Skocz do zawartości
IGNORED

Tani zestaw, tylko jaki?

domino

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zastanawiam sie nad kupnem zestawu do kina.

Chce cos taniego ale jakos grajacego nadajacego sie do tuningu tzn moge poprawic tłumienie skrzynek powymieniac elementy w zwrotnicach, chodzi mi o zestaw 5.0 6.0 ewentualnie z subem.

Tanie to dla mnie przedzial 500 -800pln mowie o cenach allegro, wbrew pozorom i w tym przedziale jest z czego wybierac sa:

kody, jamo,eltaxy,magnat prism i pewnie jeszcze cos sie znajdzie, najbardziej podchodzi mi prism nowa firma na naszym rynku co o niej sadzicie?

https://www.audiostereo.pl/topic/23173-tani-zestaw-tylko-jaki/

byłem dziś w sklepie i widzialem Prismy, i wyglada to calkiem calkiem, rozmawialem z sprzedawcai mowil ze gra to duzo lepiej niz eltaxy ale wpadlem jeszcze na firme M-audio, kolumny te dodaja do zestawów onkyo, wygladaja troche jak kopia B&W co o nich sadzicie?

zmieniam zdanie jak kobieta w ciąży, postanowiłem darować sobie tani zestaw do kina i bede robil pożądne kolumny na Vifie narazie do stereo a kiedys rozbuduje sie do kina tak więc temat można zamknąć pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Tez robilem przymiarke do niskobudzetowych kolumn w zestawie z yamaha

ale troszke przestraszyl mnie artykul zamieszczony na stronie a dotyczacy glosnikow kolumn prism audio

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

warto jedynie pamietac ze z powyzszego tekstu nic nie wynika co do jakosci sprzedawanych produktow

jedynie ich zrodlo pochodzenia moze budzic pewne uzasadnione watpliwosci

dlaczego zatem yamaha zdecydowala sie sprzedawac swoje produkty wraz z tymi kolumnami???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.