Skocz do zawartości
IGNORED

Nasza przygoda z Zydelkiem...

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Karmaj, 24 Lut 2006, 21:57

>>adolf

>To ty atopos?

Ja stawiam na to że to kolejne wcielenie Zydelka :)))

Chociaz mam watpliwości - bo tan Adolf nie wygląda na sztucznie głupiego, ale na prawdziwie :)))

zyd zydełek cyzydelek stołek czy kufełek?

żydelek to SZEWC Jacek O. co bez butow chodzi,

znany tu osobnik, miał pare afer na tym forum,

ta ostatnia to 3-cia bodajże, żydełek jest tutaj PERSONA NON GRATA po raz trzeci w ciagu ostatnich trzech lat

ale gówniarstwo się zastanawia kto zacz?

zydelka znam, jego teść to był dyktator i menda

a on jest szewc co nie umie zrobić butów i robi sufelki, spachelki i takie tam druciki,

kolega darkula, razem skubią frajerów tzn. sprzęt audio sprzedają,

zydełek ma farme w brazylii, forda capri w USA i guza w mózgu

a w ogóle jest fajny kolega i weźcie sie od niego odjebcie

Zydelek vel X jest moim świetnym kumplem i co by kto nie pisał, wolę i będę popierał jego wpisy.

Wielokrotnie więcej wnosiły i więcej wnoszą niż wypociny całej masy "lustratorów" (pomimo paru wpadek ! ).

Jest prowokatorem,to fakt ,ale robi to od początku swych wpisów z dużym przymróżeniem oka.

Wystarczy tylko uważnie czytać.Niestety zjawisko powtórnego analfabetyzmu doprowadza do bardzo błędnych spostrzeżeń.

:-))))

co znaczy "jest prowokatorem" w przypadku rzekomej umowy z niejakim darkulem i paplaniu o tym na forum?

taki rowny gosc, swoj facet do wypitki, a ze pierdnie przy stole czasem to i tak jest swojskie i pachnace? w tym rzecz? ;)

:):) abstrakcja do tematu.

Wsdzyscy piszący w tym wątku nie maja nic do powiedzienia i napisania w sprawach audio. Ich temat główny to ploty na bocznicy, W dupie mam co piszą aby pisali. Widać, że jestem na tyle postacią o...., że sie o mnie pisze:):)

odkąd mam odchaczonego ignora na Zydelka wątki wreszcie nabrały sensu , co za ulga .

a FRANK :) to Zydelek aczkolwiek może to nie być ta sama osoba . Podejrzewam rozdwojenie jaźni gdyż w niektórych watkach Zydelek z FRANKIEM :) sam ze sobą rozmawia :) , zaś wypowiedzi obu osobowości są w obu przypadkach zawsze na temat watku i zawsze związane ze stereło :) no i oczywista wiele wnoszą ;).

Jakaż szkoda że już tego nie zobaczę :)

a poważnie ton , charakter , czas ( zawsze jak pisze zydalek pisze FRANK :) ) w sporach zawsze jeden wspiera drugiego ip tego samego kompa wszystko świadczy o tym że to ta sam persona .

Frank, jeszcze troche a zostaniesz moim ajdolem... Ogolnie misiu czytaj ze zrozumieniem, a jak nie to choc pogooglaj kim byl Herostrates...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.