Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki amplituner do JBL SCS 178

Mystery

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanownych forumowiczow

Kieruje sie do Was z zapytaniem.

Mianowicie planuje kupic glosniki KD JBL SCS 178

Chcialem Was zapytac o:

1. Ile te glosniki naprawde waza?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) np tutaj jest napisane, ze centralny wazy 4,5kg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) zas tutaj centralny wazy juz tylko 0,85kg??

Jak mam to rozumiec czy sa dwie wersje tych glosnikow?

Teraz najwazniejsze pytanie jaki amplituner (do800zl moze byc uzywany) polecacie do tych glosnikow?

Wymagania do amplitunera mam nastepujace:

- musi miec wyjscie sluchawowe (zebym sobie mogl posluchac moich HD 595:)

- musi miec dekoder Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic II

- musi miec wejscie optyczne, zeby mogl podlaczyc do niego Xboxa (jako dvd).

Zestaw ten ma grac w pokoju 12m2 - wiec wielkiej mocy nie trzeba. Chce zeby mi sluzyl do ogladania filmow DVD i grania na Xboxie. Przez jakis czas bedzie robil za sprzet stereo, ale to sie zmieni. Bede chcial sobie "zrobic" dobry zestaw stereo, ale dopier za jakis czas - teraz zalezy mi na dzieku przestrzennym w filmach i grach.

Bardzo wszystkich ladnie prosze o jakies rady bo chcialbym, zebyscie mnie uratowali od Logitech z-5500. Nie chce zestawow kody bo nie ma u mnie miejsca na podlogowki wiec w gre wchodza tylko satelity. Probuje znalesc jakis zestaw ktory nie koniecznie musi miec ogromna moc, wazniejsze aby gral czysto i przyjemnie - dlatego staram sie uciec od Logitecha, ktory ponoc jest bardzo glosny i ma potezny bass ale meczacy, wole cos spokojniejszego ale lepszej klasy.

Chcialbym sie zmiescic w cenie 2000zl (to jest absolutne maksimum nie bede w stanie wygospodarowac wiecej na KD). Wydaje mi sie, ze za takie pieniadze mozna juz cos fajnego zrobic...

Z gory dziekuje za wszystkie sugestie

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/24294-jaki-amplituner-do-jbl-scs-178/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.