Skocz do zawartości
IGNORED

problem w wyborze moze troche nie na tem

luksand

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM SERDECZNIE. MAM DVD PIONEERA I MYSLALEM O ZAKUPIE Z 5500 NIBY WYSOKA JAKOSC DZWIEKU MALE ROZMIARY…ALE Z TEGO CO CZYTALEM O NICH W SIECI WSZEDZIE BYŁY TESTOWANE Z KOMPUTERAMI Z KARTA DZWIEKOWA.NIE MAM POJECIA JAK BĘDĄ SIĘ SPRAWOWAC ZE STACJONRNYM DVD.PODAM TYLKO ZE WSZYSTKIE ZESTAWY KINA DOMOWEGO JAK SONY LG SAMSUNG. GRAJA DLA MNIE NIE DO PRZYJECIA.. CZY TE Z 550 SA WARTE SWOJEJ CENY JEŚLI TYLKO BĘDĄ PODPIETE DO DVD.OSTATNIO POJAWILY SIĘ Z5400.MOZE TE.

DRUGA SPRAWA MAM PARE KOLUMN KODA Z SERI KA.WOLNOSTOJACE, POL ROKU TEMU BYŁY TO NAJLEPSZE KOLUMNY KODY. NAPRAWDE GRAJA NATURALNYM DZWIEKIEM. MIAŁEM WZMACNIACZ SONY TA-FE 530ES I MAM JESZCZE KOMPAKT DENON. I MUSZE PRZYZNAC ZE ZESTAW GRAL LADNYM DZWIEKIEM NATURALNYM PRZESTRZENNYM Z LADNA BARWA.ZAZNACZAM ZE MUZYKE SLUCHAM TYLKO GDY JEST DOBRZE NAGRANA JAZZ TROCHE KLASYKI ROCKA. NIE GARDZE TEZ INNYMI GATUNKAMI POP ALE MUSI BYĆ DOBRZE NAGRANA. OSTATNIO MI SIĘ PODOBAJA NAGRANIA AUDIOFILSKI Z WYTWORNI TELARC OPUS NAIM JVC. ALE DO RZECZY WZMACNIACZ MUSIALEM SPRZEDAC MIAŁEM Z NIM PROBLEM TECHNICZNY. I CHODZI MI PO GLOWIE RELOOP HA 200. I JEST PROBLEM CZY KUPIC LOGITECH A KOLUMNY KODA SCHOWAC DO KARTONU NIECH CZEKAJA CZY KUPIC WZM RELOOP. MAM KONCERTY NA DVD SLUCHALEM JE NA ZESTAWIE W/W W STEREO NIE BYŁO ZLE. MOŻE Z LOGITECH ZAGRAJA LEPIEJ.KINO PELNOWYMIAROWE ODRZUCAM Z POWODU WARUNKOW MIESZKALNYCH. PROSZĘ MNIE UKIERUNKOWAC NA DOBRA DROGE. POZDRAWIAM I DZIEKUJE,

Witaj LUKSAND

Postanowiłem pomóc, ale w sposób inny niz oczekujesz. Mała zmiana w budowie twojego tekstu i może wtedy da się go przeczytać, bo w takiej formie w jakiej go zamieściłeś to nie za bardzo...

cytuję:

'witam serdecznie. mam dvd pioneera i myslalem o zakupie z 5500 niby wysoka jakosc dzwieku male rozmiary…ale z tego co czytalem o nich w sieci wszedzie były testowane z komputerami z karta dzwiekowa.nie mam pojecia jak będą się sprawowac ze stacjonrnym dvd.podam tylko ze wszystkie zestawy kina domowego jak sony lg samsung. graja dla mnie nie do przyjecia.. czy te z 550 sa warte swojej ceny jeśli tylko będą podpiete do dvd.ostatnio pojawily się z5400.moze te.

druga sprawa mam pare kolumn koda z seri ka.wolnostojace, pol roku temu były to najlepsze kolumny kody. naprawde graja naturalnym dzwiekiem. miałem wzmacniacz sony ta-fe 530es i mam jeszcze kompakt denon. i musze przyznac ze zestaw gral ladnym dzwiekiem naturalnym przestrzennym z ladna barwa.zaznaczam ze muzyke slucham tylko gdy jest dobrze nagrana jazz troche klasyki rocka. nie gardze tez innymi gatunkami pop ale musi być dobrze nagrana. ostatnio mi się podobaja nagrania audiofilski z wytworni telarc opus naim jvc. ale do rzeczy wzmacniacz musialem sprzedac miałem z nim problem techniczny. i chodzi mi po glowie reloop ha 200. i jest problem czy kupic logitech a kolumny koda schowac do kartonu niech czekaja czy kupic wzm reloop. mam koncerty na dvd sluchalem je na zestawie w/w w stereo nie było zle. może z logitech zagraja lepiej.kino pelnowymiarowe odrzucam z powodu warunkow mieszkalnych. proszę mnie ukierunkowac na dobra droge. pozdrawiam i dziekuje,'

koniec cytatu

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.