Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta Fadeovera

maleo

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj amplifonie.... co słychać w audio światku?

Mam osobistą prośbę do Ciebie. Jako guru audio :), czy chciałbyś może wypowiedzieć się w wątku: "UZIEMIENIE - BRAK TRZECIEJ ŻYŁY" ? Wątek nr 2415. Chętnie usłyszałbym Twoją opinię jako producenta sprzętu...

Ja sie przyznam, ze dla mnie ta plyta tez jest droga ... i nie wierze ze zostanie nagrana 1x bo to zajmie tydzien czasu ...

Nie wazne ....

Ale to co tu kazdy napisal to ...

Styl pisania z polskich grup dyskusyjnych widac. Jak ktos jest innego zdania to .... wypier ... stad, albo wyzywka ...

Przed chwila rozmawialem z pewna osoba ... chcialem zaprosic na forum, bo zawsze ktos kto w tym siedzi cos moze powie, poradzi, doradzi, ale chyba ... ta osoba dobrze napisala o takich stronach.

glista, jaki jestem to niech inni ocenią, natomiast nie wiem skąd wiesz że Mosze Apfelbaum został zbanowany skoro niby pojawiłeś się już po wycięciu jego wpisów?... nie wiem także co chciałeś powiedzieć w wątku 2055 we wpisach z 15.09 (tego samego dnia kiedy była awantura z wyżej wymienionym)?

Pawiowy, masz rację... to dziecinada, ja daję sobie z tym spokój.

Pzdr.

Nowy2, mówią że trzeba myśleć najprościej jak tylko sie da, ale na milość Boską, człowieku nie prościej!

To co cytujesz kierowalem do takiego samego madrali jak ty, bo dyrdymały zaczał wymyslać żeby poprzeć pewną teorie której jest zwolennikiem. On tego absolutnie nie pojął, Ciebie jak widać, zrozumienie tego, też przerasta.

dla upartych jeszcze raz:

bardzo was proszę o skończenie tego wątku, niezależnie którą stronę reprezentujecie i co o tym wszystkim myślicie, nie komentujcie nawet mojego wpisu - z góry dziękuję

• Redaktorzy

do Nowego: oczywiscie ze forum ma cenzora - wycinam bez żalu posty tworzone przez "chwilowych" uzytkownikow (zalozenie konta dla zbluzgania, pisania bez sensu i nie na temat) - takim przypadkiem byl wspomniany Mosze - zalogowal sie, napisal pare postow w ktorych skupial sie na tym ze nikt go nie lubi bo jest zydem i tego typu teksty - odczekalem troche a potem ciachnalem wszystkie posty (zarowno Mosze jak i odpowiedzi na nie) zasmiecajace watek, i co? momentalnie wszystko ucichlo. Ktos sie wyszczekal, pocieszyl ze zrobil burze na forum i poszedl.

Nie mam zamiaru zezwalac na bzdurne smiecenie wartosciowych wątków, nie podoba mi sie to i mysle ze 99% uzytkownikow takze. Nie slysze placzow po wycieciu takich wpisow i nie sadze abym takie uslyszal.

pozdrawiam

tylko Lukar ma moc usuwania

ale wszyscy mają możliwość ignorowania ich, pozostawienia bez słowa

komentarza- to bardziej skutecznie działa na różne "robaki"

nie odpowiadajcie na zaczepki.... wesołej jesieni przy muzyce

Wątek jak to często bywa poszedł nie w te stronę co zamierzałem.

Obrzucony inwektywami z emocji ,sam napisałem parę rzeczy niepotrzebnie,

ale jako dorosły i odpowiedzialny człowiek niczego się nie wypieram.

Otóż chodziło mi bardziej o "socjologię" niz "ekonomię".

Lukar kiedyś wspominał o bodajże 80 zalogowanych, a ilu pisze 20-30?

