Skocz do zawartości
IGNORED

Wspólne zamówienie - ELFA

pkrecz

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dostałem przesyłkę z ELFY. Do środy wyślę wszystkim paczki. Jutro idzie pierwsza partia przesyłek. Reszta w środę. Tak więc na weekend będzie co dłubać. :))))

Po otrzymaniu przesyłki proszę o potwierdzenie.

Pozdrawiam.

Witam !!!!!!!!!

Paczusia paczkowozem dotarła szczęśliwie . Dzięki wielkie dla pkrecz-a za zorganizowanie i finalizację zamówienia .

Nie jestem rasistą ale czy nawet te transformatorki muszą być produkowane u chinoli .

Dajcie znać jaka zmiana w dzwięku po aplikacji w/w trafka ???

Pozdrawiam

kajo

Mam potwierdzenia od wszystkich. Niniejszym uważam, to zamówienie za definitywnie zakończone. Usuwam wszystkie e-mail z korespondencją dotyczącą tegoż zamówienia. Pozdrawiam.

Chłoliera teraz chyba to ja koło20 stycznia muszę coś zamowić w Elfie (dokładniej to 5 alpsów RK18-2x20K)) jakby sie kto chciał dopisać dajcie znać procedura taka sama jak u P.Krecza

Awi dostałem maila spoko jest dopisuje do zamowienia bede je realizował ciut szybciej kole 10 stycznia bo sprawa dla mnie jest palaca ..czy ktos jeszcze chce cos z elfy??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.