Skocz do zawartości
IGNORED

Doda- dostała statuetkę

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

>lancaster no widzisz, nie dosc ze wypchana, to jeszcze pierdzieli ;)

ja jednak, jak juz wspomnialem - poza cala reszta, wole el neturell, w podobnym rozmiarze jak najbardziej.

co do syntetycznych kopulek - zawsze mozna probowac ustawic na nich cd, a noz jakos ciekawie zagra... tylko musialo by byc cicho

Robi dziewczyna szum wokół siebie bo w tej branży to się cholernie opłaca.

Co do inteligencji tej pani to gdyby oceniać ją na podstawie uzyskanego w badaniach ilorazu (baardzo wysoki) to nie jestem pewien czy ktoś z tego naszego forum mógłby się z nią RÓWNAĆ.

Nooo takie fajne dziewczę ??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

emesze ja zupełnie niezłośliwie tylko jako ciekawostkę.

Mi kopara opadła do ziemii kiedy okazało się że w tej blondgłówce poza cenami ciuchów sporo więcej jeszcze tkwi.

A co ja wcześniej powiedziałem : że pali głupa jak założyciel wątku. Dla tych marnych 100kzł /mc wielu by paliło jeszcze wiekszego głupa.

A, że czasem Doda robi to niesmacznie... jej sprawa nie moja. Po prostu jej nie ogladam.

tak, teraz tak, jakis czas temu sie wyszalalem. swoja droga - nie gustowalem nigdy w glosnych wulgarnych kiczowatych sztucznych blondynkach, to takie ... cliche ;) pyk i po sprawie ;). pelno tego po roznych clubach sie paleta

inny tym, moze ciekawszy niz doda: np. skromna bibliotekarka... ladna szara myszka, ale wieczorem przeobraza sie w diablice ;) lol

Zatem zanim to nieuniknione sie stanie i watek ulegnie calkowitemu zbydleceniu, ktore teraz jest jedynie czesciowe, tj. na standardowym poziomie forum poswiecmy pare chwil uwagi owej mitologicznej inteligentcji tej eeeee... kobiety. Czy moze ktos przytoczyc jakies jej przejawy ?

Aby uaudiofilić dodę proponuję:

-Wspomniane przez Pitdoga (syntetyczne) kopółki wymienić na wstęgowe bo poprzedne upgrade'y jak widać nie wiele dały i doda musi bardzo po Hitlerowsku wyciskać z siebie wysokie.

-wyciągnąć nadmiar syntetycznego wytłumienia z róznych miejsc

-poprawić zwrotnice (zbyt agresywna mowa) w imię znaku pokoju.

no i mamy (prawie) divę

no ten tego ten

patrze , patrze i ..... przejawy widze ......

ale obraz mi zasłaniają ....... dwie wielkie

A poważnie to doda głosowo lepiej pasuje na spiewaczkę operową albo operetkową a tylko Swoją osobowością bardziej jako gwiazda pop .

Że co ? Że co ??? Przecież ona ma rykliwy głos, pozbawiony barwy, modulacji, który jest wysilony - tak, nie jest silny jak u spiewaczki operowaej ale wysilony. Założę się, że dwa dni po koncercie nie może mówić, bo zdziera gardło do krwi. Ale to jeszcze nic, co najgorsze ona posługuje się niezwykle wprost dokuczliwą manierą - zawodzi w bardzo charakterystyczny sposób, stosuje takie jękliwe glissanda, najczesciej spotykane u osób pozbawionych słuchu, fałszujących. Wiecie o czym mówię - fałszujaca osoba, jesli nasladuje głos z nagrania notorycznie nie trafia z wysokością dźwieku i co chwilę "podciąga" albo obniża głos w usiłowaniu zestrojenia z pierwowzorem. No i te męskie na przydechu wykrzykniki. :(

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.