Skocz do zawartości
IGNORED

PILNE! ADMIN ZABLOKUJ KONTO JAKOOBP!!!!!

norwidos

Rekomendowane odpowiedzi

wiem, ale nie powiem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

McGyver, 22 Sty 2006, 17:39

Słuchaj kolego, pierwszy moderator przede wszystkim wypieprzy Twoje wpisy do zakladki Sponsorowane i kazał za Ci to zapłacic. Więc na Twoim miejscu tak bym sie tego moderowania nie dopominał.

jar1, jakby admin chcial to by tak zrobil, ale nie chce, wiec moderator moglby "skoczyc" :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Foxbat, do Jar1

Jar1, zamieściłeś jakieś swoje projekty dla potrzeb DIY? Ja zamieściłem kilka, oraz całą masę użytecznych porad. Wszystko to za free. Ty chcesz żebym jeszcze za to płacił? Wolne żarty.

McGyver, spokojnie miszczu, to se pisz do jar1 nie do mnie... Ja jak juz kiedys Ci napisalem, do tego podchodze humorystycznie... nie ekonomicznie :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

McGyver, a moja odpowiedz do jar1 miala tylko na uwadze wyjasnienie ze moderator moderuje, a takie cos jak opisal jar1 musialby zrobic ADMIN...

foxbat, 22 Sty 2006, 17:55

>jar1, jakby admin chcial to by tak zrobil, ale nie chce, wiec moderator moglby "skoczyc" :D

Ja byłem zawsze przeciw moderowaniu - to miszczu siem domaga, bo mu publicity dołuje;-)

Skoro Lukar jest tak czujny na ''nie na temat'' to zaden moderator nie jest potrzebny. Wystarczy, ze my forumowicze bedziemy spelniac swoj obywatelski obowiazek. Wystarczy, ze dwie osoby klikna i lukar bedzie mail juz znak, ze to nie przypadek i trzeba zbadac sprawe.

Jestem za wyeliminowaniem kazdej reklamy w watkach, skrajnego chamstwa. Ostre polemiki jak najbardziej niech pozostana.

McGyver, hmmmm... DIY... wlasnie sie zastanawiam nad zbudowaniem kolumn, skoro udostepniales tutaj projekty, moze zbuduje cos wg nich. Podaj mi link do miejsca gdzie udostepniles projekt kolum, z rysunkami/wymiarami obudow, pelnym opisem, schematami zwrotnic itp. Bede wdzieczny. Pozdrawiam.

Gość

(Konto usunięte)

....jeszcze raz powtórze: ja nic nie musze, ja mogę, pisałem już gdzieś że mogę zamknąć forum i dla mnie nic wielkiego się nie stanie - nie będę musiał się użerać i czytać wpisy że to wszystko robię dla KASY, a czy dla was wtedy się coś zmieni? sami sobie odpowiedzcie.....

A co by się stało ???A no pewnie nic...poszlibyśmy do stryjeckiego

Nie stawiaj się w roli naszego dobroczyńcy , bo jakieś tam powody utrzymywania tego forum przy zyciu musisz mieć chocby prestiż , że zarządzasz tak słynnym i opiniotwórczym forum!

I jeszcze jedno forum to MY , a TY to miejsce na serwerze !!!

McGyver, 22 Sty 2006, 17:55

A tak gwoli Twojej uwagi, to wiesz może skąd i kto był autorem forum DIY i skąd się wzieło na Lukarze? Przejrzyj pierwsze watki to może przestaniesz wypisywać głupoty.

Foxbat, są schematy kilku konstrukcji. Jest też podany litraż obudów. Każdy kto ma trochę zdolności manualnych i umiejętności logicznego myślenia może sobie je skopiować. Linków nie podam. Od tego jest wyszukiwarka. Jak komuś zależy, to znajdzie. Trochę samodzielności nie zaszkodzi. Zresztą wiesz gdzie szukać, sam się wpisywałeś przynajmniej w jednym z takich wątków.

"Jar1, zamieściłeś jakieś swoje projekty dla potrzeb DIY? Ja zamieściłem kilka, oraz całą masę użytecznych porad. Wszystko to za free. Ty chcesz żebym jeszcze za to płacił? Wolne żarty"

Mc Gyver

Od jakiegoś czasu obserwuje jak robisz sobie z tego forum bazar do wystawiania swoich kolumn i przeróbek które oferujesz...tak oczywiscie wszystko pod przykrywka DIY. gdybyś miał troche oleju w głowie to byś zaprzestał tego procederu bo prędzej czy później odwróci się to przeciwko tobie. Naucz się rozdzielać DIY jako chobby i to na czym zarabiasz pieniądze.

