Skocz do zawartości
IGNORED

KAiM: NOS DAC vs. A. Stelmach DAC

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet na Lukar clock'a żałowałeś :):) kilku złotych równowartości piwa fe.

Czy możesz coś mądrego napisac w sprawach audio, bo nigdy noie czytałem żadnej mądrości autorstwa twego pióra??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zydelek ty darczyńco

widze że kasa to dla ciebie żecz istotna i dawanie także

napisz prosze ile dałes na sieroty , bezdowmnych itp ?

niech każdy widzi jak i Twój napis ZYDELEK który to dumnie zauwazyłes wszem i wobec na klocku Lukara

masz znajomych chorych na raka albo inne choroby ?

pomogłes im ? wsparłeś ? ( niekoniecznie pieniędzmi )

może nie dałem bo uznałem że inni bardziej potrzebują niż lukar klocka hę ?

nie przyszło do głowy ?

no właśnie czytam o Brazylijkach i dupczeniu . O dac-ach jak sie patrzy . teraz juz rozumiem dlaczego tak szczęśliwi sa Ci którzy którzy klikają Ignora Zydelkowi .

Panów przepraszam za zaśmecenie wątku moimi wpisami nie na temat .

cyt.

stempur, 22 Lut 2006, 22:22

>k**wa panowie, załużcie sobie własny wątek do obrzucania się błotkiem. Ten przeznaczony jest dla

>tych, którzy chcą pogadać o DAC?ach, chyba umiecie czytać, co?

mocne. wkurzyłeś się i słusznie. ale weź głęboki oddech i zluzuj. wulgaryzmy zostaw tym do których one pasują i im niech lukar wycina posty.

by the way, czy dac-wars będą w czwartek? chętnie bym przypełzł ze swoim daciem tyle że w piątek...

peperoni

A czy jest planowane porównanie DACów 1 marca?Bo akurat będę w Warszawie 1 i 2 marca i mógłbym przywieźć Sony 930 QS ze Stelmachem i przeróbkami Piotrka608.Ten CD ma napęd w postaci całej dużej szuflady z laserem i krążkiem dociskowym i podobno jest bardzo ok jako transport.

W związku z odsłuchami mam pytanie?!

Czy w końcu doczekamy sie wpisu z odsłuchu z prawdziwym transportem albo transportu z dackiem fabrycznym? Cały czas mam wrażenie kreowania.... hm :):)

FRANK :), 23 Lut 2006, 21:48

>W związku z odsłuchami mam pytanie?!

>Czy w końcu doczekamy sie wpisu z odsłuchu z prawdziwym transportem albo transportu z dackiem

>fabrycznym? Cały czas mam wrażenie kreowania.... hm :):)

A, rozumiem, znaczy się nie potrafimy czytać ze zrozumieniem. A więc proszę jeszcze raz uważnie przeczytać o czym jest ten wątek. Co do prawdziwego transporu z fabrycznym DAC w klubie to informuje że słuchaliśmy np. CEC TL51+DX51, CEC 51XZ + DX 71, Lite DAC. Wystarczy użyć wyszukiwarki żeby się o tym przekonać.

Zmora, 23 Lut 2006, 22:23

>Miałem na mysli coś bardziej wyrafinowanego. Cec kojarzy mi sie jak za komuny technics. :) Sorry

>ale niestety.")

zmora --> czy TY wogóle wiesz o czym piszesz?

Jeśli CEC kojarzy Ci się z Techniksem .... to jak umiejscowisz swojego Marantza jako ? ....

zdezintegrowany_3PO

dziś nareszcie był pięny dźwięk ... aż chciało się słuchać :)

NOS DAC + Lector IV jako transport ... niezłym zestawieniem się okazał :)

zdezintegrowany_3PO

Dlatego własnie ciekaw jestem jak by to zagrało na....???

Z tego własnie powodu. Była moda nas Technicsa, potem na X, potem na Y. itd. wcxale rozwiązan T nie uważam za gorsze od Ceca. Dla mnie ideałem jest...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.