Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A ci idioci w studiu debatują czy aby Webber nie spowodował kary dla Vetela :-)

Psim obowiązkiem kierowcy jest nie powodować "dziur" w kolejce za SC. I bynajmniej nie chodziło tu o ten fragment pokazany na replayu. Vetel jechał w bardzo dużej odległości za Webberem jakies 3 ? sek bezpośrednio przed restartem (SC do pitlane).

Natomiast sprawa zjazdu Vetela do boxu (po krawęzniku) tak przez nich roztrząsana to już w ogóle plama na całego. No przynajmniej po Maurycym bym się spodziewał, że wie, że do boxu mozna wjeżdżać nie zważając na linie i krawężniki. Co innego wyjazd.

Wow

Bardzo ciekawy wyscig :) Swietny ''rusek''. Chyba wział sobie do serca te grozby ze wyleci z koncem sezonu. I dobrze, wiecej punktow dla renault bedzie. Trzymał poziom Rubens. A szumi to kawal h*ja jednak jest... Jak bedzie robił tak dalej to straci te resztke wiernych kibicow i odejdzie nie jako mistrz ale jako ostatnia szmata ktora nie potrafi przegrywac czego mu zycze...

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Vettel sam się sfrajerzył, bo jak dla mnie to była oczywista sprawa, żeby utrzymac Alonso jak najdalej za Webberem, który musiał jeszcze zmieniac gumy. Teraz pytanie czy tak sam z siebie "po koleżeńsku" to zrobił czy może ktoś mu szepnął słówko w słuchawkę. Jeśli to drugie, to wcale mnie nie dziwi jego wkurwienie na mecie.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

modrzew47, 1 Sie 2010, 15:52

>Wypuszczający mechanik Roberta w Renault,będzie się miał z pyszna.To co zrobił,to kuriozum.

A to to już był debilizm pierwszego stopnia. Trzy rozpędzone bolidy wjeżdżające do alei, fruwające koła w powietrzu, a ten idiota zamiast odczekac kilka sekund... E tam, brak słów po prostu.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Incydenty z lolipop-man były zawsze i będą. I w Ferrari i winnych zespołach.

Paratulla

Co do Vetela, to ostatnią rzeczą jaką by zrobił, to pomógł Webberowi. Ja k... nie wiem skąd oni się biorą. Jednak kierowcy to chyba matoły jednak są. Nie nauczyć się regulaminu? Od razu wiedziałem, że będzie kara. Pomijam debili ze studia, bo to stare betoniary. Vetel coś pyskował Charliemu W. przed dekoracją aż ten go popchnął lekko w kierunku podium. Idiota. Podejrzewam, że teraz jak tylko krzywo pierdni Charlie właduje mu stop-and-go :-)

Któregoś roku w Spa kierowcy Ferrari ułatwili sobie zadanie przy zjeździe na pitlane, robiąc sztuczną przerwę między pierwszym a drugim Ferrari co dramatycznie ułatwiło ich pit-stop a pogrążyło innych. Od tamtej pory wprowadzono regułę, którą złamał Vetel. A ten idiota nie wie za co został ukarany i rżnie skrzywdzone niemowle.

modrzew47

Dziwię się, naprawdę. Całe życie się ściga, no cholera nie wiedzieć jakie są zasady?

Nie mniej jednak wytworzyła się bardzo ciekawa sytuacja w generalce. I niech ktoś teraz powie, że Ferrari nie miało racji darowując Alonso 7 pkt na Hocki. Powinni jak najszybciej znieść zakaz TO, jako niewykonalny.

Heh i jeszcze dowalili renówce 50 tauzenów kary za demolkę w pit stopach.

Mercedes to samo za latające kółko ktotojestRosberga.

Swoją drogą te "kary" to jakiś kurna śmiech na sali, bo co to za strata dla ekip z kilkudziesięcio milionowymi budżetami czy kierowców z milionowymi kontraktami, to jak pierdnięcie w rajtuzy.

Kocioł w pit stopach to generalnie był pierwsza klasa. Powiem szczerze, że ja i tak mocno dziwię się, że zwykle odbywa się bez tego typu incydentów, przy SC w pit lane bywa jak na mocno ruchliwym skrzyżowaniu :-)

No właśnie dlatego już nie chciałem nic mówic, ani broń boże bronic kogokolwiek z Renault,

ale wydaje mi się, że nawet gdyby Kubica został przytrzymany, to i tak by oberwał, bo pod jakimś dziwacznym kątem ten Sutil tam się ładował.

Dwie blondynki siedzą w niedzielę przed telewizorem...

- O, patrz, Benedykt XVI

- A Kubica który?

Kubica dostał wreszcie oczekiwany Kanał-F

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zobaczymy już niedługo co on przyniesie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 2 tygodnie później...

Jak nie urok to sraczka.

Pół roku wszyscy czekali na kanał i jak już się w końcu doczekali... to spadł pieprzony deszcz.

No i chyba już nikt nie ma najmniejszych wątpliwości jeśli chodzi o wyczekiwanie do samego końca na "najlepszy moment" z pierwszymi wyjazdami w Q3. Aż zwieracze mnie szczypią od zaciskania, że po raz kolejny Renault zastosuje swoją słynną taktykę, ale na całe szczęście w końcu mnie posłuchali ;)

Dobrze wyszło nie ma co narzekać. A swoją drogą uznanie dla czarnego. W trudnych warunkach ładnie pojechał. Chyba przemyślał sobie to i owo. Choć nadal w naprawdę trudnej sytuacji wyjdzie szydło z worka uważam.

No to się zaczyna ...

Chwila prawdy - Postanowiłem wam pokazać sekretne kanały F ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sorry za literówkę ....

jeszcze raz bez błędu ...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.