Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta testowa

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

alez Robson! projektuj i wrzucaj kolejne wersje tutaj (albo lepiej stworz osobny watek bo tu juz >400 wpisow)

nie patrz na mnie, ja grafika sie bawie od czasu do czasu - nie jestem w tej kwestii zadnym zawodowcem

> Lukar - dobra, dobra, widziałem projekty na Twojej stronie - chciałbym byc takim "nie zawodowcem"

> Mik - te drzewa w orginale są juz czarne (kontrast) :-). Mogę podmienić całe zdjęcie - to najmniejszy problem - ale muszę wyszperać coś ciekawego.

Moze ja też dorzuce małe 2 projekty... Bedzie to mój mały wkład w powstawanie płyty (nawet jeśli wygra inny projekt ;). Pozdrawiam!

[obrazekLUKASZ-35483_1.jpg] [obrazekLUKASZ-35483_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-393-100007053 1170253805_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

robson: i tak byłeś pierwszy z pomysłem i wyszedłeś od razu z przykładem/konkretem na forum - moję uznanie i szacunek.

Zaprojektowałeś też znaczek- gratuluję czynu, zamiast propozycji działania - dałeś od razu przykład. Nie wiem, jak świat, ale ja Ci tego nie zapomnę : )

Popracuj jeszcze trochę : )))

fadeover: zastanawiam się. B. dziwne to wszystko. Szczegóły mogę palnąć w 1 zdaniu ale wyłącznie na priva. Nic nie jest przesadzone z mojej strony.

"By the way": kasę za/na Twoją płytę wysłałem wczoraj : )

Pozdrawiam.

To jest tylko przód. Trzeba bedzie jeszcze zaprojektować tył z grzbietem i z opisem utworów, podziękowaniami ;) itp. A Może jeszcze "wnętrze" do przodu (widać po otwarciu pudełka) z historią płyty, opisem technicznym lub czymś w tym stylu...

Gotową okładkę proponuje umięścić gdzieś na stronie lub ftp-ie w większej rozdzielczości, coby każdy chętny mógł sobie swobodnie wydrukować na swojej drukareczce...

O rany ! Ziutek ! Ale mnie przygwoździłeś ! Super !

Zamurowało mnie : ))) Piękne...

Obie !

Stawiam na tę II, choć nie rozumiem tej terakoty... ; )

Pozdrawiam i szczerze podziwiam, jakich mamy tu zdolnych kolegów, ufff, jak to śliczne : )

Dla mnie jak na razie THE BEST.

Ziutek, cholera, pomyliłem się: jednak ta I jest czytelniejsza i od razu wiadomo o co chodzi : ) ( Napisy są, gdzi powinny być ; )))

Skąd masz u licha takie pomysły ? W kosmos latałeś czy jak ? : )))

> Ziutek

Nad wnętrzem i tyłem myślę, bo jest to związane z tekstem.

Myślałem o jakiejś ulotce z pełnym opisem - dużo tego będzie.

może z tyłu : spis tracków, po otwarciu dane techniczne i szczegóły o płycie.

wow!!! - projekty sa coraz ciekawsze - bravo Ziutek, bravo Lukar i wielkie brava dla Robsona, ktory jako pierwszy odwazyl sie cos stworzyc i zapoczatkowal wysyp projektow. Moze przyjmijmy jakas date graniczna skladania projektow, a potem Lukar jakas mala ankiete zrobi??

aaa - no i oczywiscie wg mnie na okladce powinno byc cos w stylu made by fadeover, plus ewentualnie wymienieni Ci, ktorzy w jakis sposob sie przyczynili, czy to podsuwajac dzwieki, czy pomysly, czy projektujac okladke (ale to juz wg uznania autora)

>fadeover

Gdybyś mógł podesłać tekst (jak już bedzie gotowy) to zrobiłbym całość - może nawet w dwóch wersjach (jak dam rade i żona wcześnie uśnie ;)

[email protected]

Pozdrowienia dla Robsona za pomysl i pierwszy projekt! A moze jeszcze jakies talenty sie ujawnia?

Popieram date graniczna i ankietke...

> Ziutek

Ok . Kiedy plyta będzie gotowa i roześlę już pierwszą partię zabiorę sią za tekst.

Rozumiem, że całość - czyli covery i środek będą dostępne na naszym serwerze ?

prdą... na serwerze Lukara jako gotowe elementy do druku ?

Ps . oryginalne płyty będą miały mój certyfikat oraz gwarancję bezbłędności z matką.

• Redaktorzy

hmm, dlaczego tytul plyty to "Test & Burn in CD" ? nie lepiej cos w stylu "Reference recording", "Audio reference recording" itp? chyba ze przeoczylem gdzies dyskusje na temat tytulu :)

• Redaktorzy

ahh, no tak, zapytales czy mozna wrzucic te okladki jako duze wiec do Ciebie napisalem ;)

tak sobie mysle czy najpierw nie zebrac wszystkich projektow a potem je udostepnic w "duzych" rozmiarach

> Lukar

Wedle zyczenia!

To moze ustalmy tez ostateczna wersje tytulu...

Na dzis tyle, wracam do pracy zarobkowej :)

Pozdrowionka!

[obrazekLUKASZ-35530_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W kwestii technicznej: lista scieżek będzie na tyle długa, że raczej nie zmieści sie na "plecach" płyty. Można tam umiescic skrócony opis typu:

1-2 szum różowy

3-6 muzyka mono

.

.

9-39 sygnały 20Hz - 20kHz

itp,

albo zarezerwować plecy dla autora, logo Forum (nie musi być na pierwszej stronie) i ew. kótkiego tekstu wprowadzającego Fadeovera

Natomiast można zrobić przednia okładkę "składaną" (na 2) i szczegółową listę ścieżek umieścic w środku. Trochę zabawy ze zgraniem obu stron wydruku, ale jaki efekt.

Ziutek - Twoje propozycje są super. W jakim formacie to masz u siebie? Photoshop? Chciałbym zobaczyc jak wyjdzie to u mnie na drukarce. Może możesz podesłać mi wersje bez kompresji na [email protected]?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.