Skocz do zawartości
IGNORED

Bezczelne pytanie do...Paulinki

nowmar audioholik

Rekomendowane odpowiedzi

Droga Paulinko.

Odbyły się już dwa spotkania w Krakowie.Było całkiem ciekawie.Dlaczego zrezygnowałaś z uczestnictwa?

Obecność kobiety ,na pewno,wpłynęłaby pozytywnie na całe nasze"zmaskulinizowane"towarzycho.

Ja mam koszmarny dojazd,ale było warto,naprawdę.Ty Droga Paulinko mieszkasz w Krakowie,

zatem było Ci dużo łatwiej.Następne spotkanie będzie za dwa,trzy tygodnie.Przemyśl sprawę.Proszę.

I pewnie nie tylko ja.Jestem ciekaw jak do spraw audio podchodzą kobiety,nie ignorujące tematu,chętnie

bym porozmawiał.Pewnie,znowu,nie tylko ja.Pozdrawiam serdecznie.

P.S

Było czego posłuchać,oj było...

https://www.audiostereo.pl/topic/24263-bezczelne-pytanie-dopaulinki/

>70Marcin

Chyba się nie nabijasz z Naszej Koleżanki? Ja próbuję kulturalnie zachęcić Ją do przyjścia do nas,choć tytuł

wątku na to nie wskazuje.Pewnie ta dziewczyna pomyślała,że z nas zwykłe"wiejskie chamy",a tu proszę.

Uzbierało się sporo kulturalnych facetów.Pogawędzili przy wyśmienitym piwie i czerwonym winie.Posłuchali.

Ocenili efekty soniczne pracy prawdziwych entuzjastów a i możliwość rozmowy z nimi była.No oprócz Gypsy'ego.

To jest do nadrobienia zapewne.

Panowie!

Jeśli pokażemy,przez wpisy,że jesteśmy na poziomie i rozumiemy,że kobieta może interesować się audio,

to zdarza się tak rzadko,że budzi nasze zdziwienie,to pewnie Paulinka do nas przyjdzie.Ja to,na przykład,

rozumiem.Kto jeszcze?

>70Marcin

Przy okazji.Chciałbym podziękować,że udostępniasz lokal.Może rozwodu jednak nie będzie...

Pozdrawiam serdecznie

>Paulinko

Dziękuję,że tu zajrzałaś mimo prowokacyjnego tytułu wątku.Wbrew pozorom wiem jakie mogą być

przyczyny tego,że do tej pory się nie zjawiłaś.Co do osłuchania to na pewno masz swój ideał brzmienia.

Tak jak każdy z nas.Przyjdz;byłoby miło Cię poznać i porozmawiać.Pozdrawiam serdecznie.

Marcin

Zakochany albo ciekawski -:)

A kto miał okazję poznać Paulinkę ten wie że nasza przesympatyczna koleżanka z Forum doskonale wie jakiego brzmienia szuka i co więcej , doskonale wie o co chodzi w zabawie audiofilskiej.

>Kapelli

E no już tam....zakochany....Ja Jej jeszcze nie znam,ale...zobaczymy,he,he...

>WOJTEK2

No ciekawski to ja z natury jestem.Tak mówią.Ale nie wścibski.Broń Panie Boże...

Byłeś w środę?Pozdrawiam

opteron, 4 Lut 2006, 14:31

>Może poprosimy lukara o zakładkę "randki" ? :-)

Dobra myśl :) (mówiąc połżartem- polserio)

->nowmar, dobrze Cię oceniamy... ale spokojnie, będzie chciała to wpadnie, no nie?

zresztą, osaczona przez stado napalonych (na klamory)samcow tez pewnie by się czułą dziwnie

a może właśnie znakomicie :]

>Opteron

No wiem,że "żałt",tylko trochę się obawiam,że takie "żałty"zniechęcą Paulinkę.

Z tą zakładką to (półżartem,półserio) niezły pomysł,hehe...

Pozdrawiam Wszystkich

>nowmar audioholik - a Ty to który byłeś? bo na spotkaniach prawie nikt się nie przedstawia nickami - wiem tylko kto to wojtek2, behler, lenam, disco, oldbiker, micmar, opteron, adamhiend, mcgyver no i właściciel marcin70 - ludziska - trochę więcej kultury kolejnym razem :) !

>josef

Ten z kuflem pod ścianą w niebieskiej koszuli.

Masz rację sytuacja była niezręczna i w sumie dość to głupio wyszło.Ja wiem tylko kto to Disco,Misfit,Adamhiend,

Olekbiker,Bechler i oczywiście McGyver i 70Marcin,chyba,nikogo nie pominąłem.Reszty jako tako się domyślam.

Może coś z tym zrobimy,głupio tak siedzieć i nie być pewnym koło kogo:)-

paulinka, 4 Lut 2006, 11:44

>opteron, na przyszlosc mowie, nie czepiac sie mi tu ;-)

Wow ! Ale ostra z niej kobita !

Jeśli na dodatek ma w zwyczaju odziewać się w czarne skóry, to w mordę - niech stracę, jadę te kilkaset km do Krakowa !

Poza tym jaka ona nieosłuchana, jak to jedyna dziewczyna o jakiej słyszałem, która stuningowała sobie cd-playera. Ja np. sobie nie stuningowałem, więc to musi być hardkorowa audio mastaha :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.