Co robią pozostali- czytają, OK ich prawo, i nagle w wątku o zapisach na płyte pojawia się mnóstwo nowych nicków (bynajmniej nie dzielę ludzi na "nowych" i "starych" czy "lepszych" i "gorszych") co spowodowało taki "wysyp", ano chęć zakupu towaru wg ich mniemania atrakcyjnego, nieprawdaż?

I tu mi szczena opadła gdy zobaczyłem cenę w moim mniemaniu 10 X zawyżoną.

(kalkulacja fadeovera nie ma w tym momencie nic do rzeczy)

Tak, jako uczestnik tego forum przywykłem do tego ,że wyświadczamy sobie pewne przysługi,

bynajmniej nie z chęci zysku.

Gdy fadeover rozpoczął wątek o tworzeniu płyty , to miałem prawo myśleć ,jak to ktoś zauważył :esperanza za 2zł i nagrywarka X52, no i ewentualnie ze 2zł przesyłka.

Jak policzył fadeover tak policzył.OK.

Zaskoczyła mnie też jednomyślność forumowiczów , nikt nie napisal nic przeciw?

Wyszło zamieszanie i sporo chamstwa.

Sam się z tym nie najlepiej czuję, chciałem dyskusji, niepotrzebnie w tym pierwszym wpisie dodałem ten PS.

Nie ma na forum osób których bym nie lubił albo kogoś uważał za wroga.

Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.

pozdrawiam

maleo

Zgodnie z nickiem, pełen pokory, przyjałem iż jeśli będę mógł dokonać zakupu płyty Fadeovera po kosztach własnych - to świetnie. Po zapoznaniu się z supermixem doszedłem do wniosku, że naprawdę chyba będzie warto. Przedsięwzięcie zapowiada się profesjonalnie. Co do sposobu realizacji zakupu nie miałem żadnych uwag.

Takowe mieli starzy forumowicze, którzy spodziewali się, że płyta będzie roprowadzana na zasadach towarzyskich, tak jak wzmiankowane na forum kable.

I pewnie stąd ten ambaras, że zamiast 2 zł będzie 20 zł.

taka propozycja - fadeover, skomentuj proszę:

Rozumiem, że, niektórym wydawać może się drogo. Toć to może i 10 CDRów na które ze studenckiego stypendium odkładają. Jednak z zasady w miarę upływu lat, czas robi się cenniejszy od pieniędzy - i sam na pewno nie spędziłbym 100h wypalając płyty kolegom. Bo mnie na to nie stać. Ale fadeover powiedział wyraźnie, że można płytę kopiować - więc gdzie problem? Chętnie skopiuje _kilku_ osobom, szczególnie tym łatwiej dostępnym bądź korespondującum ze mną, na tanim nośniku i tanio wyślę. Git? I konstruktywnie proszę, zamiast jęczeć jak stare baby...

Maleo - moim zdaniem Twoim bledem byl ton Twojej wypowiedzi.

Mogles spytac, delikatnie zwrocic uwage...a pojechales za daleko.

Szkoda, ze ciagle mowisz "10 razy mniej". Sama koperta babelkowa kosztuje 1,4 (w innej nie ma co przesylec - plyty zostana zniszczone - wysylalem w rozny sposob mnosto plyt). Polecony 3,8-tak jest najbezpieczniej. No sama plytka-jak juz co robic to porzadnie. Co do kosztu przegrania. To nie Fadeover przegrywa i to nie od niego zalezy. Ale jesli przy kazdej plycie ma byc 74 min siedzenia...

Tylko mi powiedz jeszcze jak mozna taka plyte zrobic za 2zl, bardzo mnie to ciekawi.

Ogolnie pozdrawiam.

Jestem zainteresowany nabyciem płyty od kolegi Fadovera po 20 zł. Nie jest to dla mnie problem. Natomiast może dobrze byłoby dla obniżenia kosztów transportu i w zaufaniu do naszej uczciwości umieścić obraz płytki na jakimś serwerze ftp.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.