Skocz do zawartości
IGNORED

Simply Red w Sopocie

barocco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od lat jestem fanem zespołu Simply Red. Niestety nigdy nie byłem na ich koncercie, bo do Polski jakoś im nie śpieszno, a na wyjazdy na koncerty w innych krajach mnie nie stać (na razie!)... Prawdziwą okazją był koncert w Sopocie, ale na ten nie udało mi sie zdobyć biletów. Wczoraj (poniedziałek 19 grudnia) w koncu obejrzałem w całości w TVN ich wystep na festiwalu w Sopocie. Podejrzewam, ze dzwiekowcy zremasterowali i zmiksowali dzwiek, bo był "niezły" w porownaniu z transmisją na zywo. Obejrzawszy wystep długo jeszcze miałem opuszczoną szczeke z wrazenia!! To juz nie była zwykła perfekcja, ale mistrzostwo wykonania!! Oczywiście nasuneła się konkluzja: co Mick pomyślał sobie o festiwalu i polskich tzw. "artystach" oglądając fragmenty wczesniejszych wystapień (wiadomo o kogo chodzi)?!

Poprosiłem mojego znajomego o nagranie tego koncertu na VHS (moje video jest w serwisie)... A ten nagrał mi same trzaski, szumy, przebicia itp...

CZY KTOŚ SPOŚRÓD SZACOWNYCH FORUMOWICZÓW ZAREJESTROWAŁ TEN KONCERT (WERSJA PONIEDZIAŁKOWA) I CHCIAŁBY SIE NIM PODZIELIĆ???

Jezeli byłaby to kaseta VHS to w rewanżu moge przegrać ja na DVD i w takiej postaci zwrócić jako bonus :-))

pozdrawiam serdecznie!

https://www.audiostereo.pl/topic/23332-simply-red-w-sopocie/

Mam ten koncert, ale niestety w wersji na zywo - ni te po remasteringu - faktycznie juz sam pisalem na ten temat na forum jakosc wtedy byla fatalna, a jezeli to Ci nie asuje to mam divx z jednego z ostatnich koncertow.

Pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Witam!

Cieszę sie, ze się odezwałes! Moze poczekajmy jeszcze trochę, az zgłosi się szczęsliwy posiadacz VHS z wersja poniedziałkowa... Gdyby ktos taki sie znalazł to chetnie wysle Ci DVD z przegranym koncertem! :-)) Jezeli los nie dopisze, to postaramy sie zrobic co w naszej mocy, aby uzyskać dobej jakosci DVD z Twojej kasetki!! Co TY na to?

pozdrawiam!

[email protected]

Cześć "leski"!!

Świetnie, ze się odezwałeś! Jezeli format SVHS-ET to po prostu kaseta video, to własnie o to chodziło! Napisz do mnie e-mail, podaj mi swoj adres, a ja wyśle ci moj adres. Jak już napisałem wyzej, jezeli przeslesz mi kasete to ja odeslę ci ją wraz z kopią na DVD!! Mam już doświadczenie w takiej wymianie-patrz forum: "do wielbicieli viola da gamba". Mozesz wysłac mi kopie, ale wazne aby jakość była jak najlepsza, bo wtedy takze DVD bedzie miało lepsze parametry dzwieku i obrazu! Jezeli dzwiek bedzie mial szumki, to ostatecznie mozna osobno "zripować" obraz i dzwiek, a ten ostatni doczyscic i ponownie zgrac razem... Ten koncert jest tego wart!!

hmm... zastanawiam sie tak teraz... CZY JEST KTOŚ, KTO NAGRAŁ TEN KONCERT BEZPOSREDNIO NA DVD?????

moj e-mail: [email protected]

pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.