Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny Pioneer s-z72- Wiesz coś o nich?

mrtymek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dostałem niedawno od brata kolumny Pioneer model s-z72.

Oczywiście podłączyłem, posłuchałem to wszystko po pierwsze :) no i sobie stojąi grają...

Moje poszukiwania zaczęły się w momencie kiedy zechciałem pochwalić się koledze...

Otóż ani Google, ani strony pioneera, nie chciały mi nic powiedzieć...

Znalazłem gdzieś na niemieckiej stronie, tylko dzięki zdjęciu, bo nazwane były "Pioneer lautsprecker"... :)

tam niestety podane mam tylko dane techniczne (100W @ 8 Ohm)...

Przed chwilą jeszcze raz zapytałem google o ten model, ale znalazł mi (pod nazwą s-z72) palmtopy, auta, ludzi, zwierzątka..., a oczywiście pod zapytaniem pioneer tysiące sprzętów tejże firmy... Pytanie łączone (Pioneer s-z72) nie przynosi żadnych rezultatów... Jeszcze na kilku stronach znalazłem oferty sprzedaży, ale nie to mnie interesuje...

Może ktoś z obecnych tutaj, ma, miał, znał ,słyszał te kolumny, lub może model ten zmienil nazwe? :D

Chciałbym znać może jakąś opinię osłuchanych ziomków forumowiczów w sprawie tego sprzętu... Ja mogę powiedzieć tylko tyle że brzmiaładnie i mnie sprzet zadowala, ale... nie mam za sobą tak bogatego stażu słuchowego ;) no, za wyjątkiem szkoły muzycznej :P

Ustaliliśmy z bratem, że to może być przełom 80' - 90' więc całkiem logiczne dlaczego może tego nie być na stronach pioneera...

btw, wyszukiwarki na tym forum również wielokrotnie używałem...

Załączam fotkę, a niebawem postaram sięzrobić lepszą.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.