Skocz do zawartości
IGNORED

Prośba do osoby z Jeleniej Góry

Audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

W dniu 26 stycznia wybrałem się na romantyczną przejażdżkę do Jeleniej Góry. Zmierzając w kierunku rynku, i usiłując znaleźć wolne miejsce do zaparkowania, jednym kołem wjechałem w wyrwę na środku jezdni. Dalsza jazda okazała sie niemożliwa na skutek uszkodzenia zawieszenia. Wezwałem policję, aby sprządzili notatkę o tym zdarzeniu. Uszodzeniu uległo łozysko koła, sworzeń whacza, oraz opona. Cała impreza kosztowała mnie 800 pln. Chciałbym odzyskać przynajmniej część tej kwoty od zarządcy dróg. W tym celu zamierzam najpierw wystosować odpowiednie pismo. Problem tkwi w tym, że patrol policji nie dysponował aparatem fotograficznym, aby zrobić fotkę tej "dziórce". Sądzę, że takie zdjęcie mogłoby ułatwić mi roszczenie odszkodowania.

Stąd moja prośba do osoby z Jeleniej Góry, aby zrobiła zdjęcie wspomnianej wyrwie i przesłała mi je na e-mail.

Dokładnie jest to wyrwa wokół studzienki wodociągowej mieszczącej się na ulicy Piłsudskiego, na przeciw numeru 10.

Oczywiście zrewanżuję się za fatygę.

Pozdrawiam serdecznie,

• 3 miesiące później...

Witam,

zdjęcie okazalo się zbedne. Sprawa zakończona. Dowód na to, że standard świadczonych usług ubezpieczeniowych jest coraz wyższy. Właściciel drogi posiadał polisę w PZU, która to firma zwróciła koszt naprawy zawieszenia wg kosztorysu. Rachunki okazały się zbędne.

Upominajmy się o swoje, a będzie nam dane.

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.