Skocz do zawartości
IGNORED

PILNE! ADMIN ZABLOKUJ KONTO JAKOOBP!!!!!

norwidos

Rekomendowane odpowiedzi

jacch (do Lukara):

>A co by się stało ???A no pewnie nic...poszlibyśmy do stryjeckiego

>Nie stawiaj się w roli naszego dobroczyńcy , bo jakieś tam powody utrzymywania tego forum przy zyciu

>musisz mieć chocby prestiż , że zarządzasz tak słynnym i opiniotwórczym forum!

>

>I jeszcze jedno forum to MY , a TY to miejsce na serwerze !!!

Jacch, fakty są proste: forum jest własnością Lukara. Powody, dla których Lukar się nim zajmuje, są jego prywatną sprawą - i nic ci do nich, choćbyś się pienił przez tydzień. To raz.

Dwa, skoro ktoś za darmo oferuje ci możliwość korzystania z czegoś, z czego chcesz korzystać, to możesz mu jedynie podziękować. Ciskanie się, pyskowanie i naskakiwanie na ofiarodawcę to czystej wody gówniarstwo. Przy okazji: przykre, że określenie to właściwe jest dla wielu twoich "osiągnięć" na tym forum.

Jeżeli nie odpowiadają ci ani kwestie własności forum, ani oferowana nań "obsługa", masz proste wyjście. Sam je zresztą sformułowałeś: możesz przenieść się na forum HFiM. Nie sądzę, by utożsamiane przez ciebie z forum pojęcie "MY" zostało z tego powodu istotnie zubożone.

A co do twego chełpliwego "forum to my", zastanów się nad prostą kwestią: czym byłoby to forum bez Lukara (jego czasu, umiejętności czy serwerów). Podpowiedzieć? Niczym. Miej to na uwadze, gdy znów będziesz miał ochotę napisać jakiś idiotyzm.

Brawo Peter!!!!!!!!!!!!!

Forum to MY!

Czyli i ci których się lubi i nie :):) To całośc podobna jak klasa w szkole:):) Mozna się kłócić, sprzeczać, mieć rózne podzielone zdania, ale kiedy przyjdzie czas stanowić jednosć i całość.

Peter Daniel, dokladnie.... Bez userow to to forum byloby nastepna pusta witryna w internecie... Jakich pelno...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zydelek, 23 Sty 2006, 01:26

>Brawo Peter!!!

>Forum to MY!

>Czyli i ci których się lubi i nie :):) To całośc podobna jak klasa w szkole:):) Mozna się kłócić,

>sprzeczać, mieć rózne podzielone zdania, ale kiedy przyjdzie czas stanowić jednosć i całość.

Wybacz Zydelek, ale nie chcę tworzyć z Tobą ani jedności, ani całości. Nawołujesz do jakiejś dziwnej mutacji solidarności. Oceniam Cię jako jednego z najbardziej dwulicowych Forumowiczów. W dalsze dyskusje nie będę brnął. Amen.

>Harvi

>A nie moglbys wykupic WLASNEGO adresu, zrobic WLASNA strone www z oferta tal by bylo uczciwiej i jasniej.

>No ale skoro sam uwazasz, ze na czyims trudzie mozesz sie dorobic i jest Tobie z tym dobrze to nie mamy o czym mowic.

McGyver, ale na to nie odpowiedziales. Nie masz czegos takiego bo? Koszty? Niechec?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jacch:

>ty juz na Mnie nie działasz...

Żadna nowość - nie raz już udowodniłeś, że postawiony wobec jakichś zarzutów, lub poproszony o uzasadnienie swoich tez, zmykasz gdzie pieprz rośnie... ;-p

Pojawiamy się wszyscy tutaj by odreagowac codziennośc . Budujemy świat złożony z naszych marzeń. Jesteśmy w jakimś sensie wspólnikami w zajobie. Pielęgnujmy nasza wspólnotę, bo z kim pogadamy o audio? Z żoną? Z sąsiadem?

Sztucznie wykreowane gwiazdy i tak zwykle szybko weryfikuje czas. Jeśli nie szkodzą, to nawet jeśli niewiele pomogą, niech mają swoje pięć minut ulotnej sławy-byle się nie rozpychały ze swoją pełną pychy nieomylnością i zbyt natrętnie nie nawoływały w każdym wątku do kontaktu na priva.. Sa mimo wszystko nasze. Jak wujek pojeb, który denerwuje, ale jak nie przyjdzie na imieniny, to czegos brakuje. Dłubie w nosie, naciągnie na browar, ale to w gruncie rzeczy przyzwoity chłop...

Są dużo mniej grożne od tych , którzy pod pozorem bezinteresownej przyjazni, próbują robić na forumowiczach interesy. Profesjonalnie sterują naszymi gustami, delikatnie kreują popyt. Niby wskazuja drogę, ale tak naprawdę, to tylko do sklepu.

stefanB, masz soporo racji... Mnie na szczescie ominela "pomoc", a trafilem naprawde na pomoc... Dzieki temu mam co mam i na 100% nikt z tego forum na tym co kupilem nie zarobil :D

jacch: Pogratulować, pogratulować. Pod względem kultury osobistej, kultury wypowiedzi, umiejętności wymiany poglądów sięgasz coraz to nowych granic. Nieosiągalnych, rzekłbym, nikomu innemu ;) Mam nadzieję, że twoje dzieci nie osiągnęły jeszcze wieku, w którym zaczyna się korzystać z internetu? Głupio byłoby, gdyby trafiły na równie wybitne popisy tatusia... ;-p

Rozwiej jedynie, proszę, nasze wątpliwości - i zdradź, czyją własnością jest forum. Premiera? Jakiejś postaci z książeczek do kolorowania? Klucza gęsi ©, odlatującego na południe w jesienny poranek? ;)

stefanB

>Profesjonalnie sterują naszymi gustami, delikatnie kreują popyt. Niby

>wskazuja drogę, ale tak naprawdę, to tylko do sklepu.

Nicki, kontakty! Co robiles zeszlej nocy? ;)

Harvi, no odpowiedzial mi konkretnie i zwiezle, nie mam upowaznienia do upublicznienia. Moze boi sie, ze i tak znowu ktos po Nim pojedzie?

totalny OT, ale pisanie zaimkow "on", "jego", "jemu" itd. z WIELKIEJ litery, z tego co wiem zarezerwowane jest wylacznie dla osoby Boga. Pisanie "Nim", "Jego" itd. jest wrecz smieszne. Oznaka szacunku jest tylko pisanie do kogos bezposrednio, np. "Ci", "Tobie" itp., ale juz nie dotyczy pisania o kims w trzeciej osobie.

Tyle. Dziekuje. Pozdrawiam.

paulinka:

>totalny OT, ale pisanie zaimkow "on", "jego", "jemu" itd. z WIELKIEJ litery, z tego co wiem

>zarezerwowane jest wylacznie dla osoby Boga.

A co powiesz o sprzedawcach z Allegro, którzy o samych sobie piszą per "My", "Nam", "Nasze"? ;)

>>Mcgywerdarkul, 22 Sty 2006, 20:28

>Pamietaj tez ze tu na lukarlandii jest cale lobby handlarzy-wyrywaczy ,i ci najwiecej krzycza pod

>plaszczykiem niby audiofilizmu.

>Jezeli ty jestes producentem to kobta handlujaca jajami na bazarze potezna korporacja..z szansa na

>zaistnienie na gieldzie papierow wartosciowych...

Brawo Bartek1 Jako jeden z niewielu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.