest i dramaturgia i dynamika (poważne drżenia biurka).

I pytanie - czy to juz cały projekt , czy to tylko teaser?

> rockfanolder

No nieeeeeee. To trwa tylko 6 minut. Będą jeszcze sample gołych instrumentów, generatory, muzyka, burn-in, demagnetize fade,

test pomieszczenia w postaci klap testu, oraz sweep na niskich częstotliwościach do sprawdzania rezonansów pomieszczenia.

Czy o czymś zapomniałem ?

=> fadeover

a będziesz to opisywał jakoś? tzn. jak w idealnych warunkach powinno to zabrzmieć itp. - bo jak usłysze jedną lokomotywę zamiast czterech (narazie tak mam na głośnicznkach od kompa) to będe myślał, ze jest spoko... dopiero potem moze przyjść rozczarowanie jak po ludziach zagra lepiej ;))))

no to jak jest z tymi parowozami??

zaczyna się to mniej więcej od 3.43 i trwa do mniej więcej 4.10

wczesniej i pozniej slychac odglosy kol po szynach

najpierw slychac 2 parowozy, jeden

parowozy: jeden sapie i jest bliżej, drugi gwizdze, bardzo przestrzennie i zdecydowanie z tylu, potem mniej wiecej z srodka - lecitko z lewa - nadjezdza trzeci (z daleka), wjezdza mi w twarz i odjezdza na prawo

Tak to wychodzi na komputerowych szczekaczkach

fade, gdzie zgubilem ten czwarty ???

:-)))

a będa efekty a'la Qsound, tak jak u Watersa na Amused To Death??, np samolot wylatujący z prawej sciany w 6'ym utworze, albo odglosy telewizora gdzies kompletnie daleko z lewej w utw. 2'gim czy 3'cim (nie pamiętam dokładnie) ??

Słuchajcie !!!

To aż nieprawdopodobne.

Wygenerowałem sweeper do demagnetyzacji systemu....

i puściłem - wychodząc na papierosa:

i aż uszom własnym nie wierzę.

Basy zrobiły się głębokie, szybkie, średnie mniam mniam - a wysokie jak kryształ - w sumie wszystko sie bardziej wyważyło...Drapię się po glowie...

jest jakieś wyjaśnienie ????

>fadeover

Jestem nowy i mam prośbę abyś podał zasady korzystania z wyników Twojej pracy, mozliwość ładowania pliku, kupna płyty itp. Jeśli nie jesteś do tego jeszcze gotowy, to napisz kiedy to nastąpi i stwórz nowy wątek, aby było łatwo namierzyć te informacje.

> TeQuila

Papieroch był normalny.

Bardzo zwątpiłem na początku w swój słuch,

ale puściłem sobie wzorce które posiadam i ,,,, no qrde zmieniło się

nieznacznie, ale zmieniło.

fadeover,

pozwolilem sobie na taki zarcik, bo historia zna takie przypadki. Np. Densen ze swoja Demagic CD. Natomiast nie podjalbym sie raczej recenzji czy tez wytlumaczenia tego zjawiska:) Zreszta odczucia maja spora rozbieznosc:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.