Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz plus Spendory??

allman

Rekomendowane odpowiedzi

A to juz następny wątek:)Mam mozliwość kupić minimonitorki Spendora.Mój pokój ma około 12m2.

Zapomniałem symbolu tych kolumn ale zdaje się,że są to Spendory S3 1/P chyba...mniejsza o to jutro dowiem sie dokładnie.

Pytanie brzmi czy kolumny tego typu zagraja z "sensem" z Marantzem PM-80....?jeśli potrzebujecie do wyrażenia swoich opini jeszcze danych z mojej strony to chętnie odpowiem:)z Góry wielkie dzieki

https://www.audiostereo.pl/topic/23209-marantz-plus-spendory/

Sam jestem zaciekawiony Marantzem PM-80. Mnie bardziej interesuje ten model MKII z napisem Special Edition. Moze sprobowalbys opisac swoje dotychczasowe doswiadczenia ze swoim wzmacniaczem, a moze masz wlasnie taki? Przydalaby sie krotka charakterystyka, opis brzmienia, to co sie Tobie podoba lub Cie razi. Jak wg ciebie to urzadzenie gra?

W sprawie kolumn jak na razie niewiele pomoge.

allman -> mozna sprobowac, choc nie wroze temu polaczeniu sukcesow. Jesli chodzi o kolumny, to pewnie masz na mysli Spendor 3/5. Tym kolumnom nie wroze zreszta sukcesu w polaczeniu z czymkolwiek. Blizej im do oferty MM niz do Spendor 1/2 czy 2/3.

qb_1 co masz na myśli mieszjącz błotkiem te 3/5?nigdy ich nie słyszałem. A może macie jakies inne sugestie.Może np. JBL L100 albo L110 to podobno monitory studyjne na których montowano kupę płyt w studiach nagraniowych ..USA

allman -> bron boze nie mieszam ich z blotem. Twierdze po prostu, ze sa kiepskie :-) Nie sa IMO nawet namiastka bardzo udanych SP 1/2 i SP 2/3. Do 12m2 w niewysokiej cenie pewnie lepsze sa juz male Tannoy'e, chociaz to tez nic szczegolnie ciekawego, to i tak graja lepiej niz 3/5 i sa sporo tansze :-) JBL - moze warto sprobowac, chociaz JBL zawsze kojarzyl mi sie z brzmieniem udajacym brzmienie estradowe ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.