Skocz do zawartości
IGNORED

projektor hp ep 7112, cos wiecej, pilnie

kolomar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem zainteresowany kupnem projektora. Jak najlepszego i jak najtaniej ;) Bralem pod uwage projektory do 3000, bo takie maksymalnie sa moje mozliwosci, takich firm jak Benq, Toshiba. Obserwuje rynek projektorow juz od kilku dobrych miesiecy, ale wszystko co "w miare" bylo powyzej granicy 3000, az tu nagle pojawia sie projektor hp ep 7112. Parametry wydaja sie byc niezle, firma... hm... znana, no i najwazniejsze, pojawil sie w ofercie "makro" za 2682,78 w systemie 20 rat bez kosztow po 134,14 zł. No i nie powiem, troche sie napalilem.

Napiszcie co wiecie o nim a przede wszystkim, czy juz cos ogladaliscie na nim. Najslabszym parametrem wydaje sie byc jasnosc, czy tez rozdzielczosc 800x600. Ale nie znalazlem zadnego testu na polskich stronach, ani zadnego dokladniejszego opisu niz na stronie hp

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No i w ogole przeszukujac zasoby sieci nie znalazlem nic konkretnego, tylko dane techniczne. Napiszcie co wiecie, poradzcie, czy jest to projektor warty zakupu (na stronie hp i w innych dziwnych sklepach internetowych maja jeszcze "kosmiczne" ceny pod 5000 :) )

A na koniec prosba. Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi, poniewaz oferta "makro" jest od 03.01.06 do 16.01.06. Czyli mam 2 tyg. na podjecie decyzji, bo te raty moga spowodowac, ze projektor bedzie w domu juz, anie za pol roku, jak mialbym uskladac na niego... :)

Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/23514-projektor-hp-ep-7112-cos-wiecej-pilnie/

To moje zdanie:

Nie opłaca sie. Juz lepiej kup Benq 6100 albo cos podobnego.

Gdzies kiedys czytałem test o projektorach Hp i innych. Znalazł sie w tescie projektor Hp o rozdzielczosci 1024xz czyms i Benq 5120 i inne. Oczywiscie Benq 5120 zajoł lepsze miejsce w tescie od projektora Hp o lepszej rozdzielczosci.

W kinie najlepiej 1000 ANSI Lumenów ,a przynajmniej nie mniej.

I brak złacza DVI. wiec zapomnij o ogladaniu filmow z komputera.

W cenie do 3tysiecy lepszego projektora od Benq 5120 nie ma. Sam duzo szukałem , grzebałem, czytałem ,az kupiłem i sie przekonałem.

Teraz kupiłbym drugi raz tego Benq'a. ewent. uzbierac i kupic cos o wyzszej rozdzielczosci.

Mam nadzieje ,ze pomogłem i nie pomieszałem w głowie :)

no, dzieki za wpis, jezeli faktycznie nie da sie nic zrobic, zeby ogladac filmy z kompa, to wartosc uzytkowa maleje straszliwie... ale czy wszyscy mysla tak samo? poprosze o wiecej wypowiedzi...

a moze ktos juz sie skusil na ten projektor z makro? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.