Skocz do zawartości
IGNORED

wzm dla MISTRZA WALDEMARA

senicz

Rekomendowane odpowiedzi

W sprawach audio jestem raczej koneserem sztuki i mecenasem talentów.

Nie jestem nadzwyczaj biegły w tych sprawach.

Dlaczego Mistrz?

To nie rozmowa na Internet.

Bo za co internauta może uważać kogoś za mistrza?

Z nudów internauci ponoć uprawiają bałwochwalstwo skierowane m.in. na Chucka Norrisa, nie jest więc to chyba dobre miejsce na tego typu rozmowy, choć określenie 'tego typu' nic Ci nie mówi.

Wiem, że nie powiedziałem nic, ale uwież mi, że to było celowe.

Nimb tajemniczości, to niekiedy niezła zasłona, ale powiedzmy, że przyjmę to za dobrą monetę.

Musisz jednak wiedzieć, że brak skromności w towarzystwie, którego nie możesz znać - to zwyczajnie nie przystoi.

Miano mistrza mógłbym przyznać kilku osobom z tego forum, które miałem okazje poznać osobiscie, natomiast anonimowego rozmówcę mogę traktować tylko jako uzurpatora takiego tytułu, lub kolejną osobę ze śmiesznym/dziwnym nickiem.

Tak czy owak witaj w klubie, może swoimi działaniami na forum potwierdzisz swoje mistrzowskie aspiracje :)

BTW, a kto to taki ten Chuck?

Słuchajcie, mam problem.

Mistrz Waldemar przesłał mi dzis rano fotografię mailem. Postanowił sie zdekonspirowac, ale nie tak poprostu, tylko dając karkołomną zagadkę.

Pomóżcie mi, która z tych postaci to on?

Waldku, jeżeli mogę tak do Ciebie mówić, nie podpowiadaj proszę.

Z przejęcia zapomniałem wkleic:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

cudowny wzmacniacz Mistrzowski ze tak go nazwe bedzie w kolejnym wcieleniu. Zamiast 2sa1491 dostanie!!!!!!1

BD249C/250C czyli 40A tranzystory no i teraz to juz pozostanie mu tylko popalic wszystkie glosniki swiata!!!!!

A z waszych wpisow widac ze wiosna i gotuje sie wam w lepkach! a ze rece juz bola to sie mscicie za nieudane zycie na fachowcach!!!!

Mistrzu Waldemarze:

Mam pytanie - może trochę nazbyt śmiałe ale bardzo nurtuje mnie egzystencjalny problem. Jak zostać Mistrzem? Czy w ogóle takie pytania przychodzące do głowy zwykłym śmiertelnikom nie są w istocie swojej bluźniercze wobec absolutu Mistrzostwa? Racz rozjaśnić mrok mojej ignorancji i oświeć mnie swoją mądrością. Albowiem bez oświecenia nigdy dusza moja nie zazna spokoju.

misiomor, 15 Mar 2006, 12:52

Moze ja odpowiem jak zostac mistrzem.

Sa dwa sposoby drogi misiomorze:

1) Zakladasz nowego usera na forum np. Mistrz misiomor

2) Prosisz admina by zmienil Twojego starego usera w Mistrza poprzez dodanie tytulu Mistrz przes swoim starym userem forumowym :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

nic nie rozumiem .... - seniczu to znaczy, że Mistrz Waldemar nie jest Twoim Sifu?

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

.... może Mistrz Waldemar to kolejne wcielenie słynnego mirror of senicz (tak określił się sam na diyaudio), czyli srenicza :)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.