Ciekawe ile byś miał klientów gdyby tego forum nie było :)

Bartek1, bazar powiadasz? Czyżbyś nie pokazywał swoich konstrukcji tu na forum (zresztą bardzo dopracowanych, szacunek za to)? Również takich robionych dla kogoś na zlecenie? Ja czasem pokazuję swoje. Pokazuję że można coś zeobić. Odpowiadam na pytania. Pomagam przy projektowaniu. Piszę też na różne inne tematy. Od tego jest forum. Co Ci się nie podoba? Że mam inne niż Ty poglądy na kilka tematów?

"Bartek1, bazar powiadasz? Czyżbyś nie pokazywał swoich konstrukcji tu na forum (zresztą bardzo dopracowanych, szacunek za to)? Również takich robionych dla kogoś na zlecenie?"

Nie, nie robię dla nikogo na zlecenie, zrobiłem tylko kilka klocków znajomym :) Nie prowadzę działalnosci robienia na zlecenie. Robię i sprzedaje kable, ale nie znajdziesz ani jednej wzmianki o nich napisanej na tym forum przez mnie.

Nie podoba mi się własnie to co robisz o czym napisałem powyzej, a nie Twoje poglądy. Zachowujesz sie jak właściciel sklepu ze sprzętem który w watku szukam wzmacniacza proponował by zainteresowanemu sprzedaż takowego. Wykup sobie wątek sponsorowany , zaoferuj tam to co masz do zaoferowania i czekaj aż klient przyjdzie do Ciebie a nie wpychaj się w watkach ze swoimi ofertami tuningu. Czy widziałeś aby Neel lub inna firma w watku "kto stuninguje mi coś tam.." wpisywała się ze ja to zrobię, zapraszam na priva ? Bo ja nie.

Gość

(Konto usunięte)

.... a teraz jest sam syf...

Nie, to nie syf to samo życie , od tego nie uciekniesz , tam gdzie jest różnica zdań tam zawsze będą sprzeczki.

Na siłe nie da się nic ugrzecznić bo to jakieś takie sztuczne , wyjałowione z życia :(

Bartek1, Jak ktoś zadaje pytanie typu "kto mi stuninguje" to odpowiadam na to pytanie. Zgodnie z intencją pytającego. I nigdzie się chamsko nie wpycham. Przeginasz. Poczytaj sobie moje wpisy.

jacch, 22 Sty 2006, 18:57

>.... a teraz jest sam syf...

>

>Nie, to nie syf to samo życie , od tego nie uciekniesz , tam gdzie jest różnica zdań tam zawsze będą

>sprzeczki.

>Na siłe nie da się nic ugrzecznić bo to jakieś takie sztuczne , wyjałowione z życia :(

Różnice zdań powinny zostać w stereo. Ja mówię o pytaniach o to co kupić... Jak by zrobić nową zakładkę "Pytania, porady" to wtedy można by odfiltrować dyskusję od kłutni jednym kliknięciem.

Czegoś tu nie rozumiem, A nie sądzisz ze własnie zabieranie głosu w takich wątkach i oferowanie swoich usług nie jest wpychaniem sie i wykorzystywaniem tego forum do pozyskiwania klientów?? Mnie sie tak wydaje ale być moze sie mylę.Tylko dlaczego inne firmy tego nei robią?

Co innego jeśi zadowolony klient który skorzystał z Twoich usług Cię poleci, ale tak to jak na mój gust trochę przekraczanie pewnej granicy.

Był wątek "pytania bieżące" czy jakoś tak, ale zniknął zakopany. IMHO wystarczyłoby go "podwiesić" zeby zawsze był u góry, i zeby był widoczny z każdej zakładki. Dzięki temu możnaby uniknąć dalszego mnożenia zakładek.

Bartek1, nie czytasz forum dokładnie. Inne firmy też to robią, często bardzo nachalnie. Nie przesadzaj.

A tematy o moich kolumnach zakładają zadowoleni klienci. Tematy o moich kolumnach które ja założyłem zawierają również schematy i opis konstrukcji do wykorzystania dla każdego na potrzeby DIY.

Jar1, więc przeanalizuj przykład darkula. Jaki niby związek miałby mieć ze mną?

Emocje (typu zawiść) wzbudza niemal każdy, któremu coś się udaje, coś wychodzi.

Gyver

Juz ''pare'' osob uwaza, ze Twoja dzialalnosc wykracza poza normalne uzytkowanie forum, czerpiesz z tego zyski. Wiadomo, ze bediesz polemizowal bo to Twoje ''byc albo nie byc''. Bartek1 tez zajmuje sie tak zwanym przez Ciebie DIY czyli produkcja. On jednak w odroznieniu od Ciebie nie jest natretny, sam nie pije peanow o swoich wyrobach, czasmi ktos opisze, ze jego kabelek gra tak (albo inaczej)

A ja pieję peany o moich kolumnach? Niby kiedy i gdzie?

Owszem polemizuję z niepoważnymi osobnikami, którzy nie słyszeli, a się czepiają i krytykują.

Nigdy natomiast nie miałem pretensji do nikogo, kto po odsłuchu twierdził ze mu sie nie podobało. Poczytaj sobie moje wpisy, bo piszesz byle co.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.