Skocz do zawartości
IGNORED

KAiM: NOS DAC vs. A. Stelmach DAC

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z odsłuchami mam małe pytanko. Czy członkowie klubu znają wydawnictwo Gitanes? Jeśli już! TAK, to czy stosują ich płyty w trakcie prezentacji.

Ch.Haden i P.Metheny z płyty M.S. jest materiałem bardzo ciężkim, nagranym perfidnie i mało który sprzęcior jest w stanie tę realizację odtworzyć prawidłowo. Jeśli na dobrych realizacjach jest super, to na tej płycie będzie przesadny bas, jeśli zestaw będzie miał niedostatki na basie, to ta płyta sprawi wrażenie odtworzonej prawidłowo. Ale tylko wrażenie!

Płyty GITANES są nagrane wybitnie analogowo, bez dodawania sztuczności. Pytanie więc o używanie ich przy odsłuchu jest więc na miejscu.

Trochę nie na temat :-)) sorrry.

Walery -> dzisiejszego wieczora, specjalnie dla Ciebie w Sali Kongresowej, pięknie tańczyła i trochę gorzej śpiewała, prawdziwa, piękna Brazylijka, prosto z Brazylii - Ive Mendes. Mam nadzieję, że byłeś. Jedynie to, może tłumaczyć twoją absencję na forum do chwili obecnej :-). Ja właśnie wróciłem z koncertu.

Pozdr.

Poniżej fotki z innego jej koncertu. Fotografował Sławek Jankowski.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-785-100006149 1170285898_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przedstawiając się, powiedziała że pochodzi z centralnej części Brazylii, a następnie przeniosła się do Rio i mieszka w pobliżu plaży. Jak nie wierzyć pięknej kobiecie.

Przechadzając się całkiem bezpiecznie wśród publiczności stwierdziła, że czuje się wolna (bezpieczna). Według jej słów sześć miesięcy temu porwano w Brazylii jej brat, którego porywacze zamordowali. Przywoływała wizję Brazylii i slamsów Rio de Janeiro z filmu Miasto Boga (City Of God). Stąd może fakt, że unika swojego rodzinnego kraju.

Pozdr.

:) a wy to wszystko wiecie boscie czytali:) (w kobiecie i życiu) :):)

Brazylia jest niesamowicie niebezpiecznym krajem. Jak jest naprawdę miałem okazje przekonać się osobiście.

Brazylia to jednocześnie nie Rio (tak jak ameryka to nie N.Y). Ściema z koncertem Stonsów, gdzier podaje się półtora miliona widzów. Chyba zliczyli wszystkich obecnych na plażach od równika na południe :):)

maka -- >

Przecież Ive koncertowała już w Warszawie ... jakieś 1,5 roku temu :)

To dopiero był koncert ... nikt jej wtedy jeszcze nie znał ... można sobie było z nią porozmawiać, wypić drinka o autografach nie wspomnę :)

A teraz? ... w Kongresowej to najwyżej można nawdychać się smrodu z zatęchłych foteli :(

A sama Ive... no cóż pełno jej w MTW ... jakieś badziewne szoły prowadzi ... muzycznie też jakby w m-cu stoi :(

Ale głos zmysłowy... no i jest na czym oczy zawiesić :)

maka ---> wybierasz się na Stacey Kent?

zdezintegrowany_3PO

Frank

Nieskoromnie przyznam, że to ja jestem autorem nadania odtwarzaczowi Walerego nazwy Brazylijka. Po prostu porównałem dźwięk tego cedeka do młodej, jędrnej dziewczyny w o typie urody uczestniczki szkoły samby. Proponuje wyszukiwarkę - tam szczegóły.

Ppzdrawiam Stempur

>> Zydalek

,, >Faktycznie!:) Brazylijki mają tyłki:) Chyba lubią sie dmuchać w d... :)

:) a wy to wszystko wiecie boscie czytali:) (w kobiecie i życiu) :):)

Brazylia jest niesamowicie niebezpiecznym krajem. Jak jest naprawdę miałem okazje przekonać się osobiście. "

A co ktoś Cie wziął za brazylijkę ? :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.