Skocz do zawartości
IGNORED

Doda- dostała statuetkę

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Sluchajcie przystojniaki, co się z biustu Dody nabijacie;) Bystra to ona nie jest, IQ raczej naciągane(Sharon Stone to nie jest- mam nadzieję, że Sharon mi wybaczy to porównanie;)) Ale i tak towarek pierwsza klasa, chociaż trochę za mało subtelna, żeby nie powiedzieć nieoheblowana:)

A co do głosu powiem dyplomatycznie, że w 100% zgadzam się z Dudivanem, artystycznie poziom podobny.

a tego czy sie męczy nie sprawdzałem ;) wygląda na wysportowaną :) chyba ma kondyche ok .

Ale musicie przyznać śmiech ma taki delikatny , subtelny niczym słowiczek ;)

a juz napewno charakterystyczny :)

Moi drodzy.

Jeżeli chcecie posłuchać prawdziwej, światowej divy pop obecnej od prawie 20 lat na scenie z wielkim powodzeniem, która dysponuje bardzo orginalnym, prawdziwie mocnym i głębokim głosem popartym adekwatnymi do niego możliwosciami wokalnymi, bez pchania przeponą i zaciskania strun głosowych niczym prasa chydrauliczna prubując 1/2gować tonem aby trafić w nutę to

Gorąco zachęcam!

olejcie Dodę i pójdźcie na koncert Grace Jones w warszawie!

Bardzo ciekawa (także wizualnie, w końcu jedna z najsłynniejszych topmodelek wszechczasów)i świetna wokalistka, muzyka równierz bardzo, bardzo, dla wielbicieli disco,funky,soulu, i jazzu.

.....tu wstawić np :)....... to twój niedoscigniony ideał!

Mandaryna gdyby była sprytna przeszłaby na wokal blackmetalowy. Jej fagas (Wiśniewski) mógłby nauczyć ją techniki, gdyby wycharczała "Mmmastah ! Mmmastah, come to me, Lucy Fair arghhhhhh !" to by jakoś uszło.

Kurt, ale my tu rozmawiamy tylko o tym co widać, bo gdybyśmy mieli rozmawiać o tym co słychać to nie byłoby o czym.

A tu Grace, jak dla mnie brrrr. Zawsze sobie ją wyobrażałem z kością dinozaura we włosach i w skurze tygrysa szablozębego;)

Dzięki za uznanie lancaster :-)

Kiedyś tata opowiadał mi o Grace, po czym kilkudziesieciozdaniowy opis zakończył ".....i to chyba chłop był".

Jednak patrząc na nią nawet przed jaskinią grającą na tam-tamie to myslę że byłby to dużo ciekawszy i ładniejszy widok niż tłustawa sztuczna blondi, z dekoltem do nerek, i stringami zwisajacymi do kostek, opowidających o swoim prawie dziewictwie i ortodoksyjnej religijności (no bo ja katoliczka gorliwa jestem a nie żadna TV zdzira, żebyście nie mysleli!!!) jakich to (często ładniejszych) szoł -biznez nam teraz tysiące wmusza.

Grace nie musi gadać takich bzdetów, pokazywać, odsłaniać... ona po prostu patrzy ze zdjecia i ....robi wrażenie, negatywne czy pozytywne, to już indywidualna sprawa odbiorcy, ale na pewno robi.

Moim skromnym zdaniem jak na babochłopa jest nieźle :-)

Posiadanie i wykorzystanie kontrowersyjnej, orginalnej urody to coś dużo ponad latanie tylko lub bez majtek.....

Po lekturze w "Pani" (Marzec 2005), mam nieco inny stosunek do bohaterki tego watku i wesolo sobie ogladam wpisy paru forumowiczow co to lubia sie wymadrzac na temat glosu Dody nie majac przy tym zadnego wyksztalcenia muzycznego.

Tutaj chodzi o kase i nic wiecej. ;)

Pozdrawiam.

Ja po godzinie patrzenia i nie słuchania Dody muszę dwie godziny słuchać a nie ogladać Roya Orbisona w ramach rekonwalescencji.

W ten sposób dbam o wzrok i słuch jednocześnie.

:) jak ktoś w jednym z wątków o polityce zauwazył, teraz jest moda dla odmieńców. Gdyby babcia moja wiedziała, że chłop z chłopem, to by się w grobie przewróciła:):) Tylko więc patrzeć jak baby zaczną śpiewać męskim głosem, a faceci kupowac sobie podpaski:):)

Slav, 27 Sty 2006, 23:30

>Po lekturze w "Pani" (Marzec 2005), mam nieco inny stosunek do bohaterki tego watku i wesolo sobie

>ogladam wpisy paru forumowiczow co to lubia sie wymadrzac na temat glosu Dody nie majac przy tym

>zadnego wyksztalcenia muzycznego.

>

>Tutaj chodzi o kase i nic wiecej. ;)

można konkretniej o co chodzi Ci z tym głosem???

tzn ze dobry czy zły??

• Redaktorzy

To ciągle jeszcze o Dodzie? Ona, ta rzepiasta ludowość z dyskoteki, nagle odmieńcem? No niee... Nawiasem mówiąc niesamowite, jak drastycznie zmienił się kanon urody. W naszych okolicach przez cały XIX wiek i jeszcze spory kawałek XX, kobieta na poziomie i z towarzystwa po prostu nie miała prawa być naturalną blondynką. Ten kolor był zarezerwowany dla służby folwarcznej i ewentualnie Zosi w Panu Tadeuszu (ale Telimena już normalna!). Bez wątpienia rasa się zmieniła.

Kapelli, moze niekoniecznie, ale pisze tam o sukcesach w lekkoatletyce, sluchu absolutnym, grze na pianinie, konkursach matematycznych, teatrze Buffo, Metro, itp. Dobrze o jej glosie wypowiadala sie Zapendowska.

Wszystko to "zaliczyla" w szkolnych latach, kiedy prawdopodobnie kazdy z nas mial co innego w glowie w swej mlodosci. :)

Poza tym fajnie prezentuje sie na zdjeciach w tym miesieczniku. ;)

Pozdrawiam.

Zapendowska ? Kto to jest ? Dyrektor La Scali ?

Słuch absolutny ma jeden znajomy stroiciel fortepianów ale spiewać nie umie. Z kolei Einstein grał na skrzypcach...ale co to ma wspolnego nie mam pojęcia...

Grace jest postacią absolutnie kultową na świecie.Jest absolutnym świrem,Dodzie dużo brakuje by osiągnąć ten pułap.

:-))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pomijająć już urodę czy też jej brak w przypadku Dody to nie wiem czy zauważyliście że duduś cały czas pcha do przodu swój nonkonformistyczny wózek;-) Zarykowałbym twierdzenie że np. gdyby najbardziej popularne systemy domowe opierały się o open baffle, 300B itp. duduś wielkim miłośnikiem tranzystora i BR by był.

Bez urazy dudi;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.