Skocz do zawartości
IGNORED

Płyta Fadeovera

maleo

Rekomendowane odpowiedzi

widzisz fadeover, nie dosc, ze sie narobiles i to pewnie po godzinach, bo Twoj samochod stoi na parkingu codziennie od 8:30 do 18, to jeszcze Ci sie po glowie dostalo, ze drogo. moze powinienes jakies rabaty wprowadzic :-)

no,pięknie

jeszcze porzucajcie ch*jami...

ja uważam,że ta plyta jest warta 20zł ona może jest warta i 80zł,

a jak zrobić do niej ksiażeczkę z opisem każdego tracku to ja ją kupię na AudioShow za 150zł,

ja tylko uważam ,że ona jest za droga, tak za droga ,to jest forum a nie sklep.

reakcja fadeovera pokazuje,że miałem racje,niestety...

przykro mi ,za wasze wyzwiska

maleo nie brnij w to dalej bo to nie ma sensu... wydaje mi się Panowie że maleo już dosyć dostał po głowie i nie ma powodu by dalej po nim jeździć, co do tego że palnął głupstwo to to nie ulega wątpliwości, ale jest chyba dorosłym facetem i stać go na przyznanie się do tego... Twój ruch maleo...

Pzdr.

Ten watek do niczego nie zmierza, wiec proponuje jego zakonczenie. Gdyby za plyte trzeba bylo zaplacic 10 zlotych, pewnie tez znalezliby sie tacy, ktorzy pytaliby dlaczego nie 5.

PS. Nie, fadeover nie odpala mi dzialy od 200x20zl. :-)

odpowiadasz dupku na pytania typu "lolo, a żona przestała ci sie puszczać?" albo "lolo, ile pieniędzy co miesiąc wydaje twoja żona na bateryjki?..."

A propos , przecenisz się osiołku, jak się czyta twoje wypociny to ręce opadają a nie ciśnienie się ponosi.

Bez odbioru...

sorry, glista ale musisz wymyśleć coś innego, mnie tak łatwo nie zbyjesz ani nie zdenerwujesz... postaraj się także nie zmieniać tematu... nadal nie odpowiedziałeś na moje pytanie, rozumiem więc że już nie zaglądasz ludziom w spodnie (?)... rozumiem także że niejaki Mosz Apfelbaum to także nie Ty i tylko Cię posądzam?

Pzdr.

• Redaktorzy

Cos mi umknelo? Bo np. nie wiem czego dotyczylo pytanie lola? Ostatnio chyba na forum nikt w spodnie nie zagladal? I czemu glista sie podnieca? A tak niezaleznie o co chodzi, mozecie juz chlopaki troche ochlonac.

No widzisz lolo, to jednak tobie ciśnienie skoczyło, za dużo może się w ten swój rozporek gapisz i to jest źródło kompleksów. Odnoszę jakieś dziwne wrażenie że temat rozporkowy jest ci szczególnie bliski i czesto do niego wracasz, moze to skrywany przed samym sobą i swiatem problem z tożsamością seksualną, Tu go nie rozwiażesz nie ta grupa :-)))))

Jestem zaskoczony tą całą sytuacją.

Moje spostrzeżenia i uwagi:

1. muzyka, nawet słuchana na HiEndzie nie łagodzi obyczajów

2. istnieją jakieś nie znane mi animozje między prominentnymi forumowiczami (kobieta, pieniądze?)

3. forum ma cenzora

5. zastosujmy się do porzekadła "pies szczeka, karawana jedzie dalej"

6. fadeover nie poddawaj się, bo pewnie nie tylko ja zawarłem z Tobą umowę;pieniądze już idą

7. jeżeli człowieku chcesz coś zrobić i nieopatrznie sie wychylisz, napewno ktoś do ciebie się dopnie, bo tak łatwiej

wódy zabrakło, chłopaki zaczynają szczekać...

ogólnie jak na kulturalnych ludzi mających nieprzeciętne horyzonty przystało dajecie przykład, nie ma co... :)

niestety muszę zmienić swoje zdanie o kilku userach - szkoda, bo niektórych bym o to nie podejrzewał!! bywa...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.