Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wszysko się zgadza,jak skręcasz w prawo zjeżdżasz do lewej...musi być wolna jednak a Button miał do połowy swojego bolidu Hamiltona i mimo to zjechał.Oczywiście to kolizja w tej samej firmie,nikt nie czynił zarzutu ale gdyby stało to się np. z Webberem lub Vettelem?

Była by awantura na całego.Ten przypadek tylko pokazuje jak nierówno są traktowani kierowcy i przypadki na torze.

Zresztą Button jest usprawiedliwiony...był w nirwanie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Proszę bardzo. I teraz prześledźcie sobie tor jazdy Buttona i moment kiedy mu Hamilton wjechał w tylnią oponę. Jak dla mnie Button jechał prawidłowym torem - następny zakręt miał w prawo więc zjeżdżał do lewej strony, ale ja w piaskownicy nie oglądałem F1 więc mogę sie mylić

tylko dlaczego 100 metrów wczesniej :)

modrzew widze ze Ty rowniesz sie dowiedziałeś ze nie dostajesz do poziomu eropejskiego :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez cir

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Tak se patrzę na ten film i się zastanawiam gdzie te pióropusze wody co to przesłoniły Buttonowi widok w lusterku, Elberoth je widział, ja jakoś nie, Elberoth ogólnie rzec biorąc widzi to co chciałby zobaczyć.

pare dni temu widziałem zapowiedz zablokowania nazwy grand prix of Poland przez firme zależną od włascicieli F1

lokalizacja -ostatnio wygrywa gdansk wyraznie wybieraja miasta nad morzem, ruch turystyczny moze byc potrzebny do utrzymania sie toru stad odpadł chyba aleksandrów mimo lokalizacji przy skrzyzowaniu autostrad

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Nirwanowcy czyszczą, a tu i ówdzie słychac przebąkiwania o wymianie twojego ulubionego Heidfelda na Sennę,

a tego mój telewizor już chyba nie wytrzymie...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A jeszcze wyczytałem,że twój ulubieniec może do ścigania nie wrócić...w ogóle.Jak tym pismakom można wierzyć?Co dzień co innego.

Tego to ja chyba nie wytrzymie...co tam telewizor.

Wróci wróci, spokojna głowa.

Druciki i śrubeczki mu powyciągają, to będzie jak nowy.

Może niekoniecznie do F1 akurat wróci, ale do ścigania na przykład w DTM...

Jeśli faktycznie posiada taki wielki talent, to tam chyba lepiej go wykorzysta, zamiast cieniowac w Ładzie czy jakim innym badziewiu.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Boullier zapowiada duży krok naprzód

Po wyścigu o GP Kanady zespół Lotus Renault jest pewny siebie. "Wróciliśmy na właściwy tor" - ogłosił team na swojej stronie internetowej. Szef ekipy z Enstone Eric Boullier nie ma wątpliwości, że w zbliżającym się GP Europy Witalij Pietrow i Nick Heidfled ponownie będą walczyć z czołówką.

Największym zmartwieniem Lotus Renault cały czas pozostaje poprawienie szybkości w kwalifikacjach. Inżynierowie zespołu podobno znaleźli rozwiązanie problemu, a efekty ich pracy mają być widoczne już na ulicznym torze w Walencji.

- Nadal borykamy się z pewnymi problemy podczas kwalifikacji – musimy zapewnić sobie lepsze miejsca na starcie, ale jesteśmy w pierwszej szóstce i jestem pewien, że w Walencji będziemy walczyć o jeszcze więcej - odważnie stwierdził Boullier.

Szef teamu wyjawił, że na GP Europy przygotowane zostały udoskonalenia, które znacznie mają poprawić osiągi bolidu.

- Poprawiliśmy szereg kwestii technicznych – sporo zmian zostało wprowadzonych po analizie naszych słabych stron podczas kwalifikacji. Przygotowaliśmy także kilka udoskonaleń, które pozwolą nam zrobić duży krok naprzód - zapewnił Francuz.

Czego więc możemy spodziewać się po Lotus Renault w kwalifikacjach do GP Europy? - Chcemy walczyć o czas, który zapewni nam w niedzielę miejsce na starcie w jednym z trzech pierwszych rzędów - wyjawił Boullier.

No i wyniki też bez zmian niestety, przynajmniej jak na razie...

Mam pytanie - jeśli zawodnik przejdzie do Q3 ale w ogóle nie wyjedzie,

to na wyścig może sobie ubrac opony jakie chce czy te z Q2 na których pojechał najszybsze kółko?

Eee tam F1..dziś za 20 minut zaczyna się 24H Nurburgring! :)

Tu stream live:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Mam pytanie - jeśli zawodnik przejdzie do Q3 ale w ogóle nie wyjedzie,

to na wyścig może sobie ubrac opony jakie chce czy te z Q2 na których pojechał najszybsze kółko?

Jakie to ma znaczenie?I tak nic nie zwojuje...cienkosz.

No jak go wypuszczą na twardych i mu zmienią na miękkie jak już będzie dwa razy zdublowany, to raczej nie zwojuje,

dlatego jestem ciekaw co ci zajebiści myśliciele tam znowu zajebistego wymyślili...

No to już się wyjaśniło, że po prostu nie opłacało się wyjeżdżac na tor, bo szanse były żadne na zajęcie lepszego niż 9 miejsce.

Hmm, ciekawe... to jak to tam szło z tydzień temu?

"Szef teamu wyjawił, że na GP Europy przygotowane zostały udoskonalenia, które znacznie mają poprawić osiągi bolidu.

- Poprawiliśmy szereg kwestii technicznych – sporo zmian zostało wprowadzonych po analizie naszych słabych stron podczas kwalifikacji. Przygotowaliśmy także kilka udoskonaleń, które pozwolą nam zrobić duży krok naprzód - zapewnił Francuz.

Czego więc możemy spodziewać się po Lotus Renault w kwalifikacjach do GP Europy? - Chcemy walczyć o czas, który zapewni nam w niedzielę miejsce na starcie w jednym z trzech pierwszych rzędów - wyjawił Boullier."

Chcemy walczyć o czas, który zapewni nam w niedzielę miejsce na starcie w jednym z trzech pierwszych rzędów - wyjawił Boullier."

Pierwsze trzy, czy pierwsze pięć, Jaka to różnica :-)

Parantulla, mam nadzieję, że powoli dochodzisz do tego, że bez kierowcy wysokiego kalibru...

F1 dla Kubicy to loteria a w zasadzie Lotto .

Po co się męczyć siedząc w ciasnym kokpicie ,zwłaszcza przy jego wzroście jak można dobrać się

do konfitur przebywając jeszcze w szpitalu .

Edytowane przez tadeo

Parantulla, mam nadzieję, że powoli dochodzisz do tego, że bez kierowcy wysokiego kalibru...

Chciałbym zobaczyc tych wszystkich miszczów pokroju Vetelka, Weberka, Butonka czy Massy jak renóweckami popierdalają.

Jakby im pozabierac te ich zabaweczki, to śmiem wątpic czy w ogóle do Q3 by jeden z drugim trzecim i czwartym dojechał...

Co racja to racja, takiej F1 jak początek lat 90 już nigdy nie będzie!

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Chciałbym zobaczyc tych wszystkich miszczów pokroju Vetelka, Weberka, Butonka czy Massy jak renóweckami popierdalają.

Jakby im pozabierac te ich zabaweczki, to śmiem wątpic czy w ogóle do Q3 by jeden z drugim trzecim i czwartym dojechał...

Nie wymieniłeś nikogo szczególnego :-)

Tak apropos, jakby ktoś miał wątpliwości skąd Szumi ma tyle tytułów to obecna sytuacja Vetela najlepiej obrazuje jak do tego doszło. Świetny bolid i totalne poparcie zespołu. I tak przez kilka lat.

No ładnie, Alonso wyszedł dziś przed swój bolid o parę kroków. O takich kierowcach mówię.

Parantula, przyjmij gratulacje za HEI. Bardzo dobre 10 miejsce :-)

Modrzew nie wiesz co tam słychać na "poważnych forach F1" ?

Widac, ze FIA jednak sie udalo, wystarczyl brak zmiany mapowania po qualu, a juz ferrari bylo blizej... na Silverstone powinno byc ciekawie...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

No ładnie, Alonso wyszedł dziś przed swój bolid o parę kroków. O takich kierowcach mówię.

Parantula, przyjmij gratulacje za HEI. Bardzo dobre 10 miejsce :-)

Modrzew nie wiesz co tam słychać na "poważnych forach F1" ?

Na silverstone będą zmiany w dmuchanych dyfuzorach i zobaczymy o ile znowu straci RedBull.

Edytowane przez palton
Usunięcie złośliwej części wpisu.

Jedno w wyścigu było dzis naprawdę dobre.

Plastic is fantastic Vetel musiał nieźle się spocić by dowieźć zwycięstwo. Gdyby nie Webber miałby jeszcze ciężej.

Czekamy na SilverStone, nie wiem na ile fachowcy spieprzyli ten tor ale może nie będzie tak źle. Jakby co Browarczyk umili czas słowotokiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.