Skocz do zawartości
IGNORED

technics SL - PG 370a(porada/opinia)

czubekst-ce

Rekomendowane odpowiedzi

za 2 "stóffki" kup sobie na allegro jakiegoś starego Marantza, np CD50/40, od technicsa uciekaj, szczególnie od tych najtańszych modeli. Starsze denonki też nie są złe. Jest w czym wybierać.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

az takie zle..:PPP????

wzialem go w piatek zeby go posluchac i musze przyznac zw w porownaniu do mojego dvd hitachi to jest przepasc..zopelnie inny dzwiek (oczywiscie na korzysc cd)..

nie mam doswiadczenia z odtwarzaczami, ten technics jest dopiero pierwszy w moim systemie i dlatego moze mi sie wydawac ze gra dobrze. Moze jakies linki, konkretne propozycje?

jutro chyba pojde oddac teko technicsa..

Strasznie drogo za tego Technicsa i to bez pilota. Zobacz lepiej w komisach i lombardach. Do 100 zł kupisz dużo lepszy sprzęt np. Pioneer PD-7700 za 99zł, Technics SL-PS770 za 150zł ( w lombardzie w Elblągu ). W innych dobrych lombardach ceny są podobne.

>krzylo

ten technics jest z pilotem:)

ten cd wzialem z lombardu na odsluch(gosc chce za niego 170zl)

ale skoro tak piszecie to go oddam jutro a za ta kese kupie cos lepszego..

mozecie podac jakies konkretne propozycje(linki), a moze jest ktos ze starachowic lub okolic kto by chcial sprzedac cd??czekam na propozycje..

czemu nikt nie zadaje pytania jaki masz wzmak? bo to raczej ważne... a co do brzmienia to mam podobnego i radze się nie wczuwać bo to tylko gadanie ... zakładam szmaty na tego technicsa i pionka i robie testy na ślepo... efekt taki że nikt by się nie połapał który lepiej zagrał... w tej klasie to naprawdę cudów NIE MA... ale tera pojadą goście! :) pozdr.

moj wzmak to radmor 5102te odnowiony(wymienione, tranzystrory na wzmacniaczach mocy lacznie z 2n 3055 i na przedwzmacniaczu, wszystkie kondensatory) do tego takie fajne kolumny o mocy 150 w;)

>>discomaniac71

masz racje trzeba miec troche osluchania ktorego mi brakuje, ja dopiero zaczynam przygode z muzyka..wiec nie mam doswiadczenia...

i chcialem Ci przyznac racje ze miales racje co do altusow.. ale 300 to juz calkiem inna bajka:)